Jatkuvaa valkovuotoa?!?

Olen joutunut pitämään lähes jatkuvasti suojaa pikkuhousuissa kun mulla tulee koko ajan sellaista "valkovuotoa" tai mitä se nyt onkaan mutta tuntuu paikat niin märiltä jos ei oo suojaa. Tätä on jatkunut oikeesti lähes koko tän odotuksen ajan, välillä enempi välillä vähempi. Tosi kummaa, onko kellään muulla ollu tälläistä? Eilen tuli sellainen valkoinen "köntti" ja aiemminkin on tullu ihan kunnon könttejä. En muista oliko mulla aiemmissa raskauksissa tälläistä mutta tosi ärsyttävää!!!! tänään rv 36+4.

3.1.2013
Mirkku85
Mirkku85

Lisään vielä että lapsivesihän on ihan vettä eli jos sitä alkaa lirahdella on kuin olisit pissannut housuun. Sen sijaan limatulppahan voi alkaa irrrota jo suht aikaisinkin ja se on nimenomaan tuollaista klönttimäistä tai ainakin oli minulla.

3.1.2013
alexsandra
alexsandra
2 years, 1-month-old toddler

Mulla on normaalistikin aika runsas valkovuoto mutta näin raskaana ollessa vuotomäärä on jotakin uskomatonta. Tämä on toinen raskauteni ja esikoisesta oli sama juttu. Pieniä klönttejä tulee joskus mutta itse en ole huolissani niin kaun kun ei valkovuoto ei haise erityisen pahalla tai muuta väriä tai alapää ei ala kutista.

Pikkuhousun suojista sen verran että nehän ei ole tarkoitettu niin sanotusti jatkuvaan käyttöön vaan voivat jopa lisätä valkovuodon määrää. Näin mulle gyne sanoi ja huomasinkin eron kun aloin kotona ollessa suojan sijaan vaan vaihtamaan pikkuhousuja usemmin.  Ärsyttäväähän se  on kun joka toisella vessareissulla saa pahimillaan nyt raskaana vaihtaa pikkarit mutta mulle tosiaan vuoto vähän väheni kun vähensin suojien käyttöä. Puuvillaiset alushousut ovat myös parhaat mulla ainakin kaikki keinokuidut ym vaan ärsyttää ja vuoto lisääntyy.

3.1.2013
alexsandra
alexsandra
2 years, 1-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...