Hematooma kohdussa - kokemuksia?

Joo elikkäs muistin juuri että se lekuri mainitsi sanan hematooma jossain sivulauseessa siinä kun saneli tota mun käyntiä sairaalassa. En sit sillon tietty tajunnut asiasta mitään kysellä, joten arvon mammat, onko kokemusta kohdun hematoomasta? Kertokaahan kaikki!

28.12.2012
RJ89
RJ89

Hei tänks P&J! Sinne suuntaan het!

30.12.2012
RJ89
RJ89

Saritin kirjoittaa tästä aiheesta tuolla heinäkuisten ultrakuulumisissa, käy sieltä lukemassa itsellesi vahvistusta.

30.12.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Nostetaan tätä vielä saritinille.

28.12.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Juu on ollut vuotoa, alkoi viikko sitten 5+3 ja tähän päivään mennessä sitä on ollut max. ruokalusikallinen yhteensä. Tuoretta, ei mitään kuivunutta verta. Noh, se nähdään ens pe nautitaanko vaiko eikö..

28.12.2012
RJ89
RJ89

Mulla todettiin joskus viikolla 11-12 ja oli siellä kohdun suun päällä, joten vauva painoi sitä koko ajan. Eli toi on niin kuin mustelma/verihyytymä, jonka bakteerit voi popsia tai sitten rupeaa vuotamaan niin kuin mulle kävi. Mulle tuli myös liikunta ja muu rasituskielto kun keskenmenon riski oli niin suuri. Eli 6 kk piti olla ihan hissukseen. Ja mun käsittääkseni hematooma voi olla ihan missä vaan kun tosiaan on ruhje. Onneksi sit lopulta se jatkuva kuukautis vuotoa suurempi vuoto loppui ja  myös terve vauva syntyi. Pelottavaahan se oli eikä osannut paljoa rakausajasta nauttia kun pahin oli koko ajan mielessä. Sitä hematooman kokoa kontrolloitiin jatkuvasti extraultrilla yms. Mulla oli suurin piirteinen samankokoinen tai siis joka ultrassa oli vähän erimallinen ja mutta aina pienempi. Jasit mulle tehtiin sektio ja sen jälkeen molemmille puolille kohtua tuli uudet hematoomat,jotka ssitten imeytyi itsestään.

28.12.2012
Vekkuli4
Vekkuli4

Mm. se kiinnostais jos sen on nähnyt ultralla että miltä se näytti. Siis kun mulla löytyi ultrassa 2,5cm pitkä soikio möhkäle mikä on irti kohdun seinämistä. Voiko hematooma edes olla irti kohdun seinämistä? En tokikaan tiedä oliko se kaikkialta irti, mutta ainakin ilmeisesti suurimmalta osin.

Ja tietty se olis kiva tietää että millä viikoilla on moinen havaittu ja päättyikö kaikki kuitenkin onnellisesti, oliko rasitus- ja seksikieltoa tms..

28.12.2012
RJ89
RJ89

Mulla oli hematooma,joka vuotijon kun reilun kaksi kuukautta ihan jatkuvalla syötöllä. Viimeisen kolmanneksen alussa se oli kadonnut. mitä tarkalleen ottaen haluat tietää?

28.12.2012
Vekkuli4
Vekkuli4
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...