Kokemuksia ja vinkkejä 4D-kuvista?

Käytiin tänään rakenneultrassa, 20+4 olis menossa. Vaikka olikin mahtava kuulla, että kaikki on kunnossa ja katsella ruudulta niin jo täydellistä ihmisen alkua, tavallisen ultran mukaan saadut kuvat oli pettymys. Kuvat ovat aika onnettomia suttuja. Sukupuoltakaan ei pahemmin päässyt kurkkaamaan kun kaverilla oli napanuora jalkojen välissä. Nähtyäni nuo kuvat, iski hirveä hinku päästä 4D-kuvaan. Löytyiskö täältä kokemuksia 4D-kuvista? Onko ne hintansa arvoisia? Netissä näkee hienoja kuvia, mutta onnistuuko ne aina niin hyvin vai voiko kalliin hinnan palkkiona olla rakeisia epäselviä kuvia? Mihin hintaan olette halvimmillaan kuvia saaneet? Millä viikoilla olette käyneet ja olisiko kannattanut käydä aiemmin/myöhemmin? Olisi tosi kiva kuulla kokemuksia ja vinkkejä, jos jollain on tietoa halvasta 4D-paikasta pk-seudulla tai lähellä! Kiitos!

13.12.2012
Niany
Niany

Mie ku juoksin toisenki raskauden aikaan polilla ultrassa vähä useemmin, ni pari kertaa lääkäri katto silläki 4d:llä sillee nopeesti. Ei näkyny kauheen selvästi, ku oli viikkoja jo niin paljo siinä vaiheessa. Aikasemmin ois varmaa näkyny paremmin. Yritti saaha korvasta tai jostain kuvan, mut ei oikein löytyny hyvää kulmaa, ni en sit saanu mitään. Oli kuitenki kiva nähä ees silleen nopeesti, ku se lääkäri tosiaan ihan vaan oman mielenkiinnon vuoks sillä katto ja hyvää hyvyyttään yritti vielä jonku järellisen kuvanki saaha. En ois raaskinu yksityisellä käyvä ns. huvikseen...

16.12.2012
huopis
huopis

Mä kävin eilen 4D ultrassa. Oli kyllä huikea kokemus ja kannatti maksaa 273€. Me saatiin tosi selkeitä kuvia ja niistä jo erotti, että poika on melko paljon isänsä näköinen :) Mulla on viikkoja nyt tasan 21. Lääkäri sanoi, että paras aika 4D ultralle on viikko 25. Silloin vauva on saanut jo vähän pyöreyttäkin.

13.12.2012
Jenzka
Jenzka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...