Leikkimisestä

Minkä ikäset lapset teillä vielä leikkii/ minkä ikäset ei enää leiki? Minkä ikäsenä itse vielä leikit? Ajatteletko, että on vaan parempi mitä pitempään lapset leikkii vai onko jossain iässä jo liian lapsellista leikkiä?

9.12.2012
huopis
huopis

tipihii, olis mullekkin varmaan naurettu, mut noista Barbieleikeistä ei tietänyt kun kaks mun luokan tyttöä ja pidettiin se visusti salassa muilta. :D

9.12.2012
RJ89
RJ89

Mä sanoin ite bye bye Barbielle ja Kentsulle kun pääsin ala-asteelta. :D

Mut hei kamoon, leikki-ikä on koko ikä! :)) Ei mun mielestä oo mitään väärää ikää lopettaa leikkimistä, eikös se oo aika yksilöllistä. :)

9.12.2012
RJ89
RJ89

meijän viikon päästä 9v tyttö leikkii vielä, toki vähemmän ku ennen eikä niinkään syty mistään hiekkalaatikkoleikeistä, vaan kaipaa selkeesti jo enemmän sisältöö touhuihin :)

9.12.2012
riu
riu

Mie ite lopetin leikkimisen omasta mielestä tosi nuorena. Ekaluokalla jo miun leikkimiset oli tosi vähäsiä. Kolmannella luokalla vaihoin kouluu ja miusta oli tosi outoo, ku uuvet kaverit vielä leikki ihan täysillä barbeilla ja poneilla ja koulussa välkällä jotai "roolileikkejä". Mie ite tosi paljo siinä vaiheessa väritin värityskirjoja, kuuntelin musiikkii ja luin. Ja ulkona tietysti talvella luistelin ja kesällä hypin hyppynarulla ja pyöräilin jne.

Mut mie kyllä toivosin, et noi omat lapset leikkis paaaaljon pitempään ku mie ite. Mut mulla varmaa vaikutti paljo se, ku oli isompia sisaruksia, luulisin.

9.12.2012
huopis
huopis
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...