Kaksi viivaa, kiitos! #22

Ei mulla oo mitään sanottavaa.

7.12.2012
RJ89
RJ89

HIHIHI kiitos Lullababyseni! :) Mulla oli ne eilisaamuset jomottelut se mistä jo aika varmaksi tämän asian tiesin.

Joo ja laitoin, mut ei oo tainnu keritä vielä lukemaan kun ei mitään kuulu. :b Eiköhän se sieltä pian soittele kahvit vääräs kurkus. ;D

Mä en muuten tiedä olisko niin saanu tehdä, mut mä kastoin sen tikun uudelleen samaan pissaan. Siis kun se eka 3s tais olla lähinnä yks.. :D Niin se kontrolliviivakin oli tositosi hailu, ja haamu siinä vieressä, niin sit kastoin uudelleen ja tolta se sit näytti. Saako niin tehdä?

12.12.2012
RJ89
RJ89

Kiitos satumamma! :))

Mulla on kovin pelonsekaiset tunteet tällä hetkellä.. :D Apua mitä mä teen? :D

12.12.2012
RJ89
RJ89

Mä nyt unohdin jo Jemppuli mitä kaikkea kyselit, mutta siis se greippimehu vahvisti ovistuntemuksia, en oo siis koskaan ovista tuntenut ja nyt tunsin. :) Ja lasi päivässä riittää, Rybb&Deckerssi ei oo sama asia kun se ei ole täysmehua. Ainut vaihtoehto on siis se Valio. :E Pahaahan se on. :/

emäntä, onnea haamusta! 8)))

Oma napa. Tein testin ja tässä tyhjentävä tulos

http://aijaa.com/H3mjkX

12.12.2012
RJ89
RJ89

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

12.12.2012
RJ89
RJ89

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

12.12.2012
RJ89
RJ89

Ne on varmaan aika syvältä, siis ne 50miut. Ei ainakaan kovin alkuun kannata sellasella testailla.. :D Ai mä en oo tienny et ne herkkikset on sellasia ihme viivailijoita.. :o

JA AHHAHAHAHAH repeilin tolle sun tikkushoppailulle. ;D

11.12.2012
RJ89
RJ89

Mä aloin nyt just epäilemään että oliko se ovis sillon kun mä sen epäilen olleen. Vai myöhemmin. Helvetti kun ei voi tietää että oliko se juuri sillon kun kipuili.. Ärsyttää. Mut kai mää silti huomenna testaan, tipunpahan taas korkialta..

11.12.2012
RJ89
RJ89

Niin joo ja emäntä, kuukkeloi dpo11, sieltä voip löytyä vaikka ja mitä mielenkiintoista muista jotka on olleet joskus samassa tilassa sun kanssa. :D

11.12.2012
RJ89
RJ89

Teheräänkös mammat sit sillai jotta huomenna vasta uus ketju? Tämä päivä kun on pian päätöksessään niin vedetään tällä ketjulla loppuun ja uus päivä ja uudet kujeet sit aamulla kuka nyt ehtiikään ekana päivittelemään tikkuunpissimisiään? :)

11.12.2012
RJ89
RJ89

Ahaaa ok. Jännittäviä siis! 8) Onko ne jotain superherkkiksiä vaikko ihan niitä 25miuta? Vai kenties 50miuta?

Ha mäki aina valitten eri kassan joka kerta tossa Sittarissa kun asioin tikkujeni kanssa, hävettää pian kun joka kuukausi tikkuostoksilla. :D

11.12.2012
RJ89
RJ89

emäntä, joo kyl maar näin on. Ja jjep, sit kun menkat alkaa (jos alkaa) niin loppuu dpo ja alkaa kierto alusta (ihan niinkun et tietäis :D) eli kp1. Mä oon huomannu että jos on epäsäännöllinen kierto niin näin on helppo pysyä kärryillä koska on menkat myöhässä ja koska ei. :) Koska kuten jo sanoin, toi luteaalivaihe on aina vakio samalla naisella. :)

Ja satumammahan on ainakin testaillu tosi aikasessa vaiheessa ja tuolta muualta kun on lueskellu niin on noi mammat ihan hulluja kun testailee jo dpo8 esim. Mä odotan henk. koht. mieluumin edes sen dpo10 yli. :)

11.12.2012
RJ89
RJ89

marjaana, WHOOOTT? :D Paljonko siitä yhdestä satsista tulee? :D Hullua. Ai niin mut onhan teillä enemmän syöjiäkin. ;b

Lora, onhan pelleteissä se huono puoli että se pitää sihdata sit, mut mä sihtaan jokatoinen päivä. Meidän morna käy sen verran harvoin pissillä että se on ihan hyvä tahti meillä, ja shaibat tietty joka päivä. :) Mut ainakin on siistimpää eikä satu jalkoihin ne purut sit. :)
Niin ja hei, mä katon tässä jossain kohtaa lääkelaatikosta mitä öljyä meillä on tuola meidän entiselle toiselle kissulle, sillä oli kans kakkajuttuja niin piti hankkia, se on tosi hyvää! Tai en mää maistanu oo mut.. ;D Mut katon mitä se on niin suosittelen sitä hakemaan, ihan apteekista. :)

11.12.2012
RJ89
RJ89

Meillä on sellainen hiekkalaatikko missä on kansi  päällä ja hiekka on juuri hyvää,että paukkuuntuu juuri siitä kohdasta mihin kissa on kussut eikä hiekka hajoa ottaessa sitä laatikosta. Kissalla on muutenkin nyt ollut ongelmana että se ei saa paskottua kunnolla ja paska jää peräpäästä roikkumaan ja yrittää lattiaan hangata persettänsä,että saa ne pois. Pitää varmaan hankkia jotain öljyä,kun kissalla näyttää olevan ummetusta. Pitää miettiä tuota pellettiä, ettei tartte koko talosta tuota hiekkaa siivota,kun sen tassuista sitä kuljettaa. Meni kyllä hermot tuossa päivällä ihan totaalisesti ja vielä senkin takia,kun oli nälkä ja heikko olo.

11.12.2012
Lora91
Lora91
2 years, 1-month-old toddler

Vasta viides piparisatsi :) 

Ai niin, teinhän mä meidän mussukalle sosettakin pakkaseen :) 

Pakko tehdä nyt paljon hommia alta pois kun ollaan viikonloppu pohjanmaalla viettämäs joulua ennakkoon. Tai siis äidin ruokapöytään mennään ja näyttämään meidän nöösiä mun äidinäidille, hän ku ei oo vielä tätä uutta tulokasta nähny ja on niin huonokuntonen ettei todellakaan pysty matkustelemaan. Mutta on kyllä ihanaa mennä lakeuksille, viimeks pääsiäisenä oltu siellä.

11.12.2012
marjaana
marjaana

Niin ja se unohtu sanoa että dpo on siis päiviä ovulaatiosta vapaasti suomennettuna. :)

11.12.2012
RJ89
RJ89

Ootpas marjaana ollutkin vaan ahkera! :) Montako piparkakkuerää oot jo oikein tehnyt? :)

Lora, mä niin tiedän miltä toi tuntuu! ;D Raivostuttavaa! Mut nykyään meillä on pelletit ja talomallinen kulmalaatikko niin jää enimmät rojut sinne. :) Suosittelen! 8)

Son emäntä ihan oikein laittaa ukko asialle! ;b
Ja dpo lasketaan ovulaatiosta. Sinä päivänä kun on ovulaatio (jos tikuttaa niin ekat vahvat viivat) on dpo0 ja seuraava dpo1 jne. Merkitys on se että aika ovulaatiosta kierron alkuun on samalla naisella aina vakio (12-16pv, allekirjoittaneella 16) eli tästä on helppo tutkia koska on menkat myöhässä, koska aika kp1-ovis voi vaihdella rajustikkin niin että esim. viime kierrossa oli ovis kp12 kun tässä kierrossa se oli kp23. :) Selvensikö? :)

11.12.2012
RJ89
RJ89

Mulla oikein nyt vain kiehuu,kun nälkä on kova ja pesuhuoneen siivosin kissan hiekasta ja meni hermot,kun kissa tuli sinne kävelemään ja meni hiekkalaatikolle ja hyppäs sieltä pois,niin hiekka taas lenteli sen taas ympäri lattioita ja kissan perseeseen vielä jäi paskannokare roikkumaan nii sitä suutuispäissäni yritin otta pois ja siivota kissan persettä ja lopulta heitin kissan pois ja lukistsin oven. Sainpa aloittaa työt uudelleen ja kyllä kirosin! Vessanpöntönkin samalla pesin ja mulla vain kiehuu,kun nälkä olis ja heikottaa ja siivota oli pakko kissan sotkut! Perkele,kun ärsyttää.

11.12.2012
Lora91
Lora91
2 years, 1-month-old toddler

Huh, oonpas ollu aikaansaava tänään :) Aamusta kävin työkavereita moikkaamas ja papa-kokees. Piparkakkutaikina tehty huomiseks (se saa luvan olla viimenen satsi!), sipulisämpylöitä leipasin tuossa litran taikinasta ja makkarakeitto porisee hellalla.. ai niin, kävinhän mä välissä esikon vanhempainvartissakin... isäntä väikkärihommissa Espoossa, luvassa siis illalla rauhallinen ilta :) Siis ei mitään jumputuksia ;)

11.12.2012
marjaana
marjaana

Mitäs ne kasettimalliset oikein mahtaa olla? :) Mää ostan aina niitä kaupan halpistestejä. :D Hyviä nekin on! :D

Mitäs sitä on oikeen kukkuiltu kun ei oo ton enempää tullu treffattua Nukku-Ukkelia? ;b

11.12.2012
RJ89
RJ89

Kai tääkin homma on sellanen "aikansa kutakin" juttu ja kun ei het homma pelitäkkään niinkun ite haluais niin menee "maku". Jos saatte mun ajatuksen juoksusta kiinni? :D Siis sillai et sit se on "vaan" seksiä, ei vauvantekoa kun aikansa yrittää. Näin mä uskoisin. :) Ja ehkä hyvä niin, sit kun ei ajattele 24/7 niin uskon tärpin käyvän paremmin kun ei ressaa kerran. :)

Voi kukkupöö, nyt noi tikut kuumottelee tuola kaapissa.. :D

11.12.2012
RJ89
RJ89

Enpä minäkään ole koko raskaustumista oikein jaksanut ajatella enää. Tullut sellainen olo,että ei huvita aikaansa siihen kuluttaa. Peittoja kuitenkin on heiluteltu,mutta ei mulla mitenkään lapsi ole mielessä koko ajna pyörinyt,vaikka enpä nyt tiedä miten nyt tällä kuulla käy. Testata voisin juuri ennen jouluaattoa ja ilmoittaa vaikka tuolle miehelle sitten ollaanko raskaana,vaikka nyt tunne ei ole yhtään sellainen että raskaana ollaan.

11.12.2012
Lora91
Lora91
2 years, 1-month-old toddler

Mhahaha, mut ehkä siinä on Jemppuli just se taika että otollisena aikana ei niin ajattele asiaa vaan "rauhottuu" joulun viettoon. :) Toivotaan ainakin ! ;)

Mites muuten Lullababy, eikös sulla ollut ennen plussaa jotain mahatuntemuksia? Minkäslaisia ne olikaan? En jaksa nyt rullailla sataa sivua taaksepäin.. :b

11.12.2012
RJ89
RJ89

emäntä, MUAKIN JÄNNITTÄÄ! :D Käytiin tossa kapustelureissulla aamusta, lähettiin het aamupalan jälkeen ja tultiin ruuaksi kotiin. Koko ajan otti mahaan sillai niinkun menkat alkais ja sellasia kivoja kuplia alapäässä. :D Kuplia alapäässä, joopa joo.. :D Mut enivei, koko ajan tuntu siltä et menkat alkaa, kävin kaks kertaa vessassa reissun aikana ihan vaan tarkistamassa tilanteen ja tietty heti kun päästiin kotiin ja oltiin syöty. :D Mut ei, ei niin mitään. Ja nyt kun vähä söin niin tais se kipukin kadota, taas.

satumamma, eipä tuo kuule haittaa! ;) 
Ja joo, kuulostaa kyllä. Mä sitä ihan kuule mietin eilen illalla ja se juttu minkä oon jostain lukenu meni niin että siksi viivat OLIS aikasemmin vahvat kun kaksi sikiötä erittää kahden verran myös hormonia. Mut kyl toi kuulostaa paljon järkevämmältä mitä lääkäri on sanonu. :)

MITÄ MITÄ KERRO HETI ! ;)

11.12.2012
RJ89
RJ89

KIERTOPÄIVÄ / KIERRON PITUUS                    

Anastasia84 36/38                                                           
satumamma 28/28-34                     
Roosa 33/27-30                                                                                     
Sam81 8/25-28                                                           
Jemppuli 3/28-30                                                                           
Emäntäx5 25/28-30                       

* palu84                                                                                          
* RJ89                     
* marjaana                                        
* hiide                   
* Lora91              
* sonja85                

+ ♥ PLUSSANNEET ♥ +                                                                                          
* Viisikko                                               
* Tiitu                               
* Äitiorava                            
* saritin             
* Lullababy              

YRITYSKERTA / MONESKO LAPSI                                                                                

Anastasia84 2/2                                                             
satumamma 2/8                                                         
Roosa 11/1                                                         
Sam81 6/2                                                       
Jemppuli 4/1                                                     
palu84 6/2                                                         
RJ89 2/2                                                                     
marjaana 1/5                                             
hiide 1/2                   
Lora91 6/1                
Emäntä 2/6           
sonja85 1/4

11.12.2012
RJ89
RJ89

Niin sitähän mun piti vielä laittaa että jipiiiiii, tikkutalkoisiin keskiviikkoaamulle lisää väkeä! 8)

10.12.2012
RJ89
RJ89

nasu, limat voi enteillä myös alkavia menkkoja, mut toki runsas valkovuoto sit taas voip kertoa raskaudesta. Eli otappa siitä selko. :D Mut noi menkkoja edeltävät limat on hyvin samanlaisia kun ovislimat, sellasta kananmunanvalkuaista.
Ja miksikäs pitää het miettiä et apua kuolen siihen pahoinvointiin? Eikö ensin kannata testata ja todeta että jep, kaks tikkua pystyssä ja sit odotella tuleeko koko pahoinvointia?

Anteeksi jos kuulostan töykeeltä, mut mä en vaan ymmärrä jossittelua ja mutittelua. Miksei voi elää päivä kerrallaan ja ottaa sitä mitä annetaan?

10.12.2012
RJ89
RJ89

emäntä, jjjjep, näin mää teen! 8) Son ny päätetty. Apua ku jännää! :D

10.12.2012
RJ89
RJ89

Ahaa.. Nyt täytyy satumamma myöntää etten edes muista mistä olisin ton lukenut, saattaa siis olla kaikkitietäviltä palstoilta. :b Mut toi vahvat oireet oli kyllä jostain ihan faktasivulta bongattua. :)

Lullababy, tottahan toki sitä voi ilman kaksosraskauttakin voida rajusti pahoin. Uskoisin, omia kokemuksia ei ole. :b Hah ja joo, noi lätäkön ton puolen vauvantarina-ohjelmat on kyl jokatoinen missä on hedelmöityshoidoilla saatu aikaseks kaksos- tai kolmosraskaus. :D
Hah, mun kohdalla päti näistä vanhan kansan uskomuksista tasan se että mun maha (paitsi se läski :D) ei näkyny takaapäin. Mut siihen se sit jäikin, tai no, teki mun mielei Mäkkiläskiä mut sitä nyt tekee mieli melkein jokatoinen päivä. :D

10.12.2012
RJ89
RJ89

Lullababy, myös kaksosasiaa tutkineena (meillä suuri riski, molemmilla kaksosia ja molemmilla hypännyt yhden sukupolven yli eli meidän vuoro) voin kertoa että identtiset kaksoset on ihan vaan sattuman kauppaa. Kun identtisessä kaks siittiötä tukkii yhteen munasoluun, mut epäidenttisessä kahteen samaan aikaan irronneeseen. Ja siis perinnöllisyys liittyy juurikin siihen munasolun irtoamiseen (eli tämäkin asia on kiinni naisesta), jos suvun naisilla on taipumusta irrotella kahta munasolua kerrallaan niin riskit on. Siinäpä tietoisku. ;D Ja rajut alkuraskauden oireet/korkea hCG-arvo (ts. vahvat viivat jo hyvin alkuraskaudessa) voivat kertoa nimenomaan kaksosraskaudesta. ;b HIHIHIII jännää!
Ja miten se poikaan liittyy? Nm. en omistanut juuri nimeksikään oireita ja poika tuli. ;b
Niin ja en mä vielä huomenna kun vasta huomenna haen tikut. Mä en testaa kuin aamulla, piste. Sillon hCG-arvo on korkeimmillaan (enkä pysty pidättämään 30min pidempään :D) eli tulos on varmin. :)

Voi Lora, sanoppa kuule muuta! Atomitiedettä tämä on!

10.12.2012
RJ89
RJ89

Vauvakuume vain kasvaa,kun tuo mieskin sanoi, että tärppäispä nyt tällä kuulla. Olispa se niin yksikertaista :)

10.12.2012
Lora91
Lora91
2 years, 1-month-old toddler

Lullababyseni, sielä on kaksi sinttiä! ;b
Niin ja kait ne sitä jotenkin tarkemmin seuraa, ainakin jos tajuat vielä sanoa siitä jos ei ne ite sitä sun historiikista osaa lukea. :)

Mä en nyt oikeen tiedä kuinka päin olisin, nyt ei taas oo tuntunu yhtään millekkään (siis menkkojen osalta) koko illan aikana. Nyt alkais oleen nälKÄKI pikkuhiljaa, et eiköhän se juiliminen taas pian ala. Mä kyllä lupasin ukolle etten testaa kun se on töissä, mut paskan vitut, testaanpas! ;D Laitan sit vaan MMS viestin sille tikusta, jos on aihetta siis. ;D

10.12.2012
RJ89
RJ89

Hehaa, tikkukaupoille siis vie RJ:n tie huomenaamulla. :b

10.12.2012
RJ89
RJ89

Voi Lora kun oot ollut pieni! Voi apua! 
Mut niin, ehei, kaks viikkoa yli ja synnyin päivää ennen käynnistystä, säikähdin siis. :b

Niin ja hih, sehän olis sit sopivasti joululahja! ;)

Noniin emäntä, tuliko kustin matkassa tikkuja? ;b Mä taidan napata huomenna kauppareissulla tikut joukkoon, sulle tulee kuitenkin huomenna sit tikut postissa ja ke testailet. :b Vai meinaatko testailla het kun ne tikut tulee vai yritätkö malttaa? ;b

10.12.2012
RJ89
RJ89

Onko täälä keskoslapsena syntyneitä vanhempia? Itse synnyin pienenä eli painoin vain vaivaiset 600g ja olin 30cm pitkä . Raskausmyrkytys todettiin äidilläni 29rv ja minut keisarileikkauksella maailmaan saatiin. Sen tiedän että olen ollut yhteensä 4kk sairaalassa ennen kotiutumista. Koulussa minulla on ollut oppimisvaikeuksia enimmäkseen matikassa ja kielissä. Mutta koulut olen kuitenkin päässyt ihan hyvillä arvosanoilla läpi :)

10.12.2012
Lora91
Lora91
2 years, 1-month-old toddler

Mä täälä odottelen tuota miestä kotia, kun ruoka on pian valmista :). Mä voin testailla vasta tuossa 22.12,ellei menkat ala ennemmin. Vielä pitäisi hetki odotella :)

10.12.2012
Lora91
Lora91
2 years, 1-month-old toddler

Mitähän tää vekotin sekoilee? Väittää että Lora olis laittanu viimeks kommenttia 12min sitten? Mut mitään ei näy? Tympiää. :E

sonja, ahahahahah vauvantekolomalla. ;b Ihanaa. :) Mullekkin kelpais pikaloma, ihan ilman vauvantekoakin. :D Mut kyl se tietty siihen kaupanpäälle sopis. ;b

Bah, täälä jatkuu vaan suht aaltoilevat jomoilut, mut edelleen n. sata kertaa lievempänä kun oikeet menkkajomoilut. Ja pääsääntösesti vaan sillon kun on nälkä. Helvetti, pian haen testin naapurista! ;D

10.12.2012
RJ89
RJ89

Täällä mennään puolessa välissä kiertoo noin,peiton heiluttelua on tullut harrastettua tiuhaan.. Niin paljon ollu pelireissuja,ettei o kerinny täällä käymään :) Itsenäisyyspäivä vietettiin isännän kanssa kaksin hotellissa,vauvan teko-lomalla,niin kuin isäntä sanoi :D Kovasti sitä taas huomaa tuolla liikenteessä kaikki vauvamasut,toivottavasti itselläkin sellainen pian olisi.. Onneksi nuorimmaisen kummitädillä on la kk päästä,niin pääsee vauvaa nuuskuttaan 3

10.12.2012
sonja85
sonja85

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

10.12.2012
Lora91
Lora91
2 years, 1-month-old toddler

Voi marjaana, "ihanaa" kun ootte sielä möykännyt niin että koko markki raikaa. :) Kyllä se vaan niin on että pieni paineenpurku oikeesti helpottaa oloa, siis jos siitä möykkäämisestä on jotain hyötyäkin. :)

Mut hei, onhan meillä taustailijoitakin! Onko se hookkan nyt vallan kadonnut linjoilta? :(

10.12.2012
RJ89
RJ89

Kukkuu!

Täällä on peittoja heiluteltu ahkerasti... puhdisti ilmaa kun riideltiin siitä Irlannin-keikaasta ja sen aiheuttamista paineista... sen jälkeen on ollu enemmä seksiä ja hellyyttä&huomioo :)

Ajattelin tässä taas vaihteeks hakea testejä jos vaikka testais joku päivä....

10.12.2012
marjaana
marjaana

nasu, no niinpäs olikin. :) No mutta nyt vaan jännäillään sitten! 8) Ja mä luin joskus jostain (saattoi olla palsta tai ihan faktatietosivu, en muista) että noita kohdunkaulan muutoksia ja nupukoita ei pitäis tutkailla kun toiveena on raskaus, et ne ei kuulemma oikeesti kerro yhtään mitään / asiasta ei oikeasti tietävä (siis esim. muu kuin kätilö) ei voi tunnistaa sitä eroa. Mut enpä tiiä, en oo pahemmin tunnustellut, mä tutkailen kehoani muilla keinoin. ;D

satumamma, mullakin on tollasta uimarengasmaista (siis koko alaselkä ja alamaha kylkiin asti) juilii sillai niinkun olis menkat alkamassa, mut paljon paljon lievemmin. Vaikka mä kuinka muistelisin minkälainen se juiliminen oli kun tota yhtä tyyppiä odottelin enkä vielä ollut plussannut niin olis kiva juttu. :) Mutkun en muista, muistan vaan sen kuinka valitin töissä et kun juilii mut menkkoja ei kuulu..

10.12.2012
RJ89
RJ89

Hei noniin Roosa, tietoja? :) marjaana mitä kuuluu? :) palu? hiide? Anastasia? satumamma tuus nyt tännekkin jotain kertomaan! :) sonja mitä kuuluu?

10.12.2012
RJ89
RJ89

nasu, missäs vaiheessa se sun kiertos nyt on? :)

Ja ovistohtori faktailee, kahta ovista ei voi olla viikon välillä. Jos on kaks ovista kierrossa niin niissä on max. vuorokausi välissä. Tämä siis kertoo taas sen syyn miksi en tikuta ovista, koska siihen ei voi luottaa.

Jemppuli, no ei luojalle kiitos! :D Ainoastaan appiukko asuu tossa tunnin matkan päässä mut muut asuu sit samassa kylässä. :) Niin tai no, mun mumma asuu "naapurikunnassa" mikä on nykyään Seinäjokea, kantatietä sinne ajaa sen 5-7min et ei sekään nyt paha oo. :D

emäntä, niin juuri. ;b Mä sit ehdin illalla kipasemaan testin jos niiksensä tulee. ;D Mullahan se pitäis tänään alkaa nuo menkat, dpo17 kun on. Että kattotahan, mä voin testata jo vaikka huomenna! ;D Mut mieluummin odottelen tovin tässä. :)

Mun olot on sitä samaa kun on ollut jo tovin, menkkajomotusta varsinkin kun on kova nälkä, tissit kipeet ajatuksestakin ja appajee jos joku koskee niiihin. :D Kahvi saattoi olla pahaa aamusta, mut se voi johtaa aamuaivoilla keittäjästä. :D Niin ja vessassa ravaan 24/7, mut sehän nyt on vallan normaalia, ukkokaan ei oo vielä huomauttanu siitä. :D Esikoista odottaessa se aina naureskeli et normaalisti käyn 30min välein vessassa ja nyt 15min välein. :b Kiitos siitä. ;D

10.12.2012
RJ89
RJ89

KIERTOPÄIVÄ / KIERRON PITUUS                   

Anastasia84 35/38                                                          
satumamma 27/28-34                    
Roosa 32/27-30                                                                                     
Sam81 7/25-28                                                          
Jemppuli 2/28-30                                                                          
Emäntäx5 24/28-30                      

* palu84                                                                                         
* RJ89                    
* marjaana                                       
* hiide                  
* Lora91             
* sonja85               

+ ♥ PLUSSANNEET ♥ +                                                                                         
* Viisikko                                              
* Tiitu                              
* Äitiorava                           
* saritin            
* Lullababy             

YRITYSKERTA / MONESKO LAPSI                                                                               

Anastasia84 2/2                                                            
satumamma 2/8                                                        
Roosa 11/1                                                        
Sam81 6/2                                                      
Jemppuli 4/1                                                    
palu84 6/2                                                        
RJ89 2/2                                                                    
marjaana 1/5                                            
hiide 1/2                  
Lora91 6/1               
Emäntä 2/6          
sonja85 1/4

10.12.2012
RJ89
RJ89

No ootellaan nyt rauhassa :) On se vähän hankalaa,kun noita alavatsakipuja ja vaikea tietää mitä se nyt sitten on ovista vai jotain muuta. Jätin tuon miehen tuonne sänkyyn nukkumaan,kun en itse saanut nukutuksi vielä..Piti tulla koneelle hetkeksi aikaa :)

9.12.2012
Lora91
Lora91
2 years, 1-month-old toddler

No höh, aika jännä juttu. :/ Ja typerää. Mistäs sitä nyt sit voi varmaksi tietää? Ei kai auta kun peittoja heilutella! ;b Mut hei, mä luin jostain et noi ovistikut voi näyttää vielä viikko oviksen jälkeenkin vahvaa plussaa, et sen ekan vahvan jälkeen ei sais enää tikuttaa ollenkaan. Toki sen enempää en asiaan ole perehtynyt kun en tikuta ovista.. Mut kokeile kuukkeloida vähän aihetta. :)

9.12.2012
RJ89
RJ89

Rj, Oli viikko sitten myös ovistestissä 2 viivaa. Oli pari kuukautta sitten sama juttu.

9.12.2012
Lora91
Lora91
2 years, 1-month-old toddler

Lora, no niinpä kappas, voihan se kierto olla muuallakin kun lopuillaan! ;b Aika tympeetä tommonen kipuilu ja viivailu, oliko sit sillon viikko sitten kans tikun mukaan ovis? :o

No mut emäntä heiii, ilmotat sit kun ne saapuu niin testataan silti samana päivänä! ;D Mulla ei mee kun yks tulipunanen sekunti kun kipasen kaupasta testit. :D Koska oot tilannu että kuinka nopiaa ne suunnilleen tulee? :D

Muah Jemppuli, mulla on ihan ilman menkkojakin kaupassa tollanen fiilis, varsinkin Prismassa kun sinne tukkii koko helevetin E-P ittensä kerralla ja kaikkien on pakko kulkea sellasessa ihme rivissä sielä ettei vahingossakaan pääse ohi. Sit hinuutetaan kärryjen kans sata vuotta jossain jauhelihaosastolla "voi mitähän merkkiä tänään ottaisin, kevyttä vai tavallista, paisti- vai tavallinen". AARRGGHHH! :D Asiaa ei helpota yhtään se että on paha ahtaanpaikankammo ja taipumus noihin paniikkikohtauksiin.. :D

Me ei kyllä kerittäis paljon peittoja heiluttelemaan jouluna, vaikka sinnehän se ovis menee jos ei nyt ookkaan tärpännyt. Ollaan niin sadassa paikassa kun molempien vanhemmat on eronnu ja jokasen luona tietty pitää käydä ja siihen päälle meidän mummalat ja paappalat (niitäkin kolme kun mun isän vanhemmat on eronnut) ja sit vielä mun siskon luona pitää käydä jos ei ne eksy aatoksi äiteen työ. Voi luoja, rentouttava joulu, paskat. :D Sit kun alkaa välipäivät niin on rentouttavaa kun ei tartte missään juosta (paitsi alessa :D) ja saa vaan kölliä ja persettään leventää kinkulla ja suklaalla. ;b

P.S. Mahaan ei enää koske, johtui siis nälästä. :D

9.12.2012
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...