Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

olipa "mukavia" uutisia neuvolas.. -.-

Juu eli ensinnäkin mulla on raskausdiabetes, vika arvo ylitti raja arvon joka on 8.6 ja mun oli 8.8, muut oli kyl ok. Nyt sit ruokavalioon muutoksia eli alan siis syömäänkin. Sitte leukkarit oli plussalla eli todennäkösesti pissatulehusbja hb oli 104. Eli rautaa nassuun. Ja viddu ja peekele ja kaikkee. :D

13.12.2012
odevenks
odevenks

Mul ylipainoo ja isäl kakkostyypin nii siks jouduin. Esikoist oottaes ei ollu. Ois voinu pysyy pois nyykin

13.12.2012
odevenks
odevenks

No höh :// mulla on rauta-arvot jo viime neuvolassa laskenut huimasti ja lisärautaa syön.. nyt vaan pitänyt pari kolme pv väliä, kun maha ei vaan kestä. Eilen olin sokerinrasituksessa ja ens viikolla saan tuloksia.. odotan tuplia ja tuplista joutuu tuohon sokerinrasitukseen automaattisesti. Nyt vain jalat ja kädet ristissä ettei olis raskausajandiebetestä, kun joulukin tulossa ja olen aikamoinen herkkupeppu.. tänään alkoi rv 27 muistaakseni...  ;) niin ja pissatulehdus mulla ollut 4xperäkanaan ja viime viikolla sitten jouduin aloittaman estolääkityksen.. et vähän samalla kaavalla mennään siun kanssa..

13.12.2012
jonnu
jonnu

No sullahan oli "mukavat" neuvola kuulumiset. Mulla on nää samat vanhat vaivat alhaiset verenpaineet 97/57 oli nyt ja alhainen hemoglobiini vaikka syön rautakapselin päivässä ja hemoglobiini oli 101 nyt. Painoa kertyy kun koko ajan on nälkä ja jos ei syö niin olo on vielä huonompi.

13.12.2012
alexsandra
alexsandra
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...