Raskausarpitökötit

Dodiin, kootaanpas tänne teidän arvon mammojen suosikkitökötit arville! Mieluiten siis toimivat. ;b Ihan nimen kera ja vaikkapa mistä löytyy jos ei löydy mistään ihan perus Sittarista. Ja miksei hintaakin. :)

25.12.2012
RJ89
RJ89

Mä sain ekan raskauden alussa tuttavalta just tota Hunajapurkin mainitsemaan Weledan raskausarpien ehkäisyyn ja hoitoon tarkoitettua öljyä. Siinä tuoksu oli tosiaan aika vahva, mut ei se mua haitannut. :) Sen öljyn lisäks käytin myös ihan perus Nivean body lotionia ja yhtään arpia ei tullut. Ja mulla masu oli sellanen pinkeä pallo, olin ihan ihmeissäni, et ei arpia tullut.. Toisessa raskaudessa käytin ihan vaan tota Nivean body lotionia, kun tuo Weledan öljy oli jo loppunut, eikä sitä saanut perus Prismasta/cittarista. Ja vaikka toisessa raskaudessa maha oli isompi, ei silti arpia tullut. Eli perusrasvoillakin voi arpia ehkäistä. Mä en ees ihan joka päivä muistanu rasvata, mut silti pysy iho arvettomana. Mut se taitaa osittain olla kiinni myös ihonlaadusta, että kuinka helposti niitä arpia tulee...?!?

29.12.2012
mamskis
mamskis

Käytössä ollut melkein alusta saakka Bio Oil -öljy, jota löytyy sekä apteekista ja nykyään myös ainakin Prisman hyllystä. Mainostetaan, että tepsii erityisesti raskausarpien ehkäisyyn ja erittäin kuivalle iholle. Purkki on pieni ja hintaa yli 10 euroa. Mukavan mieto tuoksu ja imeytyy nopeasti. Toimivuus jää nähtäväksi, kun maha alkaa toden teolla kasvamaan. Useat tutut ovat suositelleet vatsan lisäksi myös lantion, alaselän ja reisien kosteuttamista koko raskausajan. Parhaani teen, sillä jälkiä on jo ennestäänkin (murrosiän jäljiltä) eikä lisää kaivattaisi. ;)

29.12.2012
Merius
Merius

Ei se mun tökötti sitä ollut kun ostin sen Anttilasta. :o Mut mun täytyy (ehkä, jos niiksensä tulee) mennä hyllyjen väliin pällistelemään.

28.12.2012
RJ89
RJ89

Mulla ei ole mitään arpia näkynyt massussa eikä niinkään jaloissakaan. Tämä siis toinen lapsi tulossa. Itse olen hirmu pieni ollut aina 158,5/48 mitat ekassa raskaudessa ihan hirvitti ku ikää oli 16v. Ja massu oli ISO:) olen itse sekarasva käyttäjäholisti eli kaikkia kivoja rasvoja aamuin illoin iholle nyt käytössä tuo vauva rasva :) mitäs mieltä onko kukaan käyttänyt näitä vicky rasvoja mitä apteekissa myydään ?

27.12.2012
Maininki
Maininki

Siis vitsi mäkin just avasin aiheesta keskustelua.
Mä hankin tommosen weledan stretch mark oilin,stokkalla ainakin myydään, en tiedä missä muualla,myyjä oli sitä mieltä et se on ollut varsin suosittu. Sen haju on vaan aika stydi :D oisko joku teepuu tms se tuoksu.

26.12.2012
Hunajapurkki
Hunajapurkki

Mä käytin ekassa jotain kookosjuttua, mut en muista mitä ja sitä ei löytynyt enää mistään kun se purkki loppui. Hau nais.

Onko jollain kokemusta noista apteekin tököteistä, toimiiko ne niinkun pitääkin?

25.12.2012
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...