Hienosti toimi tuo pappi taas.... arghh!!!

me käytiin eilen lasten kauneimmissa joululauluissa, esikon eskariryhmäläisiä oli aika paljon vanhempiensa kanssa siellä noh, sitä veti pappi joka kolmisen vuotta sitten saattoi rakkaan vauvani haudan lepoon. eikös se pirulauti siinä kaikkien kuullen kovaan ääneen ruvennut kertaamaan meidän tarinaa ja kyselemään kuinka myö on pärjätty jne. no nyt sitten kaikki eskarilaiset tietää vauvamme kätkytkuolemasta ja hautajaisten kulusta jne. ärsytti ihan ku kaikki tuijotti mua niin säälivästi koko loppu ajan että.... kun oltiin siinä lähdössä pois ni etsin papin vielä käsiini ja sanoin että olisi hiukan hienovaraisemmin voinut asiasta kailottaa!! tää vaan siihen että: voi kultarakas, tällaisia asioita tapahtuu ja niiden kanssa pitää vaan oppia elämään. en ois uskonu että sentään papilla ei ois sen vertaa ymmärrystä ette rupeis asiaa kailottamaan!!!

13.12.2012
majezki
majezki
2 years, 3-month-old toddler

en mä sille papille mitään pahaa tahtoisi, sen takia valitus vain, että tajuaisi muille olla tekemättä noin.

siinä siis oli 8 aikuista minun lisäksi samassa porukassa johon pappi tuli ja rupes juttelemaan minulle, siinä muiden kuullen, välillä puheli muille ja voivotteli meidän tilannetta.

siinä rupesin minä sekä muutkin jo vaivaantumaan, muut tajusivat selkeästi etten haluaisi julkisesti asiasta puhua mutta pappi ei tajunnut.

14.1.2013
majezki
majezki
2 years, 3-month-old toddler

Mushu, sorry mut aika outoa kirjoitusta sinulta!! Mun mielestä se ei ole papin asia ottaa esiin seurakuntalaisen asioita toisten kuullen!! Kahden kesken voi, mutta... huhhuh!! Eri asia jos viestiketjun aloittaja olisi itse aloittanut keskustelun aiheesta. 

Minäkin olen haudannut lapseni, ja puhun kyllä asiasta avoimesti, mutta suuttuisin kyllä jos joku, varsinkin pappi!! alkaisi kyselemään kaikkien kuullen asiasta. Minun pitää saada itse päättää missä ja kenen kuullen ja mitä asiasta puhun. Kyllä se aloitus pitää tulla minulta itseltä. Ei papin kuulu käyttäytyä noin. Olen siinä samaa mieltä mushun kanssa että aroista asioista olisi hyvä puhua, mutta tuommoinen käyttäytyminen veisi minut ainakin ihan lukkoon.

Mun mielestä tuollainen pappi ei välitä seurakuntalaisesta!!

Voimia majezki! Varmaan kiva nähsä pappia seuraavalla kerralla!

12.1.2013
hookoo
hookoo

soitin eilen kirkkoherranvirastoon ja lupasivat lähettää valituksen eteenpäin

14.12.2012
majezki
majezki
2 years, 3-month-old toddler

Valitusta eteenpäin vaan, vaikkei se enää teitä autakaan. Papeilla on vaitiolovelvollisuus jota tuo pappi on törkeästi rikkonut.

Muutenkin tosi törkeää ruveta moista esiin kaivamaan. Ja mikä loppukaneetti, voi tsiisus. Pitää vaan oppia elämän asian kanssa. Siis senkö kanssa, että teidän asioita retostellaan pitkin kyliä?

14.12.2012
misukka
misukka

voi kurjuus mikä pappi. Varmasti suututtaa ja loukkaa tuommonen käytös!

13.12.2012
riu
riu

Samaa mietin kun mikiliinikin.... myö tekisin myös valituksen. Meillä oli esikoisen ristiäispappi aikamoinen suupaltti en jaksa tässä siitä kaikkea ruveta kirjoittelemaan, mutta me tehtiin valitus hänen käytöksestään.. eikä olla oltu ainoita... ilman muuta pitää tuollaisesta antaa palautetta.

13.12.2012
jonnu
jonnu

kauheeta, on toi kuitenkin sellanen asia ettei siitä tarvi torikokousta pitää. on kyllä pappi aikamoinen... olisin itekkin kyllä sanonut.

13.12.2012
mustikka88
mustikka88

hop hop!!

13.12.2012
majezki
majezki
2 years, 3-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...