Siirryttiin normaaliin ruokaan, nyt ei kelpaakkaan?

Apua kaipaisin siis. Homman nimi on se että pari viikkoa sit siirryttiin vauvaruuasta normaalien ihmisten ruokaan. Ja nyt ei suostu edes maistamaan mitään uutta. Mitä mä teen? Niin ja mitä kaikkea olis hyvä ton tyypin kans syödä kun ei taida mausteiset ruuat maittaa, en mä osaa tehdä muuta? :D  Ja ikäähän on sen 1v 4kk.

21.12.2012
RJ89
RJ89

Joo ehei, en mä yhtäkkiä muuta normaaliruokaa sormiruuaksi.

Mutta nyt kyllä maistuu jo paljon paremmin. :) Kalasoppa ja tän päivänen pari tuntia muhinut possusoosi on ehdottomat suosikit. :)

1.1.2013
RJ89
RJ89

Jospa se tavallinen kotiruoka alkaisi nyt joulun jälkeen maistua.

Lusikalla tai pienellä haarukalla voi jo tuon ikäisen antaa harjoitella syömistä.

1.1.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Asia ok, täytyypä tätä kokeilla heti tossa välipäivinä. 8)

Ja siis kamoon, ei toi kranttu syöny edes lohikiusausta!

22.12.2012
RJ89
RJ89

MUn piti ihan vielä tulla lisäämään tohon lasagne asiaan että siis pilkon sen ihan minipieneksi ukolle ja taustana kerron että makaroonit on syöny ihan kokonaisina jo hyvän tovin, ettei pitäis olla liian isoja paloja kylläkään. :o

Mut hei Sam, kiitti tosta jauhelihakastikevinkistä, pitääpä kokeilla! Toi vp-laskija on isännän suurinta herkkua niin ehkäpä se uppois sit sillekkin. ;b Teetkö sen sit kermaan sen kastikkeen vaiko ihan voi-jauhosuurusteella ja vedellä?

22.12.2012
RJ89
RJ89

Heeeiii, tota kosteutta en oo muuten edes tajunnut. Kun meillä ei kaupan ruokia oo koskaan syöty ja mun tekeleet on ollu suht kuivia ja tarpeen mukaan (eli kun unohtaa mikroon :D) niin on läträtty maidolla.. Mut pitää kokeilla. :) Ja lasagnea ym. uuniruokia on vaikee tehdä erottelemalla.. :D

21.12.2012
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...