Äitiorava huhuuu...

Tuota tuplaratas keskustelua luin ja ihmettelit että mistä carenoihin jalkapeite... Tuplarattaiden hankinta kun on täälläkin edessä, niin selailin tuossa noita nettiliikkeitä niin melko monessa oli carenoihin myytävänä omat jalkapeitteet molemmille muksuille. Mutta sitten törmäsin oran orashopissa malla-rattaisiin tarkoitettuun jalkapeittoon joka oli tuplamallia, että se vois olla ihan passeli carenaankin. Kurkkaappa... Jokseenkin mun mielestä carena on köppänen ja en niin tykkää, tosin meillä on tolla jannulla 9kk käytössä siskon vanhat 8v palvelleet carenat XD Mutta edelleen arvon että mitkä ois hyvät... ora kyllä viehättäis kun ovat niin kompaktia kokoa :)

27.12.2012
iputin
iputin

Heinäkuussa on eräpäivä vasta juu :) heittoaisaa en oo kyllä kaivannu,musta se on täys turhake vaunuissa. Meillä on kohtuu monet vaunut ollu,kun aina jostain syystä uudet saatava,väri tms :) ja ne missä on heittoaisa ollu ni ikinä oo käytetty. Tietty joku muu kokee sen ehdottomana ja näinhän se menee :) orat on ihan jees hinta-laadultaan,briot muakin himottais testata :)

27.12.2012
Äitiorava
Äitiorava

Miehet... ilmankaan ei voi elää vaikka välillä elämä niiden kanssa on ihan tuskaa :D Sulla tais olla laskettuaika heinäkuussa vai oonko oikein katellu? Mulla kesäkuun alussa joten hyvin tässä on aikaa :D

Ihan samaa mäkin olen miettiny että passaisko ihan carenat meillekin. Kuitenkin nyt on sarjan viimeinen tulossa niin sen takia kalliimpia ei tarvi harkita. Ja ihan yllättävän kestävät noi meidän yhden muksun carenat on. Tosiaan 8v vanhat, neidillä oli käytössä pitkään ja tolla jannulla nyt päivittäin, mitään ei ole menny rikki eikä ole löytyny valittamista sen suuremmin, heittoaisaa ei ole, mutta ei sitä joka päivä tarttis heitellä :D Mutta sitten toisaalta, oishan noita... briot tai just ne orat... tiiä sitten... kuitenkin se menee niin että tuossa kesän korvalla meidän isukki löytää jotkut tuplat ja hinnasta ja kaikesta muusta viis ne on saatava :D

27.12.2012
iputin
iputin

Voi kun kyrsii kun en aiemmin noita löytäny! Ois pitäny libbemammoilta kysyä sillon jo :) kyllähän tuommosella ikäerolla tuplat on pakolliset jos meinaa yksin johkin muksujen kans päästä..voi miehet miehet :)

Noinkohan sitä ostais sit vaan ne jalkapeitot ja pitäis noi carenat. Voi valinnanvaikeutta! Onneks on viä aikaa miettiä. En mäkään haluu mitään peräkkäinistuttavia,nou.

27.12.2012
Äitiorava
Äitiorava

Ehkä sitten oot ollu sokee possu kun en usko että nää jalkapeitot mikään uus pop juttu on :D Meillä tulossa ikäeroksi 1v3kk ja tuplat ois pakolliset. Vaikka herra iputin ei muka vieläkään tajua että miksi :D :D Se vaan jankuttaa mulle että onhan meillä noi tavalliset carenat ja johan toi jannu kävelee ja onhan meillä sit brion ponyt. Siiis kukaan muu kun mies ei voi omata tällasta ajattelutapaa :D

Se helppokulkuisuus ois kans plussaa, tietty erilliset istuinosat ja näppärä koko. Missään nimessä en halua peräkkäin olevia :)

27.12.2012
iputin
iputin

Juu olisinkin halunnut/haluisin erilliset jalkapeitteet,jos olis löytyny sillon. Oonkohan näin ollu sokee possu vaikka kuinka hain niin en löytänt :) Mut kyl mä nyt arvon kuitenkin kun tälle kakkoselle ja kolmoselle ois tulossa 1,5 vee ikäeroo jotta ostais toisenlaiset tuplat.. Noissa carenoissa on kyllä se iso plussa kun noi istuinosat on erilliset.. Mutmut..

27.12.2012
Äitiorava
Äitiorava

eikai se auta ku nostaa kun ei muuten näkyville tule

27.12.2012
iputin
iputin
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...