kukkuu vuosien takaa :)

onko täällä nyt linjoilla ketään joka vahingossa voisi mut muistaa? en oo ehtiny vielä yhtään lukea ketjuja läpitte tai kurkkia foorumia, kun se on ihan outo minun silmiin nyt.

29.12.2012
aadasisko
aadasisko

Ihan alussa vasta :) ei juuri kukaan tiedäkään vielä. Mutta ei se kauan piilossa enää pysy, kun ei mene housut kohta jalkaan :D

8.1.2013
aadasisko
aadasisko

eikä :O siis tämähän on tuore 3 kuinkas vanha Alesiaa seuraava on? Muistin et silloin jo oli seitsemän. mut toihan on loistavaa :)

4.1.2013
aadasisko
aadasisko

Heppis kuinkas vanha Alesia on nyt? Sori ku urkin, mut koitan päästä takaisin kärryille vähän :)

 

Mä en kans osaa näitä sivuja käyttää yhtään :/ ennen ku ne juos tuossa et näki mihi aina kommentoitiin, ni pysy keskusteluissa mukana, mut tää oma foorumi on hyvä. en oo osannu vaa lähtee kommentoimaan toisten ketjuihin, joten mun kommentit on tässä. raskausryhmässä kävin, mut en tiedä kotiudunko sinne.

4.1.2013
aadasisko
aadasisko

Miekin muistan Aadasiskon ja itse tänne olen myös parin vuoden tauon jälkeen kirjautunut takasin.. harvakseltaan vielä käyn, kun ei nämä uudet sivut saa oikein syttymään

3.1.2013
jonnu
jonnu

siis ookko nää heppis nyt raskaana? :) 

supun kans joskus faces oon kirjotellu, mut nyt viimesimmästä on toooosi kauan aikaa.

ja kiitos onnitteluista :) 

mä ajattelin kyllä etten enää koskaan tänne palaa, mut iski tylsä hetki ja rekisteröin babyn tänne. eikös puolivuotislahjakorttia lindexiin enää saa? ja eikö täällä raskausryhmiä enää?? 

oon ihan hukassa täällä :D

2.1.2013
aadasisko
aadasisko

Moi!!

 

Lisää tuttuja nimiä:)

joo, siis mun elossa ei sen ihmeempää kuin silloin muinoin, lapset vaan on tuplaantunut :D ja se viides nyt näyttäs olevan tulossa, vaikken meinaa sitä uskoa :)

mutta mitäs teille kaikille kuuluu??? :)

2.1.2013
aadasisko
aadasisko

kukkupöö :) Kyllä mie siun nikin ainakii muistan, niin ku monen muunkii "muinaisjäänteen" :D

29.12.2012
riu
riu

joo, oon tainnu vielä ton nikin muuttumisen hoksata. mut pinttyny se heppis on mieleen :)

muistaisin että hän odotti 7 vai 8 vauvaa? meneekö mehtään? onko niitä syntynyt sen pimun jälkeen?

29.12.2012
aadasisko
aadasisko

niin ja kuuluu siis.. oon ollu vähän töissäkin välillä, nyt odotan viidettä äitiyslomaa alkavaksi. tiuhaan on nämä syntyneet, mutta hyvä näin. ei sinällään kotiäitiyttä kummempaa siis :)

29.12.2012
aadasisko
aadasisko

ja on tuolla niin monta nimeä jotka muista - ootteko te vaihtunutkaan ollenkaan?? :D onko heppis tippunut kuvioista vai mukanako vielä? supu? ja monia muitakin on mielessä

29.12.2012
aadasisko
aadasisko

Moi!!

 

Tuttuja nikkejä on :) en minkään muista nikkien takaa juurikaan mitään. PekkajaMattin kanssa taidettiin puhua atooppisia/astmajuttuja?? voi, en oo käyny varmaan kuin 2009? viimeksi. kolmatta odottaessa en mielestäni enää käynyt. Ja nythän näitä tässä on... 3

29.12.2012
aadasisko
aadasisko

Hei!

Muistan nikin, mutta mitään muuta en.

29.12.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...