kummalliset taipumuksesi/tapasi?

Hei Olen huulirasvanarkomaani, ja käyttänyt yhden huulirasvan joka kolmas viikko, viimeisen 14 vuoden ajan. jostain syystä, huulirasvan tulee  aina  olla päästään tasaplattu. siis sellainen  kuin se on uutena. käytänkin huulirasvaa aina kieräen sitä auki milli kerrallaan, ja inhoan, kun joku jolle sitä lainaan, rullauttaa viisi senttiä tuuttia esiin ja ojentaa sen takaisin kulmat pyöristyneinä  kuten huulipunassa. sitten pitää saksilla kaapasta kärki taas tasaiseksi, jotta elämä taas hymyilee, olenko hullu? terveisin; tasaista kaavintaa myös voipaketeissa, pakosti!

7.12.2012
Blanco
Blanco

Vielä joitain vuosia sitten,aikana ennen lapsia,niin meillä oli lapsuudenkodissa viisi rakasta lemmikkiä. Kotoota pois muutettuani alko tuleen sellanen ihmeellinen tapa että melkein kaikki mitä tein niin piti tehdä yhtä paljon kun noita eläimiä oli. Esim.leivälle piti viipaloida 5 kurkun siivua,miehelle antaa 5 suukkoo töihin lähtiessä yms. Sitten kun eka noista lemmikeistä kuoli niin toi tapa alko häviään..

Jos en uskalla tehdä jotain mitä pitäis niin ajattelen että jotain pahaa tapahtuu jos en tee sitä ja sit se on pakko tehdä.

Ja sit mulla on lapsesta asti kans ollu toi hellan tarkistaminen nollanollanollanolla... ja renkuttaa ovee miljoona kertaa et varmana on lukossa.

Ihmeellisiä on tapoja meillä ihmisillä kun näitä lukee :)

9.12.2012
Äitiorava
Äitiorava

Heeeii :D Mie tein kans ennen tota varpaitten nosteluu katuvalojen kohalla. Onneks se pakkomielle vähä väheni, ku istu muutaman vuoden puolet vuorokaudesta ratin takana töitä tekemässä. Ja oli muute välillä varpaat oikeesti kipeenä tosta huvista...
Ja edellisessä kämpässä asuessa mie aina töistä tullessa tarkistin ainaki viis kertaa, et työauton ovet on kiinni. Kuitenki piti vielä aina koiraa käyttäissä ottaa auton avaimet mukaan ja tarkistaa ovet sekä pihasta lähtiissä että takasin tullessa, ja vielä ennen nukkumaan menoo käyvä tarkistamassa ne auton ovet. Hullu mikä hullu!
Monen vuoden takasessa työssä oli kans muutama juttu mitkä piti tarkistaa jos oli iltavuorossa. Jos kotona en ollu enää varma olinko tarkistanu kaikki, ni en saanu koko yönä unta ku vaa mietin sitä muka unohtunutta asiaa.

9.12.2012
huopis
huopis

Ihanaa, en ole ainut, jolla on näitä erilaisia outoja tapoja! Ja vieläpä monta! Joskus olen ajatellut olevani oikeasti joku hullu! 

Minunkin on aivan pakko käydä illalla viimeiseksi vessassa ja jos erehdyn sen jälkeen tekemään jotain, vaikka hetkeksi tuijottamaan tv:tä, niin on pakko käydä uudelleen vessassa. Kaupassa tunnustelen ja kosken kaikkea ennen kuin ostan... mies miettii kauhuissaan, millaista on kohta opettaa lapselle, että kaikkeen ei kosketa, vaikka äiti koskee :D Käsiä pesen niin usein, että ovat jo kuivumisen johdosta "halkeilleet".. minulla ei sitten käsivoidepurkit kestä kauaa. Ulos mennessä ennen kuin laitan oven kiinni, niin on pakko kaivaa avaimet esiin, että voin olla varma, että ovat mukana. Minäkin varastoin kaikenlaista, säilykepurkkeja, pesuaineita yms. Illalla aina ennen tarkistin monta kertaa, että ovi on lukossa. Nykyään mieheni tarkistaa kerran ja voin häneen luottaa :D Nukkumaan ja ulos mennessä on pakko tarkistaa, ettei hella ole päällä, ettei jääkaapin ovi ole auki, ja ennen piti käydä kaikki vesihanat läpi, etteivät vuoda. 

Sitten jos poika nukkuu normaalia pidempään, (etenkin kun oli vähän pienempi), niin minun on ihan pakko mennä katsomaan ja joskus jopa koskemaan, saadakseni pojan liikahtamaan, että olin varma, että kaikki on ok. Astioita pesukoneeseen laittaessa minun on aivan pakko esihuuhdella ne niin, että näyttävät puhtailta.. En luota, että kone puhdistaa :D Ja kyllä joskus miehen on kiva mietiskellä, että onko koneessa olevat astiat puhtaita vai eivät! Pyykkiä kuivumaan laittaessa sukat on pakko laittaa kuivumaan niin, että sukkaparit ovat vierekkäin. Kirjoittaessani jotakin, esim. tätä tekstiä, niin minun on pakko tarkistaa ainakin kaksi kertaa, onko siinä virheitä ja korjata ne. Ja voi kuinka harmittaa, kun olen lisännyt/laittanut/lähettänyt tekstin, niin näenkin siinä virheen.

9.12.2012
Anni92
Anni92

Riiika! Just näin :) Ihanaa löytää toinenkin joka on yhtä "kahjo" ku mä ;)

9.12.2012
marjaana
marjaana

Ka, kävin koiruuden kans pihalla äsköön ja huomasin jotta menin naapurin jalanjäljissä. :D Tajusin myös että teen sitä usein, en siis juuri naapurin, vaan jonkun muun jalanjälkiä tulee käveltyä aika usein.. :D

8.12.2012
RJ89
RJ89

Jos mä lähen jonenkin ni ravaan tarkastamassa ulko-oven kahteen-kolmeen kertaan. Että se on varmasti lukossa. Pakko tarkistaa se vikana ennen ku hyppää autoon. Ja pisulla on pakko käydä vikana ennen ulos menoa tai nukkumaan käymistä. Viime aikoina on tullu pieni vesihörppy tuohon unirituaaliin.

Kasviksethan on ihan luonnolllista kopeloida kaupassa ettei tule sokkona huonoja ostettua. En mie niitä liiskaa mut kurkku saa täyskopeloinnin ja tomaatit katon eka tarkkaan ja yhtään ei saa olla löysä ku käteen otan.

Huulirasva pitää olla suora ku sitä laitan. Ja minähän en omaani lainaa kellekään, se on vissi ja varma.

Mä roplaan kaikki mahdolliset näpyt ja ruvet auki. Useinki ku hiusten läpi käy sormet ni siellä tarttuu joku näppylä joka pitää kuopasta auki. Ja just parantumaan alkaneet ruvet pitää repiä auki ku se kova rupi alkaa häirittee mua. Finnit mie puristan heti ja välittömästi vaikkei ne olis ihan kypsiäkään. Ja sit revin ne ruvet :D Onneksi mulla on finnit lähinnä persiissä ettei hirveesti haittaa... On vaan perse ruvella. Jos huulet on kuivat ni mie revin huuliani, ei kivaa. Ku ei aina jaksa sitä huulirasvaa hakea.

Sit mulla on pakkomielle silittää mein lasten paljaita pyllyjä. Etenki pienemmän. Siis miusta ei o mitään ihanampaa ku pienen taaperon silonen peppu. Esikko alkaa siis olla jo turvassa mun silittelyiltä mut tuo kuopus. Voi jestus ku se paljas peba on IHANA.

8.12.2012
misukka
misukka

:) no mä ajattelen kans englanniksi, oon tehny sitä siitä lähtien ku opin muodostaan englanninkielisiä lauseita. Joskus myös ruotsiksi, mä puhun pääni sisäs tosi hyvää ruotsia mut sit ku huulten pitäis jotain tuottaa ni ei onnistu :)

Ja samoin ku Sam, ni mä käännän jo käännettyä kirjallisuutta takas englanniks ja etenki jos se pikkuisenkaan kuullostaa ontuvalta käännökseltä :)

En mä tiedä onko mulla mitään muita outoja tapoja, ainakaan sellaisia mihin kiinnittäisin itse huomiota ;)

8.12.2012
Mummy83
Mummy83

mie sulloin mein keittiön kiinteeseen kaappiin. kaikki mahtui pitkittäiselle alahyllylle kun oikein änki xD nykyisin  moinen on mahdotonta, kun säilytystilaa ei ole, ja lasten vaatteetkin pitäs johonkin mahduttaa:D

8.12.2012
Blanco
Blanco

Mihin ihmeeseen sie Blanco oot mahuttanu sellasen määrän sontapaperia?! Sullaha on pitäny olla jo niille papereille oma yksiö!

8.12.2012
huopis
huopis

mulla oli kotoota muuttaessani sotavarasto. kaapit pullollaan kaikkea paskapaperista hernesoppiin ja jauhoihin. pelkäsin kuollakseni lintuinfluenssaaja olinihan tosissaan varustautunut siihen, että  sen iskiessä pystyisin olemaan kuukausitolkulla  kotoa poistumatta:D

tätä sotavarastoa ylläpidin sitten jo ihan "järkisyistä" (jos vaikka  työttömäks joutuu ja rahat loppuu) aina sinne  saakka  kunnes uusioperhetilanne yllätti. mun  keräämäni vessapaperivarastokin kesti meillä  hei vuoden päivät, ja meitä oli sit  yhtäkkiä kumminkin jo 6 paskojaa:D eli alunperin kahdelle ihmiselle mitotettuna ois varmaan varastokestäny 3 vuotta xD

nykysin mulla ei ole enää sotavarastoa.on vain useampi kappale kaikkea. jauhopussejakin oltava ainakin 6kg, vaikkeimyöniin usein ees leivota, et aina lopulta pitää  tehä urakalla mokkapaloja ettei jauhot homehu:D

8.12.2012
Blanco
Blanco

hei:D! muitakin englanniksi ajattelevia:D!!

tosin, mie ajattelen  aina kielivirheitten  kera xD

ja pakko peesata taivaltajaa siinäkin, että sama hemmetin kusitraditio  on mulla illalla.pakko  käyä kusella ihan viimeseksi ennen nukkumaanmenoa, ja jos sen jälkeen pitää vielä mitään  tehä, niin on pakko käyä taas kusella että pääkoppakin tajuaa ettei mua kuseta enää:D

8.12.2012
Blanco
Blanco

Musta on ihan normia et paikat on järjestykses ja et kaupassa koitellaan ostoksia, siis tuoreutta yms. 

Mutta se mikä on mun outo tapani on laskeminen, koko ajan numerot pyörii päässä.. en osaa edes kunnolla selittää sitä, mutta siis lasken tekemiäni hommia esim. keittiössä 25:een, sitten siirryn vaikka kylppäriin ja taas 25:een... Se on oikeesti äärimmäisen rasittavaa, mutta niin piintyny tapa koska yli 15 vuotta oon sitä tehny....

8.12.2012
marjaana
marjaana

Jatkuu vielä vähän :D kaupassa kans tunnustelen, ekaa ei oteta. Jos lasi menee rikki kestöö siivous kauan koska inuroin yhtä kohtaa vähintään 10min, ja koko lattia näin läpi. Testaan uudet ihniset mun elämässä vittuilemalla.

7.12.2012
odevenks
odevenks

Tuleeha näit lisää. En ikinä juo maitoo, jos en oo varma, et se on aukastu aikasintaan eilen. Vaikka ois toissapäivänä ihan illalla, ni en juo. Kynttilöitä pitää palaa aina useempi ku yks kerrallaan.

7.12.2012
huopis
huopis

Mie en ikinä voi kaupassa ottaa mitään ekana olevaa. Enkä mitään minkä oon ekana ottanu käteen. Toi huulirasva mulla menee niin päin, et ne reunat ei todellakaan saa olla terävät ja tasaset. Tosin oon jo kauan käyttäny purkkihuulirasvaa. Juustosta en voi ottaa ennen ku se on tasanen, mut voin kyllä ite jättää sen juuston epätasaseks :D Ennen sain hirveen hermoromahuksen jos voipaketista oli otettu silleen kuopimalla tai jos siellä oli yhtään leivän muruu. Miehen pojan alettuu vierailla miun kämpässä aikoinaan pikkuhiljaa oon päässy tosta pakkomielteestä eroon ja nyt kaivelen itekki sinne ihan ronskeja kolosia. Jugurtteja pitää aina ostaa parillinen määrä yhtä lajii. Tyynyliinat ja käsipyyhkeet pitää taitella just tietyllä tavalla kaappiin tai verenpaine nousee. Tosin harvoin nykysi ees kerkiin laittaa lakanoita kaappiin. Ne lojuu jossai ryppysinä kunnes laitan samat takas sänkyyn :(

7.12.2012
huopis
huopis

Minäkään en syö juuston  alkuviipaleita ja otan paahtoleivästä yleensä reunat pois. Minunkin on pakko aina ennen nukkumaanmenoa mentävä vessaan,täytettävä vesipullo ja yleensä,kun pääsen sänkyyn asti,niin otan hörpyn vettä ja kuiteskin pian joudun mennä vessaan uudelleen :D Kun lähden kotoa mun pitää monesti katsoa,että kotiavaimet ja lompakko on mukana. Tarkistan vielä oven ulkopuolella,että kaikki on mukana ennen kun laitan oven kiinni :)

7.12.2012
Lora91
Lora91
1 year, 9-month-old toddler

Äää, tuli juuri mieleen että minähän se muuten kaupassa tunnustelen kaikkea! :D Siis en voi ostaa kurkkua painelematta sitä joka kohdasta, että onhan hyvä. Lihaa jos ostan niin painelen sitä, leivät luonnollisesti painellaan että onko tuoretta. Sit mä hipsuttelen ihan kaikkea, jätän siis dna:ni Sittariin n. 37482473 eri paikkaan.. :D Ukolla menee järki tohon paineluun.. :b

7.12.2012
RJ89
RJ89

Pesen kädet aina kahdesti. En voi syyä ruokaa uudestaan, et jos jää yli nii menee roskii tai eläimille, näin käy harvoin ku teen tarkat annokset. Haistan aina kaikkea, uusia puhelinia, kirjoja jne :D jos tulee joku kamala ajatus niin koputan aina puuta, tai jos joku sanoo ääneen jotain kamalaa. En puhu eläimille normaalilla äänellä :D ja vaikka mitä muuta :D

7.12.2012
odevenks
odevenks

MUAHHAHHAA IHANIA OOTTE JONNA ! 8))

7.12.2012
RJ89
RJ89

jonna :DDD paljon niitä legoja on xD

7.12.2012
imppuliina
imppuliina

ennen lapsia oli pakkomielle lakanoista ja liinavaatteista yleensäkkin. mulla ei kaapit oo koskaan ollu siistit paitti lakanat ja liinat ja verhot oli aina silitetty ja värikoodattu ja pinkat oli tasaset ja kaikki samanlailla taitellut...siihen opetin miehenkin xD mutta nykyään ei ole enää silitettyjä... muuten sama

7.12.2012
imppuliina
imppuliina

Joo hei ja jos juustoon jää sellanen hyppyri niin voi perkele kun koko E-P soi.. :D

7.12.2012
RJ89
RJ89

AAA ET OLE HULLU, TEEN SAMOIN HUULIRASVOJENI KANSSA! :D Toki sillä erotuksella et mää hussaan joka viikko siihen Blistexin Medilippiin sen 1,50e.. :D Joskus kaks kun oon mestari hukkaamaan huulirasvoja.. :b

Ja sit mulla on ihan oikeesti joku suunnaton pakkomielle siihen että purkit ja purnukat on aina oikein päin joka paikassa, niin että näkyy mitä sielä on. Esim. kun avaa kuivakaapin pitää sen sisältä nähdä heti ilman että kääntelee purkkeja suuntaan jos toiseen. Ukko ei tätä ymmärrä ja sen jäljiltä meenkin käännellen maustepurkit ja jauhopussit niin että tiedän missä mikin on.. :D

Lasit pitää olla oikeassa järjestyksessä kaapissa, ei sikinsokin. Pitkiä laseja alahyllyllä koska niitä käytetään eniten ja isot kahvikupit eturivissä kun niitä käytetään myöskin eniten.

7.12.2012
RJ89
RJ89

mitkäs on teidän kummalliset ja epäloogiset tapanne/pakkomielteenne:)?

7.12.2012
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...