pinnasängystä pois?

Hei,   minkä ikäisenä pinnasängystä luovutaan? Olen jostain lukenut, että 15kg asti saa pitää. Minulla on 1,5v tyttö. Meille syntyy kesällä vauva joten sänky siirtyy hänelle. Olisi kiva saada kokemuksia ja vastauksia!

17.12.2012
mymmis1
mymmis1

No meijän esikoinen vaihtoi jatkettavaan noin 3-vuotiaana, pienin on nyt reilun 2v kun vaihtaa sänkyä. Että ihan lapsen mukaan :D Kannattaa varautua siihen että illoista voi tulla jokseenkin vilkkaampia kun sieltä sängystä pääsee hurjan paljon helpommin sitten pois :D

17.12.2012
riu
riu

meillä molemmilla pojilla sama kun pelargonilla :) ja sitä suositellaan 6 vuotiaaksi asti :D ett ei se ainakaan siitä pitäs jäädä kii :) mutta ihan omalla järellä selvittelisin :) sitten ko lapsi rauhottuu sänkyyn nopeasti YKSIN ja nukahtaa YKSIN ja nukkuu suurinpiirtein koko yön niin silloin lapsi on valmis siirtymään seuraavaan sänkyyn :)

17.12.2012
imppuliina
imppuliina

meillä siirtyi juuri tuossa iässä. ensi alkuun tein sitä että jätin lapsen nukkumaan heti yksin. mutta kun 2min välein jouduin häntä takaisin viemään n. tunnin enneku nukahti niin päätin että olen siinä sängyn vieressä tuolilla niin kauan kun lapsi nukahti, ja ihan hiljaa olin enkä kiinnittäny mitään huomiota niihin toilailuihin ja estelin jos yritti sängystä pois mutta ei mitään katsekontaktia. kyllä siinä pari kuukautta meni ton meiän ylivilkkaan kanssa ennenku tajus homman nimen. mutta mielummin hoidin ne taistelut ennenku kakkonen syntyi.

17.12.2012
mustikka88
mustikka88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...