Käytiin rintsikka ostoksilla

Ja mie järkytyin ihan totaalisesti. Oon ostanu itelleni rensseleitä kokoa 85/90 B ja tuskaillu et ku on kurjan tuntuiset. Ja kuppikin vähän liian iso. Mentiin ihan kunnon liikkeeseen ku tuli mieleen et jospa ovatki olleet väärän kokoiset. Myyjä mittas ja shokki oli melkoinen ku koko olikii 70DD :=O Whaat? 75D:stä lähettiin kokeilee ja totuttaa minuu ajatukseen "hieman" tiukemmista rintsikoista. Mut toi 70 olis meikkiksen koko. Ja kuppi mallista riippuen D/DD. Huh sentään. Kuulostaa hurjalta koolta vaikka pienet läpyskät vaan ovat. Vuan kyllä noi nosti rintavarustusta paremmin esille :D

8.12.2012
misukka
misukka

oi, olipas halvat! o.O mulla tais mennä saturainen rikki ja ostin kahdet liivit... toiset oli ihan järkkyhyvät urheiluliivit, jotka on nykään selvät lempparit ja miehen inhokit. :D Ite ostin täältä pohjois-suomesta pienestä liikkeestä, joten senkin takia saattoi hinta olla suolaisempi. :)

8.12.2012
Halitintti
Halitintti

Mä ostin kolmet liivit ja yhteishinta huiteli 80 euron huitteilla. Eli ei mitkään järjettömän hintaset olleet. Kalleimmat makso 35e. Kuutta eri mallia taisin kokeilla ja useammista paria eri kokoa. Et sai se myyjä juosta :) Changen liikkeestä Sellosta ostin.

8.12.2012
misukka
misukka

samma häär... oon aina ostellu aiemmin koosta 80c rintsikkani... ja olipahan ylläri, kun oli rintaliivikutsut ja myyjä totes mun koon olevan 75d. o.O Nyt kyllä tuntuvatkin liivit paljon tukevimmilta. :D Ja mä kans käyn aina ostaan liivit nykyään ihan alusvaatekaupois. En löydä perus henkkamaukka/lindex/kappahl osastolta mitään tarpeeksi tukevaa mallia. Pitsihepeneitä toki voi ostaa, vaikka eivät ihan täydellisiltä tuntuiskaan, kun ei niitä kokoajan käytäkkään... mutta viimeksi viime keväänä kävin hemmottelemassa itteeni kaksilla liiveillä, jotka ostin mieheltä saamalla lahjakortilla. :)

8.12.2012
Halitintti
Halitintti

Nyt on tokaa päivää nää käytössä ja kyllähän se vielä vähän tuntuu kireältä ja ennen ku asettuu kohilleen ni vähän kirraakin. Myyjä sanoi et viikossa venähtää jo liivit sen verran et löytävät paikkansa.Aamusta nää tuntu jo tosi hyviltä. Ja kyllähän tähän tiukempaan tunteeseen tottuu.

Ja eihän ne selkämakkarat saa nousta näkyviin tai on liian kireet liivit. Et kyl se myyjä sen verran katteli et on just hyvät. Ja kerto vinkkejä miten ostaa ens kerrallakin sopivat.

Kivaa on kyl se, et nyt ei enää rensselit pyöri miun ympärillä ja hierrä niinku tähän asti. Kyl eron huomaa ihan selvästi :)

8.12.2012
misukka
misukka

Mulla oli kyl ukko mukana ja ihmeesti se jakso antaa oman arvionsa kustakin mallista et kuinka hyvältä näyttää. Hänen itsensä iloksihan niitä oltiin myös hankkimassa.

Mä yllätyin, et se rinnan ympärys piti vetää ihan törkeen kireelle eli kylkiluoihin kiinni se nauha. Kannattaa oikeasti käydä ammattilaisella mittauttamassa. Ite jos lähtee mittailee ni voi vieläki mennä metsään.

Se kuppikokohan tulee rinnan alta ja päältä otetun mitan erotuksesta. Siihen on kyllä netissä olemassa taulukot.

8.12.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...