Hyvät kaksostenrattaat?

Olisiko kellään neuvoa mitkä olisi hyvät kaksostenrattaat? Meillä tulisi kyllä sisaruskäyttöön kun on pieni ikäero tulossa. Täytyisi olla kunnon pyörät että maalla pärjää työnnellä. Täytyisi saada myös koppa pienimmälle, vanhemmalle riittää istuin.

27.12.2012
annamary
annamary

Täytyy tulla kertomaan että ostimme siis nuo britax b dualit aikanaan, ollut päivittäisessä käytössä pian vuoden. Ja AIVAN MAHTAVAT olleet sekä maastossa että kaupoissa, niin Teneriffan reissulla kuin kotimaassakin!
Muuntelu eri käyttötarkoituksiin ja tilanteisiin on helppoa, ovat oikeasti kevyet ja näppärät ahtaissakin tiloissa.
Ainoa miinus on ollut ettei selkänojaa saa aivan pystyyn, siis ryhdikkääseen istumaan-asentoon, jossa jo vanhempi haluaisi olla. Siinä olis britaxille parannettavaa ja sit mietin oisko tuohon viel mahdollista kehitellä turvaistuinta siirrettäväksi autosta samalla lailla kuin turvakaukalo?! Olisi kätevää bussimatkoilla. Juurikin olin tunnin bussimatkalla kahden pienen kanssa ja piti otaa sekä istuin että kaukalo mukaan linja-autoon. Määränpäässä ois ollu helppoa napsauttaa vain rattaiden runkoon molemmat kiinni...

Mutta ketä miettii kaksostenrattaiden hankintaa niin suosittelen tätä mallia lämpimästi!

26.3.2014
Minnie
Minnie

Meillä siis nua britax b-dualit ja asutaan tosiaan maalla, soratien varrella ja hyvin on päässy liikkumaan, etupyörät kun saa lukittua. Kaupungissa pärjää tosi hyvin on niin ketterät ja tosi kevyet työntää. Työntöaisaa saa säädettyä ja istuimen kääntäminen on tosi helppoa vaikka lapsi istuis kyydissä.

28.12.2012
Tumila
Tumila

Kiitos vinkeistä! Voi olla että kallistun noiden britaxien puolelle kun olisi lähes uusi turvakaukalo jo sitä mallia ja sopisi kaiketi suoraan rattaisiin... Mutta onko brion käyttäjillä tuplat vierekkäin vai peräkkäin istuttavina? Voi olla ettei vierekkäin istuttavat mahdu esim mummolaan hissiin (5. Kerros). Olen ihan tumpelo aloittelija näissä tarvike asioissa kun saimme käytetyt yhdistelmävaunut esikoiselle vuosi sitten ja olen opiskellut koko ajan samalla (esikoinen syntyi sopivasti viime joululomalla) niin ei ole tullut kierreltyä yhtään ylimääräistä kaupoissa jne. Täytyy yrittää nyt lomalla päästä käymään jossain lastentarvikekaupassa ite kokeilemassa... Jaksaisiko joku britax b dualien käyttäjä kertoa miten pärjää maastossa noilla pienillä eturenkailla?

28.12.2012
annamary
annamary

meillä on briot olleet pääosin tuplakäytössä, mut toimivat myös pienen ikäeron lapsilla. molemmat on siis testattu :D eivätkä ole raskaat työntää, vaikka kolmas lapsi olisi seisomalaudalla! kokeiltu sekin. oon tykännyt, pääsee oikeesti myös metsässäkin suht helposti. ei tietysti missään rämeikössä. heittoaisan olen todennut ehdottomaksi, kun istuvat vauvat haluavat katsella maisemia, joten saa tuulen mukaan vaihdella kasvot aina toiseen suuntaan. shoppailukin onnistuu, mut omat hankaluutensa tuo useiden liikkeiden täyteen tupatut tilat, joissa 50cm kapeat käytävät on mahdottomat. ja vaikka käytävää olisi, niin molemmilta puolilta kurkottelee pikkukätöset, niin tilaa tarvitsisi xD normishoppailut kyllä onnistuu.

27.12.2012
äipsyli
äipsyli

meillä on lapsilla ikäeroo 1v2kk ja meillä on babyjoggerin cityselectit ja asutaan kylällä että on kaikenlaista maastoa ja jos asuttas maalla en ottain näitä vaan oisin suoraan pompannu jungakauppaa mutta näillä me pärjätää ko on melkeestää aina aurattutie ja pikkuhanges pääsee ja pikkusohjossaki. mutta jos pitäs umpihankee vetää niin junga tai brio....

27.12.2012
imppuliina
imppuliina

Meillä britax b-dual:it ja aivan unelmat, muita en edes suostuisi enää ottaa. Lapsilla ikäeroo 1v3kk. Niin ja asutaan maalla :)

27.12.2012
Tumila
Tumila

swingeis on vaan se et työntökorkeus on vakio.... ja ne on tosi korkeet!!!!!! näin pätkänä en vois kuvitellakkaan swingejä

27.12.2012
imppuliina
imppuliina

Ääh no siis koitin tonkia nettiä ja kaupat ja kaikkialta hain mutta mistään ei löytyny.. No hyvä tietää että on olemassa.. Ikinä en oo missään nähny noista rattaista ees kuvaa sillä jalkapeitteellä.

27.12.2012
Äitiorava
Äitiorava

Meilläkin carenat ja oon kans tykänny,juurikin pyörät on hyvät,kevyet työntää. Toki puoltavat myös jonkunverran niinkun varmaan kaikki rattaat joissa eripainoset lapset vierekkäin. Ostin vauvalle niihin myös vaunukopan ja hyvä oli että ostin :) Ainoo huonopuoli mun mielestä noissa on se että ne on hirveen "suojattomat",siis niinkun tuuli yms pääsee. Ja ainakin meillä ne on talvella ollu kokonaan käyttämättä kun ei niihin ole jalkapeittoo en ainakaan missään oo nähny enkä löytäny.. Enkä osaa talvella ulos laittaa nukkuun ilman. Meillä oli nuo käytössä satunnaisesti kun esikko oli vähän reilu 2 vee ja tosikko siis vauva. Esikko ei oo rattaissa juuri suostunut 2,5veen jälkeen istuun joten kiertoon menee rattaat meillä :) Ja seuraavaan tarpeeseen on sitten meilläkin haussa toisenlaiset tuplat, ihastunut olen brion versioihin nyt =)

27.12.2012
Äitiorava
Äitiorava
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...