Matala vai korkea verenpaine?

Mulla on nyt ajoittain näkynyt sellaisia "tähtiä" silmissä ja vähän päätä särkenyt.. tänään lähdin tyttöjen kanssa mäkeä laskemaan ja vaunumatkalla yhtäkkiä alkoi näkyä tähtiä silmissä ja ihan huono olo tuli.. mulla ei täällä kotona ole mittaria että katsois. Rv 33+2 tänään ja huomenna onneksi neuvolaan meno, niin siellä sit katsovat nuo paineet. ollu vähän  nuo alapaineet muutamalla kertaa korkeella.

11.12.2012
Mirkku85
Mirkku85

Viime viikolla oli se neuvola ja näistä oireista mainitsin.. verenpaineet oli ihan hyvät, ja pissa puhdas ja kaikki hyvin. Mulla ollut nyt tosi hankalia öitä, tosi katkonaista tuo uni eikä kahden vielä pienen lapsen äitinä ole helppoa levätä päivisinkään. Ilmeisesti tästä väsymyksestä johtuu. pitäis vaan muistaa levätä paljon. tuumas vaan siellä neuvolassa että lapset hoitoon että saa levätä.. saattaahan ne paineet välillä käydä korkeella/matalalla ja sitten jos äkillisesti tekee jotain joka nostaa/laskee niin tulee noita oireita. mut ei nyt vielä mtn syytä pitäis olla huoleen.

näin joulun allahan se on helppo sanoo, että ottaa iisisti ja levätä :) 

tänään on rv 34+4, mihin tää aika menee?!? :)

20.12.2012
Mirkku85
Mirkku85

Mä kyselin tästä sillon kun odotin tuota esikoista ja meidän koulun terkkari sano että on paineet korkeella kun ihan vaan ollessakin saatto tulla tähtösiä näköpiiriin, huippas ja otti henkeen.

Mut onneks pääset huomenna mittauttamaan. :)

11.12.2012
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...