lallatilaalauantailö​rppää :D

Mie en aamulörpille kerenny ku nukuin niin pitkään ja sitten jumitin sohvalla :D

29.12.2012
riu
riu

ja siis jos mie meen mihin tahansa laukkukauppaan niin aina sattuu pienimuotoinen pimahdus :D Jos mie oisin rikkaampi niin miulla varmaan pitäs olla oma huone laukuille :D

29.12.2012
riu
riu

mie tykkään semmosista isoista laukuista, kun niihin pittää mahtuu kamalasti tavaraa :D Mutta kangaslaukut yleisesti ottaen ei oo miun makuun... vaan juurikin "aikuiset" laukut :D Mutta aina laukussa pitää olla joku pieni juju miun mielestä että se on kiva, juu nou :)

29.12.2012
riu
riu

Meillä on kyllä ollu kiva loma.Ensin laiteltiin muutama päivä rauhassa joulua ja perinteinen jouluaatto oltiin koko perhe kotona.Joulupäivänä lapset lähti maailmalle ja oltiin pari päivää kaksin miehen kanssa.Ja sitten hypättiinkin koko perhe laivaan=)

Tukholmassa käytiin ja pitkästä aikaa Junibackenilla.

Nyt kerään motivaatiota miten jaksan ruveta vääntämään ruuat itse=DLaivalla oli niin helppo hypätä valmiiseen pöytään=)

Huomenna jos korjais joulun pois,mies on ensi viikolla jo paljon töissä niin ei tartte kuusta lasten kanssa raahata pihalle.

Ja voitas uusi vuosi aloitella puhtaalla kodilla=)

Nyt iltapalaa ja porukka nukkumaan..joululta on jäljellä vielä vaikka mitä juustoja..niillä meinasin herkutella=)Tultiin siis vasta äsken kotiin=)

29.12.2012
huiskutin
huiskutin

lörb. mulla riun tapaan venähti aamu. mä olin eilen niin rikkikatkipoikkiväsy että ärsytti ku mutsi sanos että tulevat jo kotiin, niitten piti tulla vasta su ja olin haaveillu piiiitkään nukkumisesta.

no, mies herätti aamulla kasilta et heitärkö hänettöihin, käänsin kylkee et bussit kulkee. heräsin vasta 10.30 mikä on ennätyspitkä mulle.

12 oltiin jo uimahalllilla ja pulikoitiin pari tuntia :) sen jälkee kaunistauduttii kotona vähän ja mentiin miehen työpaikalle syömään puolipitkällä kaavalla 5 ruokalajia :) nyt on kyllä kaikki mehut ihan poissa, loppuilta menee ehkä sohvaillessa ja ehkä vaihteeks arvaa kuka peliä ;) tuo tyttö kun tykästyy johonki ni prlais sitä sit aina. yhdes vaihees pelattiin afrikan tähtee niin et tulee jo vaistomainen eih ku näkee kannenki :)

emmma, ihanaa saada uus sänky, killaisen ostit? meidän pitäis kans hankkia oikea sänky eikä vaan runkopatjoilla nukkuu mut ei oo tullut kohdalle vielä semmoista TON MÄ HALUUN -sänkyä :) enemmän mä himoitsen Finlaysonin hotellipeittoja, hotellis nukkues on aina just sopivan lämmin ja pehmee, rakastan niitä peittoja :)

taivaltaja, yäk tota sun tatuoinnintekokuvausta :/ toivottavasti on sen arvoista lopputuloksen kannalta. mä himoitsen et 30v kunniaks ottais, mut saa nähdä..

toi oli Jii oikeastaan aika nätti laukku, malliltaan ainaki :) mä mietein sitäki et jos 30v kunniaksi törsäis designer laukkuun, mut en oo löytäny yhtään niin hienoa et malttaisin maksaa niistä niin paljon :) mut tuo oli malliltaan nätti. ja varmasti kiva asioida jos saa tuonkaltaista palvelua :)

29.12.2012
Mummy83
Mummy83

Jii olihan tuo aikas herkullisen näkönen laukku, kelpais miullekkii :D Voittaa laadussa markettitavaran... Hahah ja sie käyt varmaan katselureissut ja ostosreissut erikseen ihan vaan sen takia että pääset hyysättäväksi erikoiskahveja juomaan :D

Sralla jokos sie sait siun pojan takaisin? Aika kiva tuommonen pieni irtiotto siulla arjesta. Onko ollut ikävä takaisin kotiseudulle?

Myö syötiin ja pitäs mennä pihalle, mutta muksut kahtoo onnellisena risto räppääjää, niin että jos ei sitten ihan vielä... Ei johdu millään tavalla siitä että minnuu laiskottaa :D

29.12.2012
riu
riu

Jii kuulostaa kyllä aika hyvältä toiminnalta, sinne varmasti tekee mieli mennä uudestaankii :) TArttuko reissulta mitään mukaan?

Miun pitäs varmaan ruokkia tenavat, aattelin ihan kuule makaronia ja mureketta, kerrassaan luksusta... Tai no jouluruuan jälkeen varmaan aika kivaa vaihtelua :D

29.12.2012
riu
riu

Janecco miekii aattelin että ihanaa, loma! Nyt otan rennosti, kerään voimia ja nautin lasten seurasta. Juuh X) Ei mennyt niin ku strömsössä :D Minnuu rupes tympimään jo joulupäivänä :D

29.12.2012
riu
riu

taivaltaja hyyyyiiiii.... ehkä tuossa on yks syy lisää miks miulle ei tule tatuointia X) Iuh, ajatus repeilevästä ihosta tuntuu kyllä aika hirveelle. Aika masokisti olet X)

Maaliskuu laitapas sitä mummoo tänne vähän lainaan, jookos? :D Ihellä on niin hirvee lorvikatarri etten oo mittään saanu aikasiks koko päivänä. Tavoitteena on keretä ees pihalle hetkeks :D Kahellaan nyt... :D

Voi hitto sralla jos niillä trendikkäille päiväkänneille ei jää nyt aikaa :D Ootkos sie vuuen vaihteen yli äitin luona kylässä?

Emmma niin kenenkä keikalle? :D Hienoa kun saat uuden sängyn, varmaan mukavaa päästä lattian tasolta pois. Toivotaan että toimitusaika pitää, ne kun ei oo ihan aina vissiin kohillaan.

Tiina siellä onkii rauhallista kun on yksi lapsi vähemmän kotona :) Meijänkii pitäs varmaan käyvä luistelemassa, mutta luulen että tuo pienin kyllästyy siinä touhussa että en viittis koko köörii ottaa mukkaan. Pitäsköhän illalla sitten ku se isimies tullee kottiin... No en luppaa mittään ku en jaksa kuitenkaan :D

Mie oon ollu viikon nyt lomalla ja voi apua kun tylsistyn! Oishan miulla hommaa kun viittis vaan tehä, vaan ku en viiti. Syön vaan ja makkoon, oikein jännittävä loma X)

29.12.2012
riu
riu

Mie oon lasten kaa keskenään kotona, voi tätä riemua. Isimies on töissä ja töistä se mennee myymään raketteja, joten tää laatuaika lasten kaa on tännään suorastaan loppumaton X) Mietin että jos tännään kävis jo hakemassa eväät uudelle vuodelle niin ei sillon lähempänä tarviis jonotella... Tosin voi tuota väkeä olla liikkeellä ihan alennusmyynneissäkin :)

Mitäs mammojen päivään kuuluupi? :)

29.12.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...