Raskausajan kiukku?itku-potku!!!

Tää on niin naurettavan tuskallista vai pitäisikö sanoa tuskallisen naurettavaa,olenhan aina ollut varsin temperamenttinen tapaus mutta nämä raskausajan kiukutukset ja nollasta-sataan kiihtymiset alkaa jo omaa mieltä vaivaamaan. Ennenkuin tiesin olevani raskaana,äitini arvasi asian kun soitin hänelle kauppareissulla että "nää on nii uskomattomia nää kaupat perjantai iltapäivisin ku ei täält vi##u pääse eteenpäin"ja samassa lensi kananmunat pitkin kaupan lattiaa.. Se olikin sit vaan alkusoittoa se.. Mulla ei pinna pala normioloissa ihan hirveen helposti mutta joulun tienoilla lenteli säilötyt viininlehdet pitkin keittiön kaakeleita kun se purkki oli muka huonosti suunniteltu,oli vaikea saada niitä lehtiä ulos sieltä..naapurin yöllinen tepastelukin saa ihan raivonpartaalle.. Tosin nää kiukut menee ohi yhtä nopsaa kun ne tuleekin,mutta mä en yksinkertaisesti keksi tälle muuta selitystä kuin tää raskaus? Enhän mä voi olla ainoo??

27.12.2012
Hunajapurkki
Hunajapurkki

minä oon läppässy miestä kun keskusteltiin suihkareista autossa ja itkun kera sitten huitasin ja annoin palaa laidantäydeltä kuinka se ei arvosta mua ja oon ihan idiootti xD seuraavana kertana uhkasin hypätä liikkuvasta autosta itkuparkuhuudon kera kun herra kerto mulle että jos skumppapulloon laittaa lusikan se säilyy avattuna pidempää :D huusin sille että aina se yrittää olla mua parempi ja fiksumpi xD ihan oon täys narttu tolle ukolle aina ko oon ollu raskaana xD säälin sitä miestä kyllä ihan kympillä! anteeksi olen kaikki mokiani pyytänyt ja kertonut että rakastan sitä vaikka tämmönen tyhmä hormoninarttu olenkin xD

27.12.2012
imppuliina
imppuliina

no mie en sen kiukkusempi ole ku muutenkaan, paitsi jos joku tullee miun reviirille. Miulla on muutenkii aika iso henkilökohtainen tila ja se raskausaikana vaan kasvaa. Miulla on ihan nollatoleranssi jos tuntemattomat etuilee tai tullee liian lähelle ja miulla on huono tapa naljailla sillon ilkeämielisesti. Miehen mielestä se on yhtäaikaa noloa ja huvittavaa ku mie jossakii kaupan jonossa avaudun tuntemattomille X)

27.12.2012
riu
riu

Joo xD nää on just näitä "meijän mamma on vähän raskaana" ..ei siihen voi muuta todeta kuin että olenpa sen tässä itsekin tiedostanut ja samaan hengenvetoon todeta (mieluummin tietysti mahdollisimman monen kuullessa) että se on meijänkin isännälle realisoitunut nää sanonnat että "tekevälle sattuu" ja "sitä se tekee kun sitä tekee ja sen siitä saa kun sitä saa" (meijän vaavi ei siis ollut mitenkään suunniteltu) :D jäyhjäyhjäyh ku tulis onnistunut olo xD

27.12.2012
Hunajapurkki
Hunajapurkki

joo siis tuo "meidän mamma on vaan vähä raskaana, kun se kiukkuilee"-höpötys saa mut vaan kahta kovempaan raivoon. :D Nyt on jotenki semmonen fiilis, että tyttö tulee, kun poika tosiaan heitti mun tunteet ihan päälaelleen ja hajuaisti muuttu ihan älyttömän hyväksi. o.O Nyt on ollu niin mitäänsanomaton olo, että jotenki tuota tyttöä arvelen...

27.12.2012
Halitintti
Halitintti

Noinkohan se meille poika tulisi? ;) jos näihin kiukkuihib on ollenkaan luottamista :D mä oon kans normisti tosi leppoisa tyyppi,tuli tosta sun postireissusta räyhäämisestä mieleen kun meijän yläkerrab kundi keksi yks yö stepata tuolla klo 1nurkilla suoraan meijän makkarin yläpyolella,yleensä kääntäisin vaan kylkeä ja sulkisin korvani tyynyllä,mut ei,pakkohan se oli nousta ylös ja kipittää kiukkuamaan keskelle olkkarin lattiaa miehelle että jos ei toi ketku kohta lopeta tota steppaamista nii mä meen ja liimaan sen munista kattoon päpäpäpä,mies istui sohvalla läppäri sylissä ja katseli suu auki,lopetettuani mäkätyksen mies hymyili ja kysyi "onko joku tässä asunnossa ehkä raskaana??" Oli vähällä ettei lähteny uus kiukku käyntiin :D

27.12.2012
Hunajapurkki
Hunajapurkki

Huh,kerrassaan helpottavaa kuulla etten oo yksin xD joo,noi kaikki vauvoihin ja synnytykseen liittyvät ohjelmat saa ainakin mut itkemään vartti tolkulla. Mut kaikist pahinta on "lapsiaan kasvattavat äidit" tossa oli ennen joulua tapaus bussipysäkillä jossa äiti kahden lapsensa kanssa odotteli bussi,tyttö rattaissa n3v ja poika seisoi vieressä n. 4v.
Poika tirvas tyttöä eikä äiti sanonut mitään.. Kysyi vaan et oliko kivaa?
Tyttö alkoi itkee ja poika otti ja tinttas uudelleen..äiti ei edelleenkään sanonut mitään. Ei kieltänyt,ei vaatinut pyytämään anteeksi. Bussissa äiti sitten alkoi torumaan poika että jouluna ei tuu lahjoja,pikkusisko saa mut sä et saa ja äiti kertoo illalla isille susta.
Mä olin ihan monttu auki ja jouduin jäämään yhtä pysäkkiä aikaisemmin,ois varmaan lähteny sellainen sanamölötys käyntiin muuten.
Mä viel koko illanki mietin et ei hitto,noinko niitä lapsia kasvatetaan?oisko tilanne mennyt yhtään helpommin jos äiti olisi vaatinut poikaa pyytämään anteeksi,kertonut että se oli huonosti tehty,ettei niin saa tehdä,kukaan ei saa poikaa lyödä eikä poika saa lyödä ketään ja että siitä tulee pahamieli niille molemmille. Aaarrgghhh!!

27.12.2012
Hunajapurkki
Hunajapurkki

jouluruuhkassa meinasin alkaa vauhkoamaan eräälle keski-ikäiselle naiselle, kun tämä ei jaksanu odottaa vuoroaan, vaan tunki postin  jonossa ihan mun selkään kiinni.... siinä sitten vauhkosin omalle miehelle reissun jälkeen niin että tanner tömisi... ja hiljaisimpia hirvitti. :D Yleensä oon hirmukiltti ihminen, mutta raskausaika saa musta äitijellonan esiin. :)

27.12.2012
Halitintti
Halitintti

xD täällä myös raivotaan... mua ärsyttää ihmisten välinpitämättömyys, tunteettomuus, jonkun ihmisen vahinkomöläytykset, tv-ohjelmat yms. ihan kauheasti. :D Muistan kyllä vielä kuopusta odottaessani kun katoin Emmerdalea ja tuli semmonen vauvoihin liittyvä todella surullinen jakso, ja itkin vuolaasti varmaan pari tuntia jakson jälkeenkin... x) Sen oon huomannu, että poika nosti mulle tuplasti vahvemmat tunteet pintaan kuin tytöt koskaan ;)

27.12.2012
Halitintti
Halitintti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...