Iltalörppää! :)

Hojohojo!

5.12.2012
riu
riu

meidän ei tarttee ostaa enää vaippoja! ! :) kuopus on ollu nyt pari? viikkoa ilman vaippaa ja yövaippa jäi samalla rysäyksellä pois. vähän oon häpi. :) nyt voin (TAAS) mankua: yhyy mullei oo enää vauvaa! :D

me suunniteltiin et käydään lauantaina tekemässä viimeiset jouluostokset, kun tuli noita palautuksiakin. :) niin ja nyt on vihdoin autokoulu paketissa! tänään maksoin kakkosvaiheen, enää tarttee käydä se todistus autokoulussa ja viedä poliisilaitokselle niin kesäkuussa sais pitkäaikaisen kortin. :)

huomenna paistellaan pipareita. :P

5.12.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

Sain eilen ihanan puhelinsoiton; mut pyydettiin kummiksi mun parhaan kaverin lapselle! Ihanaa, ensimmäinen kummilapsi :) Nyt sitten suunnitellu lahjoja sille pienelle :)

Aamusta kävin yksin ruokakaupoilla, oli oikein nautinto ku yleensä on aina tuo vauva ollu mukana (vähintään). Tuli pari joululahjaakin samalla hankittua. Ja arvatkaapas mitä tein elämäni ensimmäisen kerran tänään.. tein piparkakkutaikinan ihan ite :) Huomenna saa sitten esikko kaverinsa kans leipoo siitä pipareita, meillä siis yövieras täällä :)

5.12.2012
marjaana
marjaana

ai niin muuten, tyttö oli lukenut tännään koulussa kokonaisen lauseen!!!!!!!! :)))))) Mie kyllä taijan tehä asiasta ihan oman aloituksen vielä, mutta pakko oli jo tähän väliin vähän hehkuttaa :D

5.12.2012
riu
riu

Alottelin puoli kahdeksalta toista yövuoroa. Aamulla kun menin kotiin laiteltiin 3 isointa päiväkotiin, mies lähti hakemaan tulevan kodin avaimia ja sitten yhtä entistä koulukaveria remppa-avuksi. Aamupäivästä tuli miehen toinenkin kaveri auttamaan tapetin repimisessä. Ite kävin Urhon kanssa aamulla repimässä jalkalistat irti sieltä alakerrasta ja hyi oksetus, nekin oli ihan täynnä rakin karvoja.Siis edelleen käsittämätöntä missä läävälöissä ihmiset asuu ja asuttaa lapsiaan. Kylppäriremppa oli melki valmin Kaido, Raigo ja Heigo siellä kovasti touhusi. Kauniit harmaat sävyt sinne tuli.Sitten puuhastelin talkooväelle lounaan ja Puoliltapäivin otin Urhon kanssa parin tunnin päiväunet. Sitten hain isommat tarhasta ja taas talkooväelle apetta tekemään..touhua on riittänyt.

Hauska kun hain lapsia hoidosta niin kerroin tytölle portilla, että Karita on iskän remppa-apuna. Tyttö huusi sitten kovaan ääneen, että :"Meijän iskän tyttö-ystävät on tullu meille" :D Hoitotätit katsoi mua kysymysmerkkeinä. Totesin vaan, että empä lähde selittämään, eihän näistä nyt liian suuria numeroita tartte tehdä. (siis olen lasten kanssa keksinyt, että miehen koulukaverit, jotka on siis naisia, niin ovat miehen tyttökavereita ja samoin miiehen paras kaveri on minun poikaystäväni, omaa hauskaa perheen hyymöriä)

Aamulla tein myön karmea huomion, rv 19 ja paino noussut jo rapiat 8kg!!! byääh. Ottaen huomioon, että 15 ekaa viikkoa oksensin 24/7, eli melko miehekästä turvotusta. Toki kaikista olen saanut 20-30kg, mutta tästä ei pitäs kilot syömällä tulla!

5.12.2012
tyttö
tyttö

Joo no mie luin jostain että tänä talvena on semmosta piiiiitkää flunssaa liikkeellä. Mutta teijänkii pienellä luulis että alkaa jo helpottamaan :O Eihän talossa oo vaan mitään homeen tapasta?

MIe mietin että miten niin vilustaa... juu ei ihmekkään, kun sisällä on vaan 19 astetta lämmintä X) Pitänee laittaa tukka talille :D

5.12.2012
riu
riu

Mrsmetalli, miulle tuo ois suorananinen ikuisuus ilman äitiä :D Se assuu muutaman kilsan päässä meiltä ja nähhään joka viikko, soitellaan melkein päivittäin :) Hahah joo se ryömiminen taitaa olla sitten vielä sen verran noppeempaa :D

Emäntä, eikös teijän pienellä oo ollu tauti vaikka kuinka kauan? Kurjaa tuommonen sairastelu, toivottavasti loppuu nyt pakkasten myötä. Meilläpäs alkaa sauna olemaan jo valmis, että sinne siis muksujen kaa... Voi olla hauskaa tälleen pienessä krapulassa :D

5.12.2012
riu
riu

Voi voi marika, kyllä tuli laiska olo kun luin siun aikaansaannokset... :D Sais ees kuukausisiivouksen aikaan, mutta kouluhommat painaa tosissaan päälle eikä aika kertakaikkiaan riitä kaikkeen :/ JOululahjoja en oo kerenny ees miettimään, että jipii saan olla viimetipassa siinäkii hommassa X) MIe siuna laittasin sen kuusen nyt :D Joulukuusi on vaan niin ihana tunnelmanluoja että en vois vastustaa kiusausta :)

Mrsmetalli, millon oot viimeks nähny siun vanhempia? Varmaan tosi kiva kun tulleevat käymään, itekkii oisin ihan riemuissani :) Haha ja miten se poika ei siitä konttamisesta tykkää? :D Aattele se teijänkii pikkuinen ois ihan just vuuen... Ja mieskii pääsee näkemään uudet osaamiset ihan luonnossa :)

5.12.2012
riu
riu

Mie oon ilmeisesti seonnut kokonaan, sillä olin eilen opiskelijaillassa X) Oli hauskaa, enkä ollu ees vanhin, kun siellä oli myös kaksi semmosta viiskymppistä miestä :DDD Mutta siis meillä oli koulussa yksi poika viimeset puoli vuotta rauhanturvaajana, niin piettiin sille yllärinä tervetulojuhlat/pienet joulut. SItte myö saatiin näppärinä tuosta vielä opintopiste, että... :D Voin kertoo että viihteellä olo nuorison kanssa poikkaa hurjasti siitä ku lähen rimpsalle miun "oikeitten" kavereitten kaa :D Mutta oli kuitenkii hauskaa, että ihan sama :D Nyt sitten vietin rahnikkapäivää... Nukuin pitkään, mitä nyt puhelin lauloi koko aamupäivän :D Sitten söin ja nukuin päikkärit X) Laitoin äsken hihhulikokouksessa olevalle miehelle viestin että kebab riisillä, kahotaan ymmärtääkö se vihjeen :D

Mitäs mammojen päivään on kuulunut? :)

5.12.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...