Kaveri tekee abortin

On ollut tosi pahamieli ja olo kun kaverini joka on halunnut 3vuotta vauvaa, eli 2vuotta puhui vauvakuumeestaan miesystävälleen ja kun mies lopulta alkoi itsekkin haluta vauvaa niin raskautumiseen meni 10kk. Ja samana päivänä eli 2päivää sitten kun raskaustesti näytti plussaa, he päättivät yhdessä että abortoivat vauvan :( oon tosi järkyttynyt (itsekin olen raskaana) koska vauvaa on tekemällä tehty ja silti halutaankin abortti. Yritin kaverille puhua järkeä että varmaan vaan molemmat pelästyi plussaa, menee varmasti ohi. Kuullemma hänen mies on varma että lapsi on vammanen, koska heillä oli ollut viime kuukausi hiljaista makuuhuoneen puolella ja mies sanoi että kun lapsi on saanut 2viikon spermoilla alkunsa, niin ei voi lapsi olla terve. Mies vielä harmitteli kun ei ollut ees vetänyt käteen lähiaikoina kun lapsi saanut alkunsa!!!??? Yritin sanoo kaverilleni että toi on tosi tyhmä ja naurettava juttu että muka tulee vammanen lapsi jos sperma ei oo tuoretta :D :D ja kaveri ei tiedä mihin uskoa. Sanoin että pyytää vaikka miestä soittamaan neuvolaan ja kertoo huolensa sinne. Kaveri on myös sitä mieltä ettei heillä suhde ole tarpeeksi hyvä tällä hetkellä että lasta kannattaisi pitää. Silti vielä alle 2kk sitten kaveri harmitteli mulle kun ei ole vieläkään raskaana. Nyt on kyllä sellanen olo etten varmaa pysty edes jatkamaan ystävyyttä koska toi on niin törkee juttu vauvaa kohtaa, kun alkuun tekemällä tehty. Toi olis nyt toinen abortti kaverilleni.

15.12.2012
mellix
mellix

Laitoin heti samana päivänä tekstiviestin tälle entiselle kaverille kun lapsi oli syntynyt (meillä fb kavereina mun kaveri joka tämän tuttava ja siltä sain kuulla). Onnittelin ja kerroin olevani onnellinen heidän puolesta.... viestiin ei ikinä vastattu, joten en ole enää mitään yhteyttä ottanut. Heidän vauva jo 5kk ikäinen.

6.1.2014
mellix
mellix

laitoitko kaverille viestiä? jos itse haluat elvyttää välit, niin mä olisin laittanu onnitteluviestin vauvasta ja että olen pahoillani jyrkistä ja pahoistakin sanoista, mutta iloinen että te olette nyt onnellinen perhe. Sit jäisi kaverin tehtäväksi seuraava siirto.

jos välejä haluas korjata, niin ei kannata jäädä itsepäisyyttään odottamaan toisen siirtoa vaan ojentaa kättä itse ensin. Elämä on loppuviimeks lyhyt vihanpitoon ja välinpitämättömyyteen, jos toista kuitenkin kaipaa ja haluaa välit parantaa. Eri asia jos kuittais sen sillä että ei se niin hyväkaveri ollutkaan ja mitä väliä yhdestä kaverisuhteesta.

10.12.2013
Mummy83
Mummy83

Kyllä oli mun tosi hyvä ystävä :/ mutta tosiaan kun molemmat oltiin vielä raskaana niin tunteet ehkä siks myös enempi herkillä. Tiiän että sanoin tosi pahasti kaverille, mutta jos mun sanomiset vähänki johti siihen että vauvaa ei tapettu niin oli se sen arvosta. Kyllä mä toivon että jonain päivänä saatais sovittua vielä. Ne varmaan pelästy tosiaan sitä positiivista raskaustestiä niin paljon vaikka toivottu vauva että yritti keksiä tekosyitä abortille esim se että tulee vammanen lapsi kun mälli vanhaa :D tosi naurettavaa :D

10.12.2013
mellix
mellix

Ihana kuulla, että siellä annettu lapsen tulla maailmaan. Aika hullua ois, jos alkuun halutaan lapsi ja sit kun se on tulossa, ei enää haluttaiskaan. Ja mälli, ei se kyllä taida hetkessä vanheta tai huonontua. Harmi, että teillä ystävyys ei säilynyt :(

10.12.2013
carata
carata

Moikka :) tuli kysymys miten kävi kaverin kanssa. Eli elokuussa heille syntyi terve poikalapsi :) tiedän tämän vain yhteisen tuttavamme kautta. En tiedä mikä sai pitämään lapsen koska meidän ystävyys meni :/ harmittaa että ystävyys meni, mutta pääasia että lapsi syntyi terveenä ja vanhemmat kuullemma todella onnellisia lapsesta :)

10.12.2013
mellix
mellix

Blanco, joo tuskin nää meijän tietämät henkilöt on ainoita jotka tällästä tekee :( Tuntuu tosi pahalta. Ihan törkeyden huippu ja sairasta!

16.12.2012
mellix
mellix

mä oikeesti en tiiä mitä aatella... lisääntymiseen pitäs saada joku ajokortin tyyppinen juttu et sit ko sen läpäsee niin pääsee ees pukille... voi kuolema mikä mies.... vehkeet valtiolle tyyppinen valopää!

16.12.2012
imppuliina
imppuliina

voi luoja:D

no jos vanhempiinsa tullee, niin ei siitä järjenjättiläistä syntyisi, vaikka ois kuinkatuoretta spermaa  xDD

mutta ihan vakavissaan. JUURI samantyyppisen tilanteen itse juuri läheltä kokeneena. että mies puhuu tyttöystävänsä ympäri että jätetään ehkäsyt,  koska suunnitelmassa oon JOSKUS tehä  lapsia. ehkäsyä ei kuitenkaan jakseta sillähetkellä ylläpitää, koska raskauden mahdollisuus on niin jännää. sitkun tyttö pamahtaa  paksuks,niin äijällä kusi sukassa,  ja puhuu tälle abortin.

vittu. tekee pahaa vieläkin:((

16.12.2012
Blanco
Blanco

Heh, piti vielä lisätä etten minäkää ihan niin sairas oo että keksisin tollasen jutun :D

enkä todellakaa uskonut kaveristani että se on niin sairas että on saanut aikaan noin sairaan jutun :(

16.12.2012
mellix
mellix

en mä ainakaa jaksa uskoa et mun kaveri valehtelis noista jutuista mulle. Mut kyl siis mun kaveri uskoo ettei 2viikkoa vanhalla spermalla tuu vähä-älyistä lasta :D mut sen mies ei usko ja mies suostutteli kaveria aborttiin koska ei haluakkaan lasta... tosi sairasta ja ei joo tosiaan kuulosta edes todentuntuiselta että jotkut ihmiset ovat noin tyhmiä! ja vielä kun oon tuntenut kohta 12vuotta tämän kaverin, niin en vois kuvitella mitenkään että se ois niin tyhmä että tekis abortin tossa tilanteessa.. en voi yhdistää tätä abortin tekijää ja ystävääni toisiinsa. Mutta tosiaan nyt oon välit siihen katkaissut, mutta toivon että sain vähän sen päähän taottua järkeä, jos vaikka sen mieli vielä vaihtuiskin.

16.12.2012
mellix
mellix

öö... anteeksi kun kysyn, mutta onko tämä siis ihan todellinen juttu? kuulostaa ihan hullulta. o.O Ite tällä hetkellä raskaana ja pohdittiin aluksi abortin mahdollisuutta, mutta tilanne hyvin erilainen kuin näillä kavereilla. Meillä jo kolme pientä lasta ja talo uhkaa jäädä pieneksi, plus siihen hirmuhuono rahatilanne. Tästäkin huolimatta, en lopulta suostunut aborttiin, koska oli MUN OMASTA lapsesta kyse. :/ Muiden abortteihin en oikein osaa ottaa kantaa...

16.12.2012
Halitintti
Halitintti

trololoollooooo :D ei jumalauta :D

16.12.2012
imppuliina
imppuliina

Luuleeks se äijä oikeesti, et sillä on kasseissa sama tavara vaikka vuoden, jos ei niitä välillä tyhjennä?! Voi jestas mikä idiootti! Ei oikeesti aikuiset ihmiset voi olla noin typeriä.

15.12.2012
huopis
huopis

Mä ehdotin että odottaa ultraan jossa näkee yleensä onko lapsi terve, mutta kuulemma mies ei haluakkaan enää lasta. Ehdotin myös että eroaa miehestä eikä tekis aborttia, mutta kaveri ei halua jäädä yksin lapsen kanssa vaikka hyvä tukiverkostoki sillä on. Kaveri kuitenkin hyvin lapsirakas ja pitkään lasta halunnut.

15.12.2012
mellix
mellix

niin tosiaan mies on 27v ja nainen 26v... ja olleet yhdessä 4vuotta. sitä miestä en ole nähnyt nyt tän raskaus uutisen jälkeen että kaverin kanssa oon rauhassa jutellu. Eilen luulin et sain sille puhuttuu järkee, mut tänää se ilmotti sitten tekstarilla että 100% varmasti päätyy aborttiin. Ei uskaltanut eilen sitä sanoo mulle kun ties miten reagoin. Mut joo, en kyllä pysty nähä kyseistä kaveria enää jos sen abortin tekee. Hyvä ystävä on kyllä ollut, mutta en mä pystyis enää kattoo sitä päinkää ilman vihaa ym.

15.12.2012
mellix
mellix

Sanopa sille  äijälle, et käy samantien saksimassa piuhansa poikki, jos ei haluu vähä-älysiä lapsia tehä. Ei tollasen idiootin geeneillä voi muita saaha aikaseks, ku niitä vähä-älysiä... Onks se jätkä 12v vai muuten vaa oikeesti noin tyhmä. Tosin eipä taija se muijakaan mikää järjen jättiläinen olla...

15.12.2012
huopis
huopis

missään nimessä en pysty olla tukena tollasessa. Yhtä aikaa vauvakuumeiltiin ja kun mä tulin raskaaks kaveri oli tosi surullinen ja rukoili raskaaks tulemista. Sen mies oli niin tarkka ettei krapulassa tai jos oli juonut lasinki viiniä niin ri voinut harrastaa seksiä ilman ehkäisyä ettei tule vähä älyistä lasta.....

15.12.2012
mellix
mellix

Siis tosi hölmö mies ja luulin kaverin jonka olen tuntenut yli 10vuotta, olevan päästään suht normaali... just menin sanoo sille suorat sanat kun laitto mulle tekstarin että kumpa hänkin löytää joskus miehen jonka kanssa he haluu yhdessä lapsia. Ilmaisin sille sitten aika suoraan mielipiteeni tosta ja sen että onhan sen lasta yhdessä haluttu eikä sitä tarvi tappaa pelästymisen takia.

Pistää niin vihaks :(

15.12.2012
mellix
mellix
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...