4.12 erilaiset äidit!

kahtoko joku muu? ja mitäs oli mieltä? miepä voin sen verran sanoa että KIEHUIN!

5.12.2012
imppuliina
imppuliina

nonyt saatiin keskustelua :D

6.12.2012
imppuliina
imppuliina

Sitä paitsi vasenkätisillä on vissiin lähes aina hirmu hyvä käsiala ja muutenki ovat hyviä piirtämään. Joten mie oisin ainaki ilolla vasenkätinen. Ilmeisesti mutsi ei oo sit käyny ultrassa :/

6.12.2012
huopis
huopis

alliu, mie oon synnytäny kaksi lasta joten olen tutustunu tietysti asioihin. ja hoidoista ja rokotuksista päätän minä vanhempana joten olen tutkinut asioita tietenkin.

ja minusta on erittäin vastuutonta asettaa syntyvä lapsi noin suureen riskiin varsinkin kun ei olla tietoisia lapsesta ja sen koosta ja voinnista tai äidin mahdollisuksista edes synnyttää! tottahan saa valita kohan ongelman sattuessa ottaa syyt omille niskoilleen ja elää sen todellisuuden kanssa että lapsi kuolee tai vammautuu...! mutta äidin asenne ihmiselämää kohtaan oli tämä mikä oli selvitti kyllä kaiken että kaukana kukkui todella pieni käki.... he perusteli ultraus päätöksiä muistaakseni Kalan geenimutaatioilla ja synnytyksen kulkua ja sen ongelmia verrattiin eläimiin....!!!!!! minkäänlaista backupplania ei heillä ollut ja mentiin muutenkin mutu tuntumalla. todella ajattelematonta!

6.12.2012
imppuliina
imppuliina

mulla yksi kaveri on synnyttänyt toisen lapsensa eteisen lattialla  kun  käynnistyi niin vauhilla eikä lanssi ehtinyt  hakemaan.

en oo vielä tänäkään päivänä uskaltanut siltä kysyä tapahtuneesta MITÄÄN :O noi on vaan sellasia juttuja mulle, mitkä  pakottaa  kädet korville ja hokemaan "määäenkuulemiittäään....!"

6.12.2012
Blanco
Blanco

Miun eka synnytys oli helppo ja nopee, vauva oli pieni, ei siis ison koon tuomia riskejä, ei pitäny olla muutenkaan suurempia ongelmia. Mutta napanuora oli niin tiukasti kaulan ympärillä, et kätilöllä tuli ihan oikeesti hätä ja kiire. Vauva vietiin ihan suoraan salista teholle ja itekki kuultiin vasta useemman tunnin päästä mikä tilanne. En itseasiassa oo aiemmin ees ajatellu, mut nyt ku rupee miettii, ni ei meijän tyttö todellakaa ois synnytyksestä hengissä selvinny, jos ei ois sairaalassa oltu.

Toinen synnytys vielä nopeempi ja helpompi ja tääki vauva pieni, eikä muitakaan suurempia riskejä. Mutta muutaman tunnin päästä syntymästä juoksutettiin hoitajan kanssa meijän toinenki vauva teholle. Kotona ilman ammatti ihmisiä en ois ite ees tajunnu, et jotain on vialla. En oo todellakaan vakuuttunu, et tääkää ois hengissä selvinny, jos ois miehen kans keskenään kotona oltu, vaikka ei niin akuutti tilanne ollukkaa ku esikoisella.

Ihan oman kokemuksen pohjalta voin siis sanoo, et miun mielestä noi todellaki on vaarantanu oman lapsensa ja ottanu turhia riskejä pienen ihmisen kustannuksella, itsekkäistä syistä.

6.12.2012
huopis
huopis

mieen oo nähny kyseistä sarjaa  viittä minuuttia+ mainoksia enempää, mutta senperusteella, mitä  nyt  kommenttejanne luin, enlähekkään kahtomaan! multa varmaan palaisi käpy alta minuutin ja mitäs viihettäse semmonen on  jos katsoja kiehuu sappensa pihalle eikä rentoudu:D

6.12.2012
Blanco
Blanco

Imppu, myö (eli mie) ollaan ilmeisesti sen verta jyrkästi tuotu omat mielipiteemme esiin, ettei kukaan erimieltä oleva uskalla avata suutaan....

6.12.2012
huopis
huopis

missäs keskustelu :D eihän me saada mitään aikaseksi jos kaikki on samaamieltä xDDD pitäskö tähän nyt heittää jotain

"lapsi tarvitsee äidinhoivaa 24/7. ala-aste ikään saakka ja täysiimetykset ja luomuruoka kotonatehty ja kyllä se on aivan oikein että sosku maksaa ja luonnollinen kotisynnytys on tietenkin pop!"

6.12.2012
imppuliina
imppuliina

Täältä puuttuu edelleen se *tykkää*-nappi :D

6.12.2012
huopis
huopis

jeps. se perhe oli kanssa... miten sen ees nätisti ilmasee.... ja se miehen kommentti "ei mun tarvii mennä kuulema töihin jos en halua ja en mä halua..." voi PRKL!

6.12.2012
imppuliina
imppuliina

Siis mie kyllä ymmärrän jos tulee joku kriisi elämässä ja on ihan pakko käyvä jopa sieltä sossusta rahaa ruinaamassa, et saa lapsille ruoan pöytään. Mut mie niin vihaan sitä asennetta, et ei miun kannata mennä töihi ku tuun ihan hyvin toimeen tuillaki. Tai ku oikeesti tosi monet tuntuu tekevän niitä lapsia ihan vaan rahan takia (vaikka kaikki näistä ei sitä tiedostakkaan ja kukaan ei tietenkään myönnä). Siis miten ihmeessä nää ihmiset oikein on kasvatettu! Miusta jokaisella pitäs olla se halu elättää ite ittesä! Ja jokaisella pitäs olla tarve elättää myös ite omat lapsensa! Jolloin siis pitäs myös ihan oikeesti miettii, et miten monta niitä lapsia voi tehä.... Ja taas olen puhunu! Tästä vaa ei voi ikinä puhuu liikaa, ku ihmisten ajatusmaailma on nykysi nii kieroutunutta....jos sais ees yhet silmät avautumaan todellisuuteen.

6.12.2012
huopis
huopis

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

6.12.2012
huopis
huopis

Jii, minuu kans suoraan sanottuna V*T*TTAA toi ihmisten asenne. Tehään lapsia et saahaan rahaa, kämppä jne. Valitetaan ku ollaan köyhiä ja silti ollaan taas maha pystyssä. Pitäskö niitä lapsia kuitenki tehä vasta sit ja vaan niin monta ku on ite vara elättää! Oikeesti!

6.12.2012
huopis
huopis

Miusta on ihan ookoo elää omien arvojensa mukasesti. Mutta miusta on ihan hiton väärin vaarantaa toisen ihmisen, tässä tapauksessa sen pienen viattoman syntymättömän lapsen elämä!

Ja niiku eräs fiksu aina sanoo, autolla ajamiseen vaaditaan ajokortti, mut lapsia saa tehä kuka vaan. Hullunkurista...

5.12.2012
huopis
huopis

:D Ikinään en oo sanonu mitää mitä ajattelen ja mitä sylki suuhun tuo...

5.12.2012
huopis
huopis

huopis jatkaa miun sanoilla kyllä tässä! ihan paasaat ko miun suusta nyt!

5.12.2012
imppuliina
imppuliina

Miusta on jokseenki tekopyhää lässyttää miten kaikki on nii pirun vaarallista nykymaailmassa ja lässyn lässyn ja mite pitäs elää luonnonmukasesti ja plaa plaa, ku kuitenki sitte ajellaan autolla, räpelletään tietokoneella ja soitellaan kännyköillä. Oisivat hankkinu jonku hiivatin muulin, millä raahautusivat sinne lähteelleen vettä hakemaan ja lähettelisivät savumerkkejä toisille hihhuleille, ku iki-ihana luomusynnytys ei meekkää iha nii ku isi käsikirjotti.

Ymmärtäsin sen kotona synnyttämisen jos ois ennestään jo synnyttäny ja se ois ollu helppo synnytys, raskauden aikana ois varmistettu, et vauvalla on kaikki kunnossa ja ettei oo mitään suurempia riskejä ja jollekki ammatti-ihmiselle ilmotettas ku synnytys käynnistyy ja sillä ois mahollisuus tulla tosi nopeesti apuun. Mut nääpä ei käy ultrassa ku se "aiheuttaa keskenmenoja" jne. Ja synnytyksen kestettyy jotai 20 tuntii soittaavat toiselle hihhulille joka on ite ollu yhtä hullu ja synnyttäny kotona, mut ei oo mikää ammattilainen. Ja eiköhän se lapsi ennemmin kuole siihe kotisynnytykseen, ku yhteen ultraamiseen. Ja eiköhän ne todennäkösemmin saa jostai kännyköitten käyttämisestä  se aivokasvaimen ku tapa sitä lasta käymällä vaikka ees kerran ultrassa.

Ja jätetäänpä se napanuoraki siihe itestää mätänemään pois, huhhuijaa! Eläimetki puree napanuorat poikki, eikä jätä niitä oottamaan et häviivät itestää....

5.12.2012
huopis
huopis

mun mielestä jokainen saa tehä niinkuin parhaaksi näkee vaikkei se olisikaan aina "normaalia". kohan se ei ole lain vastaista. ei kaikki mahdollisesti ole aina järkevintä mutta jos olo siitä paranee niin mun puolesta voi tehdä niinkuin itse haluaa. eipä se mun elämään vaikuta miten joku toinen synnyttää. pääasia että tiedän miten itse haluan synnyttää ja kasvattaa lapseni. on täällä maailmassa pahempaakin nähty...

5.12.2012
TikTok
TikTok

tipi käy kattoo se jakso katsomosta. siis järkyttävää Shaibaa jossa vaarannettiin lapsen ja äidin henki!

5.12.2012
imppuliina
imppuliina

no synnytti terveen pojan kotona ilman kätilöä....

5.12.2012
imppuliina
imppuliina

ansuv :D joo se auto oli paras :D

 

siis minkäänlaista hätävarasuunnitelmaa ei ollu.... sitten kun tuntuu siltä....pohjalta mentiin koko paska alusta loppuun....

 

joo raskaus ei ole sairaus mutta MINKÄKÖHÄN TAKIA MEIDÄN SYNNYTYSKUOLEMIEN RISKI ON ALENTUNU SIELTÄ NEANDERTAALILAIS TASOLTA! suututti sen äidin välinpitämättömyyskin "kaikki kuolee joskus...!"

5.12.2012
imppuliina
imppuliina

Mää kans olin ihan ARGH!!!! Joo okei jos ite haluaa olla kaikkea nykynormistoa vastaan... Mut et pienen lapsenkin sit kasvattavat siten. Koska kuitenkin omaa katsantokantaansa opettavat lapselleen. Niinhän jokainen vanhempi tekee! Ehkä joo tulee fyysisesti terve laps, mut entäs se henkinen puoli? Oppii epäileen ja pelkään kaikkee. Ihan turvallista hanavettäkin... Nauratti muuten se, et hanavesi on niiiiiin likasta ja saastunutta, että siks juodaan lähdevettä. Ja sitä haetaan metsästä... Autolla... Joka oli Skoda... Ja käsittääkseni kaikki Skodat kulkee joko bensalla tai dieselillä... Ja käsittääkseni se kans saastuttaa luontoa ja ihmisiä!

5.12.2012
ansuv
ansuv

oliko tää tosiaan se, missä pariskunta meinaa synnyttää kotona? näin siitä vaan mainoksen, mut vaikka kuinka kauhistuin, niin sit mietin et niinhänsitä tehtiin ennenkin.

et niin pitkään kiun niillä on tarkkaan rakennettu hätäsuunnitelma, et pääsevät kiireellä sairaalaan sit tai ammattilaisapua sinne tms. niin siinähän  sit  synnyttävät. itse en kuuna kullan valkeana päivänä  voisi moista tehdä, varsinkaan  omasta halustani:O mutta  jos siitä valtaosa selvisi entisaikanakin kun synnytettiin ladon  takana ja saunan  lauteilla, niin miksi ei..

siinä kai äiti on enempi vaarassa kuin lapsi monasti? jotenkin tuntuu hurjalta lähtee turhaan riskeeraan.  mut mut.. ehkä siinä on halu synnyttää TÄYSIN luomuna?

5.12.2012
Blanco
Blanco

Joo mä katsoin. Olin aika kauhuissani,kun sanoivat että meinaavat ilman kätilöä synnyttää lapsen ja ainoastaan vain hänen mies synnytyksessä mukana,jolla ei ole siitä mitään kokemusta ja vielä kotona. Mä oikeasti katsoin sitä suu auki ja mietin onko nuo ihan sekaisin.

5.12.2012
Lora91
Lora91
17-month-old baby

jaoin saman ajatuksen huopis!

5.12.2012
imppuliina
imppuliina

Mie katoin loppupuoliskon. Pitää joku päivä kattoo alusta. Mut en ymmärrä! Eläköön ite miten elää, mut miks pitää tehä lapsia jos oikeesti on valmis vaarantaa niitten elämän jo ennen ku se on alkanukkaa?!

5.12.2012
huopis
huopis

hops

5.12.2012
imppuliina
imppuliina
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...