Mistä vauvan tarvikkeita?

Hei Olisiko teillä vinkkejä mistä kannattaa hankkia "pientavarat" vauvalle, kuten tuttipullot ja syöttölusikat? Ei siis ole vielä ajankohtaista, mutta ajattelin jo ruveta utelemaan tulevaisuuden varalle. Kiitos jo etukäteen! :-)

2.1.2013
johqmoi
johqmoi

tietääkö kukaan mistä sais hyviä lasisia tuttipulloja? :) Innostuin kuopuksen kanssa kokeileen noita lasipulloja ja oon myyty... Niitä haluaisin tulokkaallekkin lisää.

3.2.2013
Halitintti
Halitintti

Joo ja lusikat! Ikean lusikat on hyviä! ;b Ne missä on vihriä, oranssi ja sininen iso ja pieni lusikka, että jos on Ikeaan kulkua niin.. :b

2.1.2013
RJ89
RJ89

Kaupasta. ;D Millon mistäkin siis. Jos nyt listaa haluaa niin MAMin koliikkipulloja tuli aikanaan haalittua HongKongista, Sittarista, Prismasta ja käytettynä, pullotutteja Prismasta, Sittarista ja Huvikummusta. Tutteja millon mistäkin, harsot tuli isovelipuolen apinoilta kun ei ne enää tarvinnut + pakkauksen harsot.
Mä olisin kans halunnu noita emännän mainitsemia humoristisia tuttipulloja sun muita, mut eihän toi apina niistä osannut juoda. Mun vinkki on siis hankkia vaikka ihan muutamaakin eri laatua niitä pulloja ihan siltä varalta jos vauva ei jaksakkaan imeä kunnolla taikka onkin hotalehtaja niinkun tuo em. apina. Ja Aventin ja MAMin pullotutit käy yksiin, vink. :)

Mut jos omasta kaupungista löytyy esim. Halpa-Halli, niin kannattaa tsekata se ihan ekana. Samat tavarat ja huomattavasti halvempi hinta. :)

2.1.2013
RJ89
RJ89

Meillä tuttipulloja on lähikaupassa. Vauvojen pehmoleluja on siellä myös.

Lastentarvikeliikkeet, kuten näistä aiemmistakin vinkeistä saa käsityksen, on hyviä ostospaikkoja.

Vaunujen kanssa, varsinkin, jos aiot ostaa uudet, annan vinkin, että mieti miten vaunujen huolto järjestyy, jos tarvitsee myöhemmin varaosia tai muuta. Lähellä saisi siis se liike olla.

2.1.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...