G: Onko teillä perinteitä itsenäisyyspäivänä?

Onko teijän perheeseen tullut omia itsenäisyyspäivän perinteitä? :)

6.12.2012
riu
riu

meillä vietetään oikeaa joulua aina itsenäisyyspäivän aikaan kun äiti lähtee ulkomaille jouluksi niin kaikki siskokset perheineen yms kokoonnutaan äidille ja jaetaan lahjat, syödään jouluruoat yms. niin jää myös jouluaatolle vähemmän paikkoja käytäväksi. :)

6.12.2012
TikTok
TikTok

no vähän herkumpaa ruokaa toki tehdään päivälliselle ja pipareiden leivonta on meidän juttu. Piparit leivottiin perinteisesti jo miun lapsuuden kodissa että sieltä periytynee. Toisaalta tää on semmonen hyvä tyhjä päivä väsätä piparia ja raksailla piparkakkutalo. On sitten parisen viikkoa ihasteltavanakin.

6.12.2012
misukka
misukka

meillä vietetään tytön synttärijuhlia... itsenäisyyspäivänä kolme vuotta sitten syntyi. 3 Muuten ei ole mitään perinteitä. Tämä vuosi on erityinen, kun tulee kotoporukat tytön juhlia juhlistaan. :) Ja linnanjuhlat tietty (noloa, meinasin ne aivan unohtaa o.O)

6.12.2012
Halitintti
Halitintti

Meillä nyt kun asutaan omakotitalossa niin mies on laittanut lipun salkoon ja on lähtenyt kunniavartioon. Ollaan kahottu uuno-elokuva ja sytytetty itsenäisyyspäivän kynttilät. Illalla ollaan syöty pitsaa olohuoneessa ja kahottu linnanjuhlia :D Limpparit kaatuilee ja pitsan täytteet pitkin poikin, mutta kyllä sitä kerran vuoteen kehtaa kahtoo :D

6.12.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...