Olisi kiva vaihtaa ajatuksia jo neljänkympin hujakoilla olevien kuumeilijoiden kanssa

Hei vaan kaikki! Täällä muutamaa kuukautta vaille nelikymppinen kuumeilija HUHUILEE!!! Muita samaa ikäluokkaa olevia kuumeilijoita keskustelemaan??? OLISKO KIINNOSTUNEITA? Elikkä itselläni on ennestään neljä lasta joista nuorin on 4kk, nyt on sitten iskenyt uudelleen vielä vauvakuume päälle, menossa ois yk2 ja ovis viivat/hymynaaman pongasin 28.12. peittoja heiluteltiin juuri edellisenä iltana joten saas nähdä riittääkö. eli 27.12 illalla sain vahvat viivat ovistikkuun mutta en hymynaamaa digitestiin sitten 28.12 aamupäivästä sain taas vahvat viivat tikkuun ja hymynaaman digiin, mutta sitten jo saman iltapäivänä viivat jo hiukan hailakkaat eikä digiinkään tullu enää hymynaamaa, nyt ois sitten dbo6 menossa ja ens.la pitäs sitten niiden menkkojen ehkä alkaa jos ei oo tärppi käynyt. Mitenkäs teillä muilla? JA  MUKAVAA ALKANUTTA VUOTTA 2013!  KAIKILLE TÄÄLLÄ.

4.1.2013
odottava
odottava

lasketaankohan miut jo mukaan :D Oon siis 35v kolmen lapsen äiti, pienin on nyt 2v. Miulla on vähän semmonen hiipivä kuume, halluisin oikeestaan vielä yhen lapsen, mutta se synnyttäminen ajatuksena pelottaa ihan valtavasti. Että mie en tiiä. Mies puhhuu koko ajan uuvesta lapsesta, ite en tiiä vialä ihan satavarmasti. Sen nyt tiiän ainakii että ei vielä vuoteen ees yritetä, koska miulla on nyt opinnot kesken enkä todellakaan aio lykätä ennää yhtään tällä iällä! Että varovainen kuumeilu, ei vielä toteutusta :D

8.2.2013
riu
riu

Minä taidan olla "vanhemmasta" päästä, jo 41v. Meillä on 8kk vauva ja kauhea vauvakuume...Joskus tulee pieni epäilys että jaksanko, uskallanko vielä perään toisen mutta..mutta..Tosin, itselläni on vaikeaa tulla raskaaksi "tässä iässä" (:

8.2.2013
aavakaisla
aavakaisla

Marlii kirjoittelee tuolla syyskuun 2013  odottajissa.

Vielä ei ole odotusryhmää sinne.

11.1.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Hei Marlii1!

No kuinkas sinulla ultraus reissu meni? toivottavasti pikkuinen on pysynyt matkassa mukana :)

11.1.2013
odottava
odottava

Täällä 37v. nainen (täytän kesällä 38v), mies on 38v. Mulla on ed.suhteesta 1 lapsi, ikää kohta 13v. ja meillä on yksi yhteinen, tällä hetkellä 8kk vauva. Ajatuksena on ollut koko ajan, että kaveri tälle pienelle saisi tulla, eli ehkäisyä ei ole käytetty synnytyksen jälkeen. Mulla on myös ajatuksena, että mahd. pian, koska 40 ei oo kovin kaukana enää..

Tällä hetkellä itseasias tilanne on vähän sekava :-/ oon pari päivää sit tehnyt plussan r.testillä, ihme oireita ollut jo pidempään. Mutta, mulla on ollut myös menkat koko ajan ihan "normisti", ehkä hieman niukempina, mitä tavallisesti, nyt ku jälkeenpäin ajattelee. Viime viikonloppuna vuosin kirkasta verta ja hyytymiäkin mukana, eli siitä aloin epäilee keskenmenoa. Myös alaselkä on särkenyt kohta kolmisen viikkoa. Nyt ei oo pariin päivään vuotanu.. No, huomenna pitäis tilanne tältä osin selvitä, menen ultraan. Sit mietitään jatkoa.. Plussatuulia teille! :-)

8.1.2013
Marlii1
Marlii1
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...