Taaperokärryn kanssa kävelemään opettelu

Meillä kevyt muovinen taaperokärry meinasi kipata ja lähteä eteenpäin liian kovalla vauhdilla. Laitoimme kahdet käsipainot kärryyn kyytiin hidastamaan vauhtia. Muitakin esineitä voi kokeilla painoksi, kunhan huolehtii, ettei pikkuinen kävelijä saa nostettua painoa pois ja satuta siten itseään. Kun käveleminen sujuu paremmin otetaan painot pois, jotta pikkuinen saa itse käännettyä kärryn suuntaa. Vielä joutuu äiti/isä olemaan siinä apuna.

5.1.2013
Eltsu3
Eltsu3

Juu, kyllä se plaston taaperokärry saattaa kipata, vaikka kahva oliskin just sillee oikeen päin asennettu. Just tänään meinas tyttö kaatua oikeen komeesti, kun nousi sitä kärryä vasten seisomaan sillee, et otti siitä kahvasta kiinni ja se kippas. Meillä kun ei noi painoks laitetut lelukopat ym. taho pysyä niissä kärryissä, kun isoveikka on niin innokas siivoaja, että ottaa ne korit pois kärryistä ja vie paikalleen hyllyyn. :D

Mut siis ihan perus kävelyssä ne kärryt ei kippaa helpolla. Mut just tossa, kun lapsi nousee niitä kärryjä vasten, ja saattaa ottaa siitä aisasta vähän alempaa kiinni..

6.1.2013
mamskis
mamskis

Ei oo kyllä meilläkään tuo kahvan käännettynä pitäminen ja "jarrujen" säätäminen kaatumisia estänyt. Meillä kaikki kolme lasta tykännyt brion puupalikoista ja leikkinyt aina niillä innoissaan, siksipä meillä se puupalikka laatikko oli koko ajan sielä taaperokärryssä, toimi samalla painona. :)

6.1.2013
Tumila
Tumila

Meillä on vissiin pojalla sitten sen verran vauhtia, että kärryn kahvan kääntäminen ei pidättele. Plaston taaperokärry on käytössä ja kahva ollut käännettynä alusta asti.

6.1.2013
Eltsu3
Eltsu3

eli se vinkki tulikii nyt oikeestaan jiiltä :D

6.1.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...