missä massu?! o.O :D

jaa,a sitä on vissiin vähän kärsimätön, mutta kyllä mä luulin, että neljännes raskaudes maha pullahtais pihalle ennenku kissaa ehtis sanoa. :) Nyt kuitenkin ihan normivaatteet viä päällä ja kohtukaan ei oikein mahassa tunnu... silti kaikki oli ultrassa hyvin, ja ilm. siellä vaan miniriikkinen tyttö, kun ei äitiä levennä (ainakaan vielä) jokaiseen ilmansuuntaan. Nolona täytyy kyllä myöntää, ettei mitään hajua mitkä viikot menossa, arvioisin 13+?! Ei oikein ehdi viikkoja laskea, kun noita mahan ulkopuolella temmeltäviä tenavia paimentaa :)

12.12.2012
Halitintti
Halitintti

meillä on nyt neljäs lapsi tulossa ja viikkoja tasan 9 ja moni kysyy onko kaksoset tulossa kun maha jo niin iso, ekassa neuvolassa ollaan siis jo käyt mutta sillon viikkoja 6+5 eli ei kuunneltu sydän ääniä, ja eka ultra on vasta tammikuun puolella, joten olemme jo miettineet jos sitä mentäs yksityiselle tarkisaa onko 1 vai 2 lasta tulossa,mut toisaalta vois odottaa sinne tammikuulle ja seuraa vain mahan kasvua :D

13.12.2012
nime13
nime13

Mulla alko vasta maha kunnolla näkymään ja oon viikolla 32. Eikä se vieläkään ole oikein ISOmaha.. vasta näillä viikoilla ihmiset on kehdannut kysyä ootanko lasta :)

13.12.2012
AmandaVictoria
AmandaVictoria

plussapallo täällä terrrrve! Mulla on sitten vissiin mahaa teidänkin puolesta. Pari viikkoa sitten se oikein tuohon puski esille. Vois luulla että on paljon pidemmälläkin kuin nyt on viikkoja 15+0.

13.12.2012
iputin
iputin

mullahan ekan lapsen aikana näkyi maha vasta ihan lopussa, siihen asti kuljin farkuissa... mutta kyllä se aina on vähän aikaistunut tuo mahan pompahtaminen näkyviin, ja nyt kun tosiaan neljäs lapsi tulossa, kuvittelin, että se tulisi samantien näkyviin (kolmannen aikana ihmiset tiesivät ulkomuodon perusteella jo 12 viikolla mun olevan raskaana..)

13.12.2012
Halitintti
Halitintti

Minullakaan ei vielä näy kovinkaan paljon ja normivaatteet täälläkin menee vielä. Viikkoja kuitenkin jo 11±3 johtuisikohan minulla siitä että itse olen niin pienikokoinen? Välillä jo tuntuu ettei hän olisi tuolla lainkaan kun en oksenna edes, mutta pahaa oloa muuten on. Sitten juuri tuo kun ei paljon ulospäin näy.

13.12.2012
Nuori Mamma
Nuori Mamma

joo, itekki oon pitäny äippähousuja jo 12 viikosta lähtien, ja nyt vielä ihan normicolleget menee. Toki saattaa olla, etten huomaa mahankasvua, kun en oo nyt käyttäny farkkuja aaaaaikoihin.

12.12.2012
Halitintti
Halitintti

JA nolona jatkan... viikkoja 14+3 tänään. x) tarkistin vaun laskurilla. :D voi mua höperöä

12.12.2012
Halitintti
Halitintti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...