suklaan syönti

mitenkäs teillä muilla joulu sujui, tuliko suklaata paljon syötyä? itteeni vähän vaivaa että onko siitä jotain haittaa jos syö suklaata? oon jonki verran syönyt, mut sitten tulee huono-omatunto ettei saisi syödä?

27.12.2012
suhmura
suhmura

Hah, suklaa. Elämäni pelastus.

Ekassa raskaudessa elin koko keskiraskauden suklaalla, aamusta iltaan teki mieli. Kaapissa piti aina olla vähintään levy. Levy päivässä ei ollut homma eikä mikään. Mut se loppu kuin seinään sit jossain kohtaa kun tuli kuumat kesän helteet.

Noh, nyt tässä raskaudessa tunnustaudun edelleen holistiksi, suklaaholistiksi. Enkä (anteeksi vain) piittaa paskan vertaa mistään suklaansyöntirajoista, mä syön sitä just niin paljon kun mun tekee sitä mieli.

Ja itselläni oli RaDi ekassa raskaudessa ja vaikka vetelin levy kaupalla suklaata niin se ei kumma kyllä näkynyt arvoissa.

28.12.2012
RJ89
RJ89

Tuli syötyä paljon ja syön edelleen :D Eihän siinä nyt mitään muuta haittaa oo kun se sokeri, että vauva voi kasvaa isommaks mut jos tässä nyt viikonkin syö vähän reilummin suklaata ja palaa sit taas arkeen niin en ota ressiä! Tietty sit jos on jotain taipumusta raskausajan diabetekseen, niin kantsii vähän höllätä.

27.12.2012
Lintu4
Lintu4
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...