unikouluvinkkejä 7 kk vauvalle??

siis nyt mä päätin et tuon pikkuvekkulin unille on ruvettava tekeen jotai. meillä hyvä yö tarkottaa kymmentä herätystä ja huono lähemmäs 30. ja näitä huonoja on enempi ku hyviä. yleensä maitoa vaille, kittais yön aikana varmaan litran ja voitte sitte arvata onko päivällä enää yhtää nälkä?? no ei.. mä viime yönä koitin olla antamatta sitä ja 2 tuntia tuo jakso huutaa kunnes luovutin. mä en tiiä et onko se ongelma siinä ku nukahtaa/rauhoittuu vain pullolle, ni sit yöllä ei osaa nukahtaa ilman sitä. miten päästä tosta pullolle nukuttamisesta eroon ku toinen karjuu ku hyeena niin kauan kunnes sitä maitoa tulee. ja yöllä saattaa syödä jopa puolen tunnin välein eikä vesi kelpaa. mulla ei olis tässä tilanteessa enää mitää jaksamusta alottaa unikouluja ja valvoa lisää mutta kait se on pakko, aattelin ensin että on ohimenevää mutta kestänyt jo 5 viikkoa. onkos teillä mammat vinkkejä? mitä itse tekisitte tässä tilanteessa??, samassa taloudessa myös muita muksuja joitten herätys aikasin aamulla ni ei viittis taas sitten vauvan itkulla pilata heidänkii öitä.

10.12.2012
majezki
majezki
2 years, 8-month-old toddler

mä mielelläni nukuttasin pojua meiän kanssa samassa huoneessa mutta herää joka ikiseen ääneen mitä mie unissa päästän ja isäntä kuorsaa- heräilee sit vielä enemmän, viime yö meni kyllä oikeen ihmeen hyvin, kerran söi aamu-yöstä ja muuten huuteli tuttia noin viitisen kertaa :)

11.12.2012
majezki
majezki
2 years, 8-month-old toddler

hampaiden tuloa mä alkuun epäilin, mutta tätä on kestänyt  jo niin kauan, mikään ei turvota ikenissä ja särkylääke ei auta

10.12.2012
majezki
majezki
2 years, 8-month-old toddler

tassuttelu ei auta, tuttia syö kyllä, nukkuu yksin omassa huoneessa, perhepedissä nukkumisesta ei tule mitään. heräilee siinä vielä enemmän. ihan kunnolla saa huutaa ennen kun menen.

mä päätän joka ilta et nyt en anna maitoa ku ehkä sitten vasta aamuyöllä, mutta väsy painaa jo niin paljon ettei jaksa enää taistella. tänkii illan aikana karjunu tuolla jo viidesti, vaikka nukkunut vasta reilu 2 tuntia. mun ei edes enää tee mieli käydä nukkumaan ku tietää kuitenki mitä raavaamista yö tulee olemaan

10.12.2012
majezki
majezki
2 years, 8-month-old toddler

Meillä samassa iässä sama ongelma. Panadolin mikstuuraa..kirkui hampaitaan. Kun laittoi selälleen niin painetta alkaa tulla sinne hampeihin ja aiheutti meillä ainakin kyseistä huutoa. Maitoa kanssa sai lappaa mutta särkylääke auttoi.

10.12.2012
May X
May X

esim. äsken hää sai mahottoman kirkumiskohtauksen kesken unien, johon ihme kyllä maitokaan ei auttanut, rauhottu kyllä sitte ku hetken siinä kantelin ja silittelin. seuraavaa odotellessa sitten..

10.12.2012
majezki
majezki
2 years, 8-month-old toddler

hops!!

10.12.2012
majezki
majezki
2 years, 8-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...