levottomat jalat

Kertokaas mulle jotain hyviä keinoja millä tota vaivaa saa hoidettua. Olen nyt rv 32+5 ja nyt ollut jonkin aikaa tuota että mun jalat on iltaisin tai ,oikeestaan levätessä aina, ihan levottamat. niitä pitää liikutella koko ajan ja en millään meinaa saada unta kun se on niin rasittavaa! siis oikeesti, tosi ärsyttävä vaiva. Auttaako siihen mikään?

7.12.2012
Mirkku85
Mirkku85

Täällä kans on vaivana TAAS levottomat jalat ja pohje kramppeja öisin. Odotan neljättä lasta ja viikkoja 32.Muissakin raskauksissa on vaivana ollu viimesen kolmanneksen aikana noita kramppeja ja ne on tosi inhottavia ja kipeetä tekee kun kramppaa :-(.

12.12.2012
Niina80
Niina80

Itse en ole ylimääräistä magnesiumia ottanut, otan päivittäin monivitamiini-ja hivennaisainetabletin. Toisesta tytöstä kärsin inhottavista suonenvedoista odotusaikana ja silloin magnesium auttoi todella hyvin. Ihme kyllä nyt olen nukkunut jo monta yötä ilman tuota jalkojen levottomuutta! iltaisin olen hieronut jalkoja, venytellyt kunnolla ja pitänyt koholla. 

eikö tää vaiva olekaan niin yleistä odotusaikana? kun ei täällä ainakaan kovin moni ole tähän asiaan kommentoinut. viimeisen kolmanneksen aikana kuulemma joka kolmas kärsii tästä... ?! itse kun asiasta tarkemmin luin.

11.12.2012
Mirkku85
Mirkku85

Magnesiumia vetelen itse levottomiin jalkoihin, pitäis auttaa suonenvetoihinkin. Ja siis ihan suun kautta, enkä jalkoihin hiero xD

8.12.2012
Aino9
Aino9
20 weeks pregnant

minnuu vaivasi tiineysaikana vain krampit ja suonenvedot, mutta näin  niinkuin "normaalitilassa" kärsin joskus samasta vaivasta. onneksi  tosi harvoin. mieheni taas harva se ilta. kettumainen vaiva:(

mieheni mennee aina silloin kalsareilteen pihalle tupakalle jäähyttään  jalkojaan. mie kävin joskus vessan lattialla tallusteleen ilman puuritilää. laattalattia kunb on meillä  aivan jääkylmä. en tiedä auttaako tuo  viilennys oikiasti, vai liekö vain korvien välissä, mutta  näin  meillä toimitaan ja toivotaan:)

7.12.2012
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...