Lauantai-iltaa! :)

Onko täällä muita? Kamalan hiljasta on taas libessä...

5.1.2013
riu
riu

Kiitos MrsMetalli :)

Meidän kuopus on muuten nyt innostunu jutustelusta. Hirveästi yrittää sanoja. Osaa nyt sanoa auto, ja äiti ja monen monta muuta sanaa. Kiva ku alkaa tulee sanojakin. Ja yrittää kauheasti juosta. Kauhee touhotus päällä. Kohta 2kk kävelly tuo ja onhan se meno vielä sen näköstä. Välillä hirvittää ku mennä tohottaa kauheella tahdilla. Hyvä ku jalat pysyy tahdissa mukana :D Ja kupsiihan tuo ympäri paljo enempi ku isoveikkansa aikanaan.

5.1.2013
misukka
misukka

Iltoja.

Tulin pikaisesti pyörähtämään ja katsastamaan menoa täällä. Maanantaina on vika koulutuspäivä ja sitten elämä taas ihan auki.

Joulu oli aika raskas. Haudoilla kun käytiin kynttilöitä viemässä ni murruin ihan täysin kun meidän pientä muistettiin. Vaikeita hetkiä on aina satunnaisesti mutta pikkuhiljaa eteenpäin. Nyt pystyy jo asiasta puhumaan vähän ilman kuristavaa tunnetta kurkussa.

5.1.2013
misukka
misukka

Esikoinen oli Pohjanmaalla mun äidin luona reilun viikon. On se ihanaa kun on koko perhe kasassa :)

5.1.2013
marjaana
marjaana

MIe uuvuin jo kuin luin tuosta beibin tehokkaasta ulkoilusta :D Minnuu yrittää koskee päähän, taas, enkä oo lasten kaa jaksanu hirveesti touhuta. Mikä lie lomauupumus :D

Marjaana missäs esikoinen oli lomailemassa? On varmaan kiva saaha koko perhe kasaan, ei kai siinä muuta kaipaakaan ku saunomista yhessä :)

Jii onkos se epsanjan väki kuinka pitkään suomessa? Onko ne suomalaisia vai jotain muuta kansallisuutta? Hih ja itto äppä oli eka elokuva jota meijän keskimmäinen kävi aikoinaan elokuvissa kahtomassa, ja se on ollu rakkautta sen koommin :D Se oli kanssa sillon jotakii pari-kolmevuotias :)

Piglet varmaan se siun parempi mielikin auttaa jaksamaan vaikka unet jäikii tosi vähiin :) Ja työ pohjanmaalla ootte meille siis velkaa ainakii rotinoista ja virpomisesta pääsiäisenä :D

Mrsmetalli niin miten pitkään se siun mies onkaan nyt tällä kertaa reissussa?

5.1.2013
riu
riu

Hiljasta ku huopatossutehtaalla, voi kun täällä kotonakin olis joskus hiljasta... taas ollu sellanen hulivilipäivä. Vauva heräs vähä ennen kuutta ja nukkunu yhdet kunnon päikkärit (reilu kaks tuntia) ja keskikasti osaa tuon äänentuottamisen jalon taidon :)

Esikoinen tuli joululomalta ja illan ohjelmassa sauna, eipä juuri muuta.

5.1.2013
marjaana
marjaana

Mie luulin että tästä päivästä tullee kamalan pitkä ja tylsä ja nyt omma onkii kääntymässä kiireeksi :D Meinasin pikkasen leipoo rotinoita mutta homma taitaa vähän karata lapasesta... Putosuta uotellaan alkavaksi ja miun siskoo saapuvaksi. Tai ainakii se lupas tulla käymään X) Pikkasen siivoiltiin muksujen kaa ja vielä saunassa pitäs käyvä ja laittaa puhtaat lakanat jajajaja... laiska töitään luettelee, mutta on tuossa vielä tälle iltaa :D

Mitäs mammojen rauhaan? :)

5.1.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...