Rv 36+0 :) Missä kaikki tammiodottajat?

Ihanaa ajatella että pian saa nyytin syliin! Tästä lähtien ei enää voi tietää milloin se lähtö tapahtuu.. jännää ja samalla pelottavaa. :) Pikkuhiljaa alkanut tuntumaan että ois ihanaa jo päästä tästä mahasta eroon, toisaalta sitä varmasti kaipaa sitten kun ei enää ole raskaana... Ajatukset risteilee puolelta toiselle. Tää raskaus on ollut mulle tosi tärkeä, alussa pelotti ihan sikana, mutta kun eka ultrassa näin pikkuisen niin olen voinut ottaa rennommin(takana oli siis 3km). Mutta silti tää on tuntunut kaikkein vaikeimmalta odotukselta, aiemmat tyttöni odotukset meni jotenkin niin "helposti" eikä silloin osannut pelätä mtn. Nyt ehkä se pelko on tehnyt tästä vaikean, vaikka on toki ollut monenlaista vaivaakin. Tytöt odottaa niin innoissaan vauvaa, kyselee koko ajan milloin se tulee, ja nimikin on keksitty vaikka ei edes sukupuolta tiedetä :) Milläs mielellä toiset?

30.12.2012
Mirkku85
Mirkku85

Täällä mennään viikolla 37+1, la 23.1. Hyvin on mennyt, pienen sf-mitan vuoksi kävin joulun jälkeen äippäpolilla mutta kaikki ok. Närästää jos iltaisin vetää kunnon rasva-annoksen eli pitsaa tms, rennie auttaa :D Meidän kohta 2v poika ei osaa kyl yhtään odottaa pikkusisarusta, ei tajua vaikka vauvasta useasti puhutaan. Pojalla synttärit tulossa siis tulossa viikonloppuna, ensi viikon alkuun varattu alemyyntiostoksia, jalkahoitoa ja parturia. Joulunkin siivoan ensi viikolla pois. Loppuviikosta olen vasta valmis lähtemään laitokselle :)

Juuri eilen sain pakattua pojan hoitokassin ja itelleni sairaalalaukun. Vauvan kotiintulovaatteet ollu kuukauden päivät kassissa. Tänään meinasin tehdä makaroonilaatikkoa ja jauhelihaperunalaatikkoa pakkaseen valmiiksi. Huomenna teen kakkupohjia, on sitten aina jotain äkkiä valmiina jos nälkä yllättää tai vieraita tulee :D Imetysliivejä laitan ensi viikolla tilaukseen, ne kerkee vasta tammikuun loppuun mutta onneksi muutamat löytyy jo kaapista. Tilaan siis lontoosta saakka, kun suomen hinnat niin järkyttäviä kunnon alusvaateliikkeessä..

Tsemppiä vaan vikoille viikoille, kyllä tämä tästä vaikka tuntuu ettei aika kulu olleskaan :)

3.1.2013
Felize
Felize

Eihän sitä koskaan tiedä milloin se lähtö tulee. 

Mulla on tyttö syntynyt 16.pv tammikuuta(täyttää 5v)ja jännätään kovasti milloin tää päättää syntyä. Mulla siis la 27.1. Toinen tyttö on 3,5v. Toiv. ei samalle päivälle satu. Tytön synttäreitä suunnittelen ja toiv. keretään ne pitämään. Tässä tilassa ei pysty niin pitkälle suunnittelemaan. 

Tänään on lääkärineuvola tuossa iltapäivällä ja jännään että onko mtn tapahtunut, kun mulla supistanu melkoisesti, ihan kipeestikin välillä. Ei tietenkään vielä tarvis vauvan tulla, kun rv 36+4.

3.1.2013
Mirkku85
Mirkku85
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...