Iltoo! Onko tiällä kettään? :D

Hirveen hiljasta on taas ollu libessä... :D

8.12.2012
riu
riu

iltaa. jouluostoksilla käyty. sain eilisen 5v kihlapäivän kunniaksi uuden kihlasormuksen. jäi nimittäin harmittaa kun tuli aikoinaan valittua niin kapeat sormukset , kun kihlasormus on 2mm ja vihkisormus ehkä 2,5 mm leveä. nyt sain sit toisen kaks millisen niin johan näyttää hienolta! vihkisormus siis jää nyt kahden sileän sormuksen väliin, jos joku ees ymmärtäisi mitä ajan takaa. :) käytiin sit koko perheen voimin ravintolassa syömässä pitkän kaavan mukaan ja totesin et kyl nuo meidän muksut ymmärtää ravintolaelämän päälle.. 1,5 tuntia tytöt istuivat ravintolan pöydässä ilman yhtäkään kitinää. sai olla taas ylpeä. :) ♥

8.12.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

Nii ja misukalle onnea koulutuksesta, se on kiva päästä 4seinän sisältä pois :)

Ja metallillaki vissii ollut kiva viikonloppu sukulaisten kaa, i kauaa ku mieski kotiutuu?
Samoin maaliskuulla, kaverikyläilyt on kivoja :)

Riu, tiedän tunteen, meen kummipoikaki oli kasvanu hirrrveesti kuukaudessa, nyt ikää 6kk :) on se vaan ihana 3

8.12.2012
Mummy83
Mummy83

Me kotiuduttiin reissusta tänään, nyt on nana saanu nähdä sit valtaosan mun sukulaisista, ainakin niistä jota itekki useimmin näkee ;)

Ja syöty perinneruokia, ihme tyyppi kunnei ymmärtäny voileipäkakun päälle ;) kuulemma liian outoa ja se on mun lempparia!

Huomiseks mä vähän psyykkaan sitä et mentäis kokeilee avantouintia ;) mun perusteina oli kokemuksen lisäksi se, että siellä saa saunakokemuksenki ja ilman alastomanaoloa ku on yhteissauna :)

hää on viikossa tottunu tähän ilmastoon, ehkä siks ku viime viikonloppuna oli -16c ja nyt on ollu "vaan" -5c tienoilla. Ni nyt jo nauttii ulkonaolosta.

Et tosi kiva viikko ollunna :)

8.12.2012
Mummy83
Mummy83

Ehtoita

Me käytiin IKEAssa ostoksilla. Tuhottiin isännän veronpalautuksia. Netistä bingattiine t siel olis ollu tiettyjä kaappeja 29e kpl ku normisti 69e. No nehän oli tietty loppu ku sinne ehätettiin. Ja kyseltiin et ihanko piti olla vaan tarkkana et hokas alennuksen ni myyjä ihmetteli et kuin meille ei ollu tullu tekstaria siitä. Et korttilaisille lähetettiin kaikille tekstari. Ei myö oltu saatu. Mut ostettiin kuitenkii nuo astetta isommat kaapit normihinnalla. Saahaan olkkariin uutta ilmettä.

Ja ylihuomenna meikäläisellä alkaa vapaaehtoinen koulutus. 3vkoa on sit tekemistä. Ihan jees. Ja jos tuona aikana mulle löytyy vielä yritys joka sit ottais miut työssäoppimisjaksolle ni olis seuraavat 6kk tekemistä. Ja hyvällä tuurilla työpaikka sen jälkeen. Työkkärin koulutuksesta siis kyse mut ku ei ole vielä sitä yhteistyöyritystä ni ei ole virallista. Mut joka tapauksessa mulle vähän lisää tietotaitoa joka tapauksessa ja pääsee pois neljän seinän sisältä. Oon aikas intsinä. :D

8.12.2012
misukka
misukka

mrsmetalli toivotaan yhtä pitkiä unia :D JOko ne siun vanhemmat läks poikkeen?

Mie lämmitän täällä itelleni evästä, miten voikii olla näin hurja nälkä??? :D Lapset on syöny kylillä, niin miun ei tarvinnu tehä mittää ruokaa :)

8.12.2012
riu
riu

eihän siinä, onhan noita monologeja ennenkii pietty :D

Äskettäin tulin kottiin, kävin hakemassa keskimmäisen kyliltä, ´sitä ennen käytiin kaupoilla ja kummipojan luona. Jukra se oli kasvanu! Ei kuitenkaan vielä kävelly vaikka täyttää parin viikon päästä vuuen, mutta hyvin tuo nelivedolla eteni :)

Mitäs mammojen päivään? :D

8.12.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...