G: Mitäs ruokaa teillä tänään on? :)

Kyselläänpäs taas pitkästä aikaa :)

3.1.2013
riu
riu

Miulle kävi taannoin niin että olin jo laittanut broiskun koivet vuokaan ja olin työntämässä uuniin, kun huomasin että uuni ei toimi ollenkaan. No sitten hätäpäissäni työnsin ne sitten semmoseen isoon kasariin, pikkasen paistoin ja laitoin vettä perään ja höyrytin kypsäks kannen alla. Kappas kun se olikin tosi hyvää! Joten meillä syyvään taas tännään sitä samaa :D

3.1.2013
riu
riu

syökää kanaa :) kastaa meilläki tiedossa..

3.1.2013
Mummy83
Mummy83

Lounaaksi tein kevyttä savulohi-salaattia (johon sain idean itse asiassa täältä!!!) ja päivälliseksi ois tarkotus tehdä meijän herkkua kurkkukanaa. :) Siihen tulee siis maustamatonta kanan rintafileetä suikaloituna, pastaa ja kurkkutankoja ja päälle ihanan maukasta kylmää kastiketta (jossa on mm. soijaa, sesamiöljyä, valkoviinietikkaa, sinappia ymsyms.)

Tänään on jotenkin niin hyvä fiilis ollut aamusta alkaen, et halusin tehä vähän normaalista poikkeavaa ruokaa sen ainaisen makaronilaatikon/spagetti bolognesen jne. sijasta. Oon myös menossa pitkästä aikaa oikeen kunnon rääkkijumppaan illalla, joten siksikin mieli on hyvä. Sen jälkeen maistukin sit hyvin toi päivällinen. ;)

3.1.2013
mamskis
mamskis
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...