Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

vauvamaha

Joko kesäkuun odottajilla näkyy vauvamaha?

7.12.2012
Tirpuska
Tirpuska

Ei näy mulla vielä ainakaan. Ihan aavistuksen saattaa pullottaa navan alapuolelta mutta ei niin että sitä kukaan muu huomais, ei edes miehen mielestä näy vielä ja normi housut menee heittämällä.ü Toista lasta siis ootan ja rv.15+5. Ekassa maha alko näkymään asiasta tietämättömille noin 21 viikolla ja oli melko pitkälle aika pieni, ainakin muiden mielestä, mutta sitte viimesellä puolellatoistakuukaudella paisui tosi isoksi että ei ollut enää mikään pieni.

8.12.2012
Raula
Raula

ei näy... vaikka kaveri kyllä sano, että kyllä pikku kumpu näkyy jo. :D Kolmannesta arvasi pari sukulaista jo ennen 12 viikon täyttymistä, että oon raskaana, kun maha pullotti. Nyt on jotenkin tosi hitaasti kasvanu massu (tai siltä ainakin tuntuu :) ) En tiä olisko sitten sirpakka tyttö taas tulossa, kun ei mahaakaan kasvata x)

8.12.2012
Halitintti
Halitintti

Voi kauhistus kyllä näkyy, ja selvästi... ja vasta 13:sta viikko.. Mutta, toista odotan ja neuvolan tätsy sanoi että on kohtu eteenpäin kallellaan joka ilmeisesti myös vaikuttaa asiaan.. Esikoisesta oli melkoisen valtava maha. Äitiyshousut on kyllä käytössä, myös töissä :)

8.12.2012
emei
emei

Joo ei toivookaan saada omia farkkuja jalkaan :D Pakko oli parit mamma huosut siis käydä ostaa :P omasta mielestäni näytön vaan lihonneelta, mut muut sanoo, et näyttää jo vauva mahalta. Kai tää on taas tää alku shokki kun maha kasvaa, mut ei oo sellanen kunnon pallo viel.. Mulla kans oli aika hyvän kokonen maha esikoista odottaessa ja sekin tuli näkyviin yllättävän aikasessa vaiheessa..

7.12.2012
hansuliini
hansuliini

Mulla on nyt ihan muutaman päivän sisään alkanu maha pömpöttää, niin että sitä on jo vähän vaikee saada vaatteillakaan piiloon. Tosin ulkopuolisille se saattaa vielä näyttää siltä, että oon vaan hyvinsyöny :) Rv nyt 15+0

7.12.2012
Illusia
Illusia

Mulla ei maha vielä näy, mutta turvottaa kyllä :) 

Esikoista odottaessa maha näkyi vasta 8:llä kuulla niin, että mahan perusteella pystyi sanomaan ihmiset mun olevan raskaana :D Josko tämäkin pysyis ainakin yhtä kauan salassa ;) Täällä kaupungissa asuessa olis hyväki pysyä mahan piilossa turhilta kyselyiltä, joita tässä tilanteessa en todellakaan jaksa.. :D

7.12.2012
Ritu303
Ritu303

Mulla on ihan selvä reilunkokoinen pallo. Tietty edellisestä raskaudesta on aikaa vaan 9kk (tänään muuten just tasan). Keskiviikkona oli neuvola ja terkkari kokeili että kohtu on reilun kokoinen että iso maha tulee ja siis on jo. Ja kolmattahan tässä odotellaan niin odotettavissakin tuo mahan kasvu. Äitiyshousuja oon käyttäny jo pidemmän aikaa.

7.12.2012
iputin
iputin

mulla on ollu koko ajan turvotusta mut ehkä noin. parisen viikkoa sitten alko jo pömpöttään! Äitiyshousuja täytyy pitää kun tuntuu et kaikki ahistaa..

7.12.2012
girby
girby

Näkyy täällä jo masu vähän ja yhtiä äitiyskollareita pystyn jo pitämään, ilman että se on löysä siitä masuresorin kohalta. ja niihä se on että eka ei näy vasta ku jossai ennen puolta välii kunnolla, toisessa masu pömpöttää ennen testausta ja veikkaan et ku kolmas ni enne ku ees testaa ni kävelee ku ankka :D

7.12.2012
jjonaa
jjonaa

Mulla ei oo varaa kovin monia housuja ostella, joten hetki on kikkailtava nappien kanssa. :) Ostan sitten vasta, kun viitsii hankkia oikeat äitiyshousut.

Luulenpa, että tästä tulee aika iso. Molempien siskojen vatsat on olleet loppuvaiheessa kiitettävän kookkaat. En kyllä oikeasti tiedä, kulkeeko mahan koko jotenkin suvussa.

7.12.2012
Tirpuska
Tirpuska

koska sul on la jos ny näkyy jo

7.12.2012
riiuska44
riiuska44

Täällä ainakin jo maha näkyy.. hirvittää että kuinka iso siitä oikein tulee kun nyt jo näkyy niin selvästi!

7.12.2012
girby
girby
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...