Huomenta

Kohta pitää herätellä lapset ja ruveta tekemään lähtöä hoitoon ja koulutukseen. Illalla olis sitten esikon joulujuhla. Toivottavasti ehtii edes kotona käydä syömässä ettei tarvii tehä treffejä tarhalle. Mitäs muille?

12.12.2012
misukka
misukka

Huomenta! Meikäläisellä on tänään neuvola ja isovanhemmat tulee lapsen vahdiksi joten pääsen autolla kauppaan. Piti olla 3 hammaslääkäriaikaa tässä kuussa joista tänään ensimmäinen jotta olisi saatu hampaat kuntoon ennen synnytystä. Soittivat eilen ja peruivat ne. Hoitaja tarjosi ystävällisesti korvaavia aikoja maaliskuulle eka olisi ollut 16.3 sama päivä kuin laskettu aika ystävällisesti ilmoitin etten uskalla luvata tulla paikalle joten hampaat jäävät nyt hoitamatta.

Mukavaa päivää kaikille! Riun pienemälle paranemisia.

12.12.2012
alexsandra
alexsandra
1 year, 11-month-old toddler

Huomenta :)

Mie tiiän mitä pitäs tehä, mutta miestä taas virtaa... MIten voi ihminen vihata siivoomista näin paljon??? X) MIe oon kotona tän päivän poikien kaa, pienin oli eilen vähän tautinen ja isommalla pojalla on puheterapia vähän hassuun aikaan niin en viiti ees viiä päiväkotiin. Joten siivota pitäs ja pittää pojille seuraa. Ties vaikka onnistun lahjomaan isomman pojan avuksi :D

Beibi on täällä meilläkii lunta sen verran että pääsee pulkkamäkeen, hiihtämään ja laskettelemaan. Valkea joulu ♥

12.12.2012
riu
riu

Huomenta!

Tänään pitäis mennä hakemaan loput joululahjat ja leipoo pipareita. Keskimmäiset muksut on hereillä ja mä nautin rauhassa aamupalaa kun lapset kattoo lastenohjelmia :) Täällä on lunta tullu oikeen kunnolla lisää, pääsee siis lumitöihin vielä ennen kauppareissuja.

Kivaa keskiviikkoa kaikille!

12.12.2012
marjaana
marjaana
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...