torjantai-lörppää :)

hahahha pakko oli ihan tarkistaa että oliko se varmasti torstai tännään? :D

27.12.2012
riu
riu

päiviä. mä en oo näemmä joulusuklaata syöny vielä tarpeeks, ku vedän parhaillaanki.

hitsit ku kaikkien pulkkamäkipäivät kuullostaa kivoilta, mul on tyttö mammalassa ja ite töistä kotiutusin just. pyykit sain koneeseen, pitäis muuta siivousta harrastaa.. nea, mä niiiiin himoitsen kuivausrumpua, ärsyttää kuivata pyykkiä millon missäki.

jotain ruokaaki pitäis kehitellä.. huoh. mulle iski joku joulun jälkeinen masennus, ei huvittais oikein yhtään mikään ja kaikki ahdistaa, työ, koulu, elämä .. :)
j

27.12.2012
Mummy83
Mummy83

Meilläkii oli välipäivä jouluruuista ja syötiin broiskuu ja riisii, sekä hillitön kasa vihreetä salaattia :D Huomenna se jouluruoka taas maistuu kun yhen päivän huilaa. Nyt ruuan päälle ramasis ihan kamalasti, ja mietin että meniskö suosiolla "nukuttamaan" tuota meijän pienintä :D Illalla jaksas sitte vähän raivata tätä torppaa ja vaikka kammeta taas hetkeks pihalle :)

27.12.2012
riu
riu

Just tultiin sisälle, oltiin kauppareissulla ja jäätiin vielä hetkeksi pihalle. OStettiin pakkaseen kinkku ku halavalla sai XD Venäläisiäkään ei ollu kaupoissa vielä ihan älyttömän paljoo, tilanne voi olla huomenna toinen... Muuten oli kyllä porukkaa ku pipoa :)

Täällä on tosi kiva keli, pikkupakkanen tuntuu suorastaan lämpimältä kun vertaa aiempiin päiviin. Paha vaan ku kävi taas satamaan lunta kun just tein lumityöt X)

Mitäs mammoille kuuluu? :)

27.12.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...