Ilmavaivoihin

Meidän pienokaisella kun on ollut vatsa kipeä eikä oma motoriikka ja omat voimat riitä hyvän asennon hakemiseen, lempipaikka ja missä on vauvan helpointa olla on olkaa vasten. Vinkkinä, meidän vauva on myös viihtynyt vatsa imetystyynyä vasten. Meillä jää hyvin kädet ja pää tyynyn päälle ja happea saa yhtä hyvin kuin olalla ollessa. Tyyny ei saa olla liian pehmeä.

10.12.2012
vatabby
vatabby

itse suosin molempien polvien päällä. on paljon tukevampi kummankin olla. siinä voi vähän körötelläkin vauvaa jaloilla. tärinä saattaa laittaa ilmat eteenpäin mahassa ja voi olla osalle vauvoista myös kivaa rentoutusta

10.12.2012
TikTok
TikTok

miun maha roikkuu kyllä itseasiassa :DDDDD Mutta jos siitä vauvasta oli puhe, niin se masu on vähän niin ku polven päällä siinä... Siis jos piet vauvaa koskaan olkapäällä, niin tuo on vähän sama paitsi polven päällä ja paljon kevyempi pidellä :)

10.12.2012
riu
riu

meinasin ehottaa samaa ku tiktok :)

10.12.2012
riu
riu

kannattaa myös kokeilla niin että itse istuu penkillä tai sohvalla ja laittaa vauvan polvien päälle niin että pää ja jalat roikkuu molemmilta puolilta. siinä voi samalla hieroa vauvan selkää ja silitellä. röyhtäyttää myös hyvin.

10.12.2012
TikTok
TikTok
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...