torstai aamuja!!!!

mitäs mammojen torstai-aamuun?

20.12.2012
majezki
majezki
2 years, 3-month-old toddler

Me on aina oltu se aatto ihan vaan kotona omalla porukalla ja meille ei myöskään tule silloin vieraita.Minun vanhemmilla kyläiltiin itsenäisyyspäivän aikaan ja miehen vanhemmilla kyläillään joulupäivänä..ja itse asiassa ne ottaakin nuo pienet sitten yökylään ja isot lähtee isälleen,niin saadaan olla joulupäivän ilta ihan kaksin..viltin alla kaksin glögiä juoden tai jotain=)meillä on ollu lapset lähes aina tuon joulupäivä-tapani yökylässä=)lähdetään sitten joulun jälkeen koko perhe reissuun.

20.12.2012
huiskutin
huiskutin

Mä siivoon vasta su kämpän ja vaihtelen lakanat,vielä ei kannata koska talo on pommi kunnossa jouluaattona jos nyt siivoo=)Mutta ei meillä joka nurkkaa puunata ihan perus pölyt pois siivous.

Kinkun paistan su päivällä ja muut ruuat haen valmiina kaupasta,tai hain jo eilen suurimman osan ja su sitten leivät ja vihannekset.Joulukuusi haetaan lauantaina.Lahjoja tässä käärin paketteihin.Itsellä ollu rauhallinen vko ja oon saanu hoidella asioita rauhassa kun lapset päiväkodissa ja itse kotona=)

En kärsi koskaan joulustressistä,muuten oon kova stressaamaan mutta joulua en..se on niin ihana juhla ja sitä kiva valmistella=)

20.12.2012
huiskutin
huiskutin

huomenia! ei tunnu joululle kyllä yhtään. nää päivät juoksee kiiruulla, ehkö osin johtuu siitä ettei ole paljon voinu koristella paikkoja kun niin pieniä nuo lapset. ja ei ole rahaakaan ollu mitään ylimääräsiä leipoa sun muuta. jospa se tästä.

tänään käymään kuopuksen kummien luona ja pääsen parturiin siistimään hiuksia kun reilu viikon päästä on kälyn häät :D

närästys on taas ollu vähän pahempaa lääkityksestä huolimatta, varmaa ressiä taas enemmän.

ihana kattoa kun tuo reilu vuosikas kävellä töpöttää jo hienoja matkoja :D ja on ruvennu kiukkuilemaa kunnolla jos ei saa jotain. ja heti jos näkee että joku syö jotain alkaa kauhee kiljuminen ja kerjääminen, miten ruoka maistuu :D

20.12.2012
mustikka88
mustikka88

Huomenta

Baibille tsempit..se on masentavaa kun oma lapsi turhauttaa ja pahasti=(Itellä oli tosi hankala tuo viime kevät 5-vuotiaan kanssa,ja olin ihan lopussa=(Nyt poika on ollut päiväkodissa ja itsekkin koulussa niin meidän suhde on helpottanut luojan kiitos=)Toki vieläkin on hankalaa,mutta ei siinä mittakaavassa kuin ennen=)Ja vapaalla meillä on jopa kivaakin.Nyt oon itse työttömänä ainakin hetken,niin lapset on 3vkoa kotona lomalla,saa nähdä loppuuko pinna=)

Kova pakkanen on ja pitäs lähtee hoitamaan asioita tuonne,jäätyy pystyyn=(

20.12.2012
huiskutin
huiskutin

täällä pamahti kaikki muksut kipeiks yön aikana. noo, ei tartte ainakaa esikkoa lähteä eskariin kuskaamaan.

20.12.2012
majezki
majezki
2 years, 3-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...