Hampaiden rouskutus!?

Poika, kohta vuoden ikäinen, on alkanut rouskuttamaan hampaitaan nyt lähes päivittäin.. kamalaa kuunneltavaa! Voiko ja pitääkö tehdä jotain? Luulisi olevan jo haitallista hampaille... Eihän hän niitä "murenemaa" varmastikaan saa, mutta kyllä on ikävää kuunneltavaa!

29.12.2012
Anni92
Anni92

Hyvä kuulla, että ei haittaa! Ja että menee todennäköisesti ohi! Jotenkin kun tänääkin aloitti sen heti aamulla.. niin ihana kuunnella.. mutta helpottava kuulla, ettei ainakaan tuhoa hampailleen vielä saa aikaiseksi.

29.12.2012
Anni92
Anni92

Okei, toivottavasti ei jää sitten tavaksi.. :/ En oikein tiedä, mitä teen tuon kanssa. Sitten kun ei varmuudella tiedä, onko se haitallista ja että onko tämä vain joku hetkellinen vaihe, mikä menee ohi ajan vähän kuluessa. 

Tykkää hän pureskella puruleluja yms., mutta vaikka kuinka niitä olisi koko ajan saatavilla, niin tuntuu siis ihan tykkäävän rouskuttaa hampaitakin..

29.12.2012
Anni92
Anni92

en tiedä  kuinka nuin nuorille,  mutta vanhemmille ainakin on sellaiset unikiskotkin olemassa. itse en rouskuta hampaitani, mutta aika ajoin,erityisesti stressatessani, puren   leukojani  yhteen öisin siten, että kärsin sitten migreenistä, haljenneista  hampaista ja kipeistä  leuoista.

viimeksi  tässä syksyllä kävin paikkauttaa  hampaan josta olin yöllä purrut palan poies.

29.12.2012
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...