voiko viedä hoitoon/kerhoon?

tytöllä ollut jo muutaman päivän punaset posket ja eilen näin tytön käsissä ja jaloissa myös laikkua... eli parvo luultavasti myös tälläkin, vaikka kuumetta ei oo ollut koko aikana. Tänään olis pikkujoulut kerhosta ja tyttö sinne kovasti haluais... aivan ittelläki paha olo, kun ei tiedä voiko sitä sinne viedä. :/ Mitä mieltä täälä ollaan?

10.12.2012
Halitintti
Halitintti

juuh... tiedän itsekin aika läjän lukeneena tuon parvorokon kauheudet raskaanaoleville. Itse olin alle 12 viikolla menossa kun kummipoikani tuli parvoon, itse olin näinä päivinä ollut tiiviisti saman katon alla. Tietääkseni se on 24.rvkolle asti vaarallisin ja voi aiheuttaa keskenmenon, tämän jälkeen sikiölle anemiaa tms.

12.12.2012
Halitintti
Halitintti

tiedän parvorokon vaikutukset raskaanaoleviin... koska olen itsekkin raskaana. ;) Sain monelta luotettavaltya taholta (esim. päivähoidon puolelta) ilmoitusta, että lapsen voisi viedä jo hoitoon tms, jos ei ole kuumetta ja tarvitse mitään erityishuomiota siellä ollessaan. Jätin pikkujoulut kuitenkin väliin.

11.12.2012
Halitintti
Halitintti

Vilkaisin sähköpostiani. Olen nimittäin kysynyt parvorokosta HUS:ista. Vastaukseksi sain, että kotona lapsia hoitava saa parvorokkotartunnan 50%:n todennäköisyydellä, jos altistus tapahtuu.

10.12.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...