uteliaisuuttani kysyn: kuinkahan "helposti" Suomessa saa....

asumistukea? Siis ihan perhe, jossa toinen käy töissä ja lapsiakin siunaantunut? Ihmettelin kovasti, kun kelalta todettiin asumistukilappua vietäessä, että sähkö ja vesilaskut yms. liitteinä ovat tarpeettomia, koska heillä on joku oma "noin arvionsa" kaikista noista menevistä kuluista, en tiä sitten onko omansa sitten omakotitaloihin ja vuokrattuihin huusholleihin... mutta tosiaan. Tutut kehottivat kovasti tuota tukea hakemaan, mutta saas nähdä tuleeko postissa hylky. x)

18.12.2012
Halitintti
Halitintti

mie aikanaan yritin kanssa hakea tukea. miehellä oli silloin jalka poikki ja tipahtanut kelan rahoille. lapsia oli 2/4, yhestäkään  ei tällöin tullut elatusapua, kahdesta maksettiin. maksettiin kahta asuntolainaakin ynnä  muita velkoja. silloin saatiin kieltävä päätös,  koska ite  olimme velkamme hankkineet. eipä auttanut kuin mun tehdä ylitöitä ja omia keikkoja  vähän enempi..

29.12.2012
Blanco
Blanco

netissä näkyi, että olis hakemus hylätty, mutta kotiin asti ei oo viä tullu lappua. Meillä omakotitalo, jolle lainaa pirusti, kolme lasta ja mä kotona kodinhoidontuella... :/ Mies toki töissä, mutta eipä sillä hurrata, kun kaikki maksaa.... olis ollu ihan kiva jotakin saada. :(

29.12.2012
Halitintti
Halitintti

Eipä me ainakaan saada. Ja laskurillahan tuon selvittää äkkiäkin. :) Niin ja vaikka menisin nyt kouluun niin ei silti saada mitään..

18.12.2012
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...