kyllä se vanhemmuus taas palkitsi, perhana

Minnuu suoraan sanoen vituttaa, mutta tietääpä taas että miksi meillä on kunnon kotivakuutus. Pienin päättii äitin iloksi esittää pienet tanssi läppärin päällä ja näyttö on paskana, taas. Se ois taas vakuutus maksanut ihtensä takaisin pariks vuotta... 150 euroo olematonta rahaa mennee sitten siihen. Saasta! No kyllä tällä just liberoi, mutta ei oikein muuta voi tehä. Meillä alkaa olemaan näitä tietokoneen raatoja... Ostettiin vajaa vuosi sitten, kerkes olla kolme päivää kun tyttö puotti lattialle ja näyttö meni rikki. No se kone itessään on ehjä ja se toimii olkkarissa piuhalla telkkarin kanssa. Ja nyt sitten taas. Oikein kirvelee kun aattelee että meillä mennee 300 e vuoteen siihen että ostellaan koneita. Ihanaa ja huraa!

30.12.2012
riu
riu

no joo enemmän meillä nuo yli kolmevuotiaana on hajottanu tavaraa :D Äsken meni yksi piirretty elokuva halki, niin mietin että voisko sieltä hakkee päiväkohtaisia korvauksia? X)

30.12.2012
riu
riu

vois kyllä kysellä... Kun sinne nyt kerta taas käyntiä on X) Meillä on jo nyt kattava vakuutus, kun se korvasi sulaneet pakasteetkin kun joku muksuista oli nappassut pakastimen pois päältä :D No mennee ens vuoteen varmaan, kun tää rohjo pittää käyttää arviossa ja toimittaa laput vakuutusyhtiöön ja uotella että ne maksaa jne. Voi räkä!

30.12.2012
riu
riu

:D toinen "vanhemmuudesta palkittu" täälä. x) Poju kiskas puhelimen mun vesilasiin vartiksi jäähtyyn.... huoh. Ehtihän se jo varmaan vähä alle pari vuotta mulla jo ollakki. -.- Rahanmenoa ei voi estää.... onko olemassa jotain "vauhtiviikari" vakuutusta tuolle pienimmälle, alle 2veelle? x)

30.12.2012
Halitintti
Halitintti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...