Matkalle vauvan ja taaperon kanssa? matkarattaat vs. sisarusrattaat

Syksyllä -13 olisi tarkoitus lähteä Italiaan... Matkaan pääsee myös esikko joka on silloin 1,5v taaperoinen ja vauva 3-4kk. Finnairin sivuilla puhutaan vain sateenvarjorattaista jotka kulkevat maksutta vauvan matkatavarana + vauvalla/taaperolla saa olla 23kg matkatavaroita. Onko tuplarattaita ollut kellään? Niistä joutuu varmaan maksamaan jo lisämaksun? Tarkoitus olisi hankkia Britax B-Dual -sisarusrattaat. Meillä on kyllä myös ns. sateenvarjorattaat x2 jotka tulisi sitten vauvan ja taaperon matkatavaroina ilmaiseksi ruumassa mutta mietin kuinka epäkäytännölliset ne olisi Italiassa kun molemmat vanhemmat saisi lykkiä eikä käsiä saisi vapaaksi ihan hetkessä.

26.12.2012
uppis
uppis

Kiitos paljon näistä vastauksista! :) Nyt pitää vielä valita lapsiystävällinen kohde :) Mukaan kun lähtee toinenkin lapsiperhe + appivanhemmat. Autokin on meillä matkassa joten miehen kanssa mietittiin nyt sitä, että jos päädytäänkin sisarusrattaisiin jossa on ilmakumirenkaat niin ne matkustaa autossa Italiaan. Mulla lähtee järki jos niitä tarvii ruveta tyhjentelemään :-V Kantoreppua en tullu ajatelleeksi. Se lähtee ehdottomasti mukaan vauvalle!

26.12.2012
uppis
uppis

Finnairin sivuilla lukee, että yksittäinen nestapakkaus saa olla 100ml ja se pitää mahtua 1l suljettavaan pussiin. Miten siis korviketta otetaan mukaan matkustamoon kun yksi purkki on 200ml? :-O

26.12.2012
uppis
uppis

Meillä on ollu jo muutaman kerran ihan tavalliset yhdistelmävaunut mukana ja ihan ilmasiks ne on aina saanut viedä ja joka kerta jopa portille asti. Ja ei oo ees kevyimmästä päästä, ja meille sanottiin että riittää vaan kun ne saa hyvin kasaan. Ja taapero on aina matkustanut sylissä.

26.12.2012
Lintu4
Lintu4

Ja se 40-60€ on kyllä pieni summa maksaa tuplista kun se, että tuskailee pienillä Quinny Zapeilla x2 Italian kaduilla. B-) Onko teillä kulkenu taaperot sylissä vai ootteko ostaneet paikan?

26.12.2012
uppis
uppis
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...