Jotain pielessä?

Oon jo pitkään kummastellut kaikennäköisiä oireitani mm. palelu, kylmät sormet ja varpaat, väsy, kutina (nokkosihottuman tyylinen), äänen ajoittainen käheys (välillä tuntuu et ääni lähtee kokonaan) jne..oon miettiny et oisko kilpparissa jotain häikkää tai mun hormooneissa tms. ku ollaan 1,5v yritetty lastakin mutta ei vaan onnaa..ajatellut et ku menkoissa ei oo ollu häikkää, ollut normit ja tulleet ajallaan,eikä oo ollut mitään väli vuotojakaan,  ettei nyt ainakaan niistä katsottaessa vois olla vikaa missään. Mutta nyt on kp 12 ja valkkarin mukana pyyhkiessä tuli paperiin vaaleanpun. vuotoa (ei runsasta) ja alavatsaa painaa, että mitä hittoa ? ei nyt vielä luulis olevan oviskaan ja edelliset menkatki oli ihan normit, etten oo kyl raskaanakaan (viimeks testannu dpo 12, enne viime menkkoja). Lääkääriin akaa tietty tarttis varata, mut onko tässä tarpeeksi syytä epäillä jotain vai vauhkoonko turhasta, mnä kun en yleensä viitti turhasta valitella. Mites muilla joilla on kilpparissa häikkää, on oireillu ennen toteamista ja onko ollut vaikeuksia tulla raskaaksi??

25.12.2012
lyllerö81
lyllerö81
1 year, 6-month-old toddler

vieläkin pientä tiputtelua, vähän niinku loppu eilen illalla ja nyt taas alkoi..lämmöt aika alhaalla, että saattaiski olla nyt ovis liki..mutta mutta, kun oon käsittänyt että se ovisvuoto tulis oviksen jälkeen ja saattais kestää tuon 1-2 pvää, ni voikkos se tulla ennen ovista? en tajuu..

26.12.2012
lyllerö81
lyllerö81
1 year, 6-month-old toddler

ovis on ollu yleensä kp 14-16, usemmin just toi 16, olis kyl outoo jos se olis nyt kp 12, ja sitä tuttua ovislimaa ei oo ja ennen ovista mulla laskee lämmöt ja oviksen jälk. nousee ja nyt ei niitä, siks epäilen et olis sitä.

ja kiinnittysvuotoonkaan en usko, ei oo ennen sellasta tai yleensäkkään mitään vuotoo ollu kummassakaan raskaudessa (2kpl) ja sit vasta oliski ovis ollu aikasemmin. Raskauteenkaan en oikeen usko ku viime menkat tuli normisti ja hyytymiäkin oli vähän joukossa( mietin kyl et josko ois ollu vaiks kaks tuolla mut toinen olis vuotanu pois, mut eihän mulle voi niin käydä)

hieman pelkään tuon kilpparin takia, onhan se vahvasti perinnöllistä ja mun äidillä se todettiin vajaat 2 v. sitten ja leikattiin puolet kilpparistakin :(

nytkin alavatsa kipuilee hieman, on tää inhaa :(

25.12.2012
lyllerö81
lyllerö81
1 year, 6-month-old toddler

Miksi ovis ei voisi olla nyt? Eihän siihen ole mitään laskukaavaa koska se voi olla tai ei voi olla? Se kun voi siirtyä ulkomaanmatkan takia parilla viikolla.. :)

25.12.2012
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...