Tuleva rakenneultra

Huih, nyt alkaa jännittämään. Huomenna on rakenneultra ja toivottavasti saadaan kuulla onko tyttö vai poika tulossa, että pääsee vaateostoksille. :) Mies puhuu pojasta koko ajan, mutta se on kai luonnolista? Onko teillä ollut toiveita sukupuolesta?

16.12.2012
johqmoi
johqmoi

Mites johqmoi:n ultra?

Meillä oli normaalit mitat ja kaikki näytti ok:lta. Pojan palleroinen on meille tulossa :D

18.12.2012
Taitsu
Taitsu

Mä niin toivoin tyttöä, mutta kolmas poika meille on tulossa :) Alkaa olla aika sarja - enempään en suostu.

18.12.2012
Myy76
Myy76

Mulla ei oo mitään fiilistä. Puhun vaa jotenkin pojasta, kun mies puhuu pojasta :D Mutta jos saisin päättää, ni olis se ihanaa jos olis pikku tyttö :-)

17.12.2012
johqmoi
johqmoi

keskiviikkona rakenneultra ja viimeyönä näin unen jossa se oli poika. poikatunne ollut muutenkin suurimman osan ajasta. saas nähdä kumpi tulee oikeesti. :)

16.12.2012
TikTok
TikTok

Meillä kanssa sama eessä huomenna (21+0). Molempi sukupuoli on aivan yhtä tervetullut, mutta jos vauvan sais ostaa kaupan hyllyltä, niin ensimmäiseks otettas poika. Poikaahan varmaan valtaosa isistä (varsinkin ensikertalaisista) toivoo, koska luultavasti kuvittelevat että sen elämään on helpompi samaistua, sille opettaa poikien juttuja ja viettää isä-poika-hetkiä.

Mie kun oon tässä syksyn mittaan arvaillut sukupuolta millon sykkeen, millon mahan muodon perusteella ja tytön kannalla ollut, niin mies totesi vain siihen hymyillen että "sitten asun kolmen ihanan prinsessan kanssa" (tarkoittaen minua, vauvaa ja meidän narttu-koiraa :D).

Mutta enää en oo tyttöfiiliksestä varma, kun se maha on muuttanut taas muotoaan ja viime neuvolassa sykkeetkin matalammat :D

16.12.2012
Taitsu
Taitsu

Meillä ei ollut toiveta, mut mä olin varma että on poika. Siis ihan alusta asti, muuta vaihtoehtoa ei ollut. Nimikin oli päätetty ennen rakenneultraa. :D Mutta poikahan se sielä, omiin vaistoihin pitää siis luottaa. :)

Mä pidättelin kans itteäni rakenneultraan asti vaatteiden oston suhteen, oli sit helpompi ostaa. :) Mut nyt tän kakkosen kans oon jo nyt ostellut jotain pientä (oikeesti pientä, viikkoja siis 4+4 :D) mut nyt päätin eilen että ennen rakenneultraa ei saa ostaa mitään. Paitsi jos on jotain ihan oikeesi "pakko saada" juttuja ja vain kierrätettynä. :b

16.12.2012
RJ89
RJ89

Mulla 20+1 .

16.12.2012
johqmoi
johqmoi

Mulla myös huomenna rakenneultra. Ihan vähän jännittää. 

Emme halua tietää sukupuolta ja molemmat yhtä toivottuja. Olen ostellut neutraaleja vaatteita pikkuiselle. Syntymän jälkeen ostellaan sitten oikean värisiä vaatteita :)

Tatuliini ja pikkuinen 21+1

16.12.2012
Tatuliini
Tatuliini
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...