Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Kuka olet oi sinä hemaisevan seksikäs elomamma?

Siinäpä se, kerro itsestäsi! 8)

12.12.2012
RJ89
RJ89
1 year, 7-month-old toddler

Mä oon 28v nainen (tosi hemaisevan seksikäs, or maybe not!) Vantaalta, tänne muutin tammikuun alussa avomieheni kanssa. Ollaan oltu yhdessä 8v. Odotan nyt esikoistani ja laskettuaika tosiaan 17.8. 

Opiskelen tällä hetkellä matkailualaa, mutta koska se ei nyt sit kuitenkaan ole mun juttu (alotin siis tammikuussa), niin vaihdan 18.3. merkonomipuolelle opiskelemaan :) Mieheni on ohjelmoinnin diplomi-insinööri ja tekee töitä kotoa käsin. 

Mulla on kaks koiraa, mutta ne asuvat mun vanhempien luona, kun ei tänne meidän rivariin sovi koirat ja tuleva lapsi...vaikka onhan täällä 78 neliötä, mutta yksi huone kun on mieheni työhuone, niin meillä on oikeastaan siis tämä minun "työhuone" (josta myöhemmin tulee lapsen huone) ja olohuone sekä keittiö. Onneksi eteisessä on tilaa vaunuille portaiden alla, helpottaa kovasti eloa tässä talossa, kyseessä opiskelija-asunto niin muutto on edessä tästä 2-3 vuoden sisään...

9.2.2013
Gilraen84
Gilraen84

Myö olen tälläinen 25 vuotias ikkunatyöntekijä mamma. Perheeseen kuuluu minun lisäksi 8vuotias tyttäreni, mieheni 34v ja tuleva poika vauvamme rv 31+1 perheen karvapäisyyttä pitelee 5vuotias coton de tulear poika. Asumme pirkanmaalla tosi mahtavalla alueella omakotitalossa :) elämä on ihanaa siis :)

13.12.2012
Maininki
Maininki
3-year-old toddler

Mitäs mä sitten kertoisin.. :)

Noh, itse olen tosiaan 26.v esikoistaan odottava "mamma" Etelä-Suomesta. Saman katon alta löytyy helmikuussa 32.v täyttävä "isukki" ja hänen 2,5 vuotias maastonakki (mäyräkoira).

Olemme tunteneet toisemme teihin verrattuna vasta kovin vähän aikaa, mutta kyllä ihminen sen tuntee/tajuaa jos se "oikea" osuu kohdalle. Vai mitä itse olette mieltä? Meillä on tosiaan takana yhteistä taivalta vasta vähäiset 5kk:tta!! :D Isosiskoni on naimisissa, 3 lapsen äiti.. heidän esikoinen sai alkunsa 3kk:den jälkeen :)

Olemme kumpikin työssäkäyviä; itse olen lähihoitaja (yöhoitaja) ja avopuoliso on varaosamyyjä.

Asumme tällä hetkellä pienessä paritalon puolikkaassa joka on avopuolisoni omistuksessa.

Eipä juuri muuta tule mieleen :D *jumittaa*

12.12.2012
Sparkling1986
Sparkling1986

Hah joo tosi hemaisevan seksikäs olo ku mieskin tokas eilen töistä tullessaa et "sä haiset ihan oksennukselta" :D

Mä oon 20v pohjoispohjaalainen urheiluhullu mammuska,kotoa löytyy samaa vuosimallia olevan miehen lisäks esikoistyttö (kohta 10kk) jajaja pari karvapersettä (kissoja siis).Meillä tulee miehen kans 3v seurustelua täyteen hieman sen jälkeen kun uudella tulokkaalla on laskettu aika.Rivarissa vuokralla asustellaan,kova haave omasta kodista mut sinne on vielä matkaa.Nuoriahan täs ollaan,aikaa on vielä toteuttaa vaikka mitä.Mulla ei oo mitään ammatillista koulutusta,lukio vaan plakkaris (vuosi sitten valmistuin).Mies tuo leivän kotiin kaupan kassalta.Suunnitelmana olis joskus päästä opiskelemaan jotai,vähän auki vielä minkä suunnan sit ottais ammatinvalinnan suhteen mut tässähän tätä on aikaa pohdiskella! Välillähän sitä tuntuu et oliskohan jo aika painua koulun penkille tai duuniin, mut en mä raaskis viel esikoista mihinkään laittaa hoitoon.Toistaiseksi hyvin jaksaa tätä kotiäidin elämää kun on kuitenkin tätä omaa aktiviteettia tarpeeks jotta ei 24/7 tarvi kotosalla kökkiä yksinään:) Alkuperäisenä suunnitelmana oli lähtä opiskelee (tietysti paikansaannista kii) elokuussa 2013 mut alettiiinkin tuota toista muksua kuumeilee keväällä ja sehän on laskettu saapuvaks tietenkin just elokuussa joillonka mä 1,5v:n ja vastasyntyneen äitinä taidan olla ihan kotosalla:) 

Tässäpä kaikki munkin jaarittelut!:D

12.12.2012
LULLAbaBY
LULLAbaBY

Mä olen tällänen muistaakseni 23v yhden apinanpoikasen (1v 4kk) äiree Etelä-Pohjanmaalta Seinäjoelta. Mulla on ukkokulta (25v) joka käy viikot töissä kaukana kaukana, nyt Parkanossa. Me ollaan pidetty yhtä 3,5v ja tammikuussa asuttu yhdessä 3v.

Meillä on myös koiruus (tammikuussa 3v) nimeltä Iina ja kisumisukka (tammikuussa 4v) nimeltä Tapio. Ukko haluais kovasti toisen koiran, valkoisen paimenkoiran. Mäkin joo, heti kun on oma tupa. :D Asutaan siis 69 neliöisessä rivarikämpässä, ei tänne yhtä isoa koiraa lisää sovi, varsinkaan nyt kun tulee toinen lapsonen.

Mulla on kokkiopinnot kesken, vähän kallistun siihen että meen tammikuussa lyhentämään 6kk:lla koulua töihin menon sijaan. Saa ton koulun sit edes joskus alta pois. Mä valmistuin '08 nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaksi, että en mä ihan puilla paljailla ole. :b Kotona oon ollut nyt vuodenvaihteessa 1,5v, seinät kaatuu niskaan ja sitä rataa. Äkkiä pois kotoa.

Emmää ny muuta keksi jaariteltavaa. :)

12.12.2012
RJ89
RJ89
1 year, 7-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...