Mitä välipalaksi?

Siish, mulla on ongelma. Mulla on koko ajan nälkä, siis ihan koko ajan! :E Mitä kummaa mä syön välipalaksi? Leipä ei pidä yhtään nälkää? Ruokaakaan ei viittis kokoajan mättää.. :D Mitä te muut popsitte?

14.12.2012
RJ89
RJ89

Joo mä oon jo pistäny leirin tohon jääkaapin oven edustalle.. :D Mut tänään ihan havahduin siihen kun en ookkaan koko aikaa jääkaapilla, eli oliskohan se pahin nälkäkausi mennyt nyt sit muka näin nopeesti ohi? Samalla tässä kun kirjottelen niin maha kyllä kurnii, vaikka ennen kauppareissua (1h sitten) söin lihiksen kaikella mitä kaapista löytyy.. Pitää vissiin tehdä (tai laittaa isäntä tekemään ;b) vielä grillileipä kaikella mitä kaapista löytyy ja vähä punajuuria kylkeen. :b

Mut toi rahka oli toimiva! Se piti nälän poissa, ihan pieni kipollinen riitti. :) Ja jukurttiin oon aina laittanu mysliä sekaan, mut nyt sit silppusin vielä banskua ja omppua sinne kans, sekin sörsseli piti aika hyvin nälän. :)

16.12.2012
RJ89
RJ89

Mie olin kanssa koko ajan nälkäinen ihan noilla ekoilla viikoilla ja mie söin niin paljon kun hyvältä tuntu eli nälkä loppui. Kun tuli nälkä, niin jääkaapille vaan.

Leipää, ihan ruoka-ruokaa, viiliä, hedelmiä, Weetabixia jne. :D

16.12.2012
Taitsu
Taitsu

Hedelmiä menee jo, mut ei ne nälkää pidä. :b Rahkaa täytynee kokeilla. :)

14.12.2012
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...