miten saaha tuohon ukkoon jotain rotia...

minulla palaa käpy tuon isännän kanssa, se ei tätä nykyä mitää muuta tee ku juoksee kavereillaan, syö ja istuu koneella, kattelee sarjoja, ja nii tietty käy välillä töissä. minä tiskaan siivoan pyykkään hoidan lapset yms... asiasta jos huomautan ni hää suuttuu!!! mä en oo kolmeen vuoteen käyny yksinäni ees roskia viemässä, omaa aikaa siis ei oo yhtään. jos yritän isännälle että haluisin käydä vaikka yksin kaupassa ni ei onnaa, hää ei kolmea lasta vahdi sillä aikaa. perustelee myös tuota sillä että eihän hänkään käy juuri missään. öh, ai ei vai, hän ei käy missään lasten kanssa. mie oon se joka niitä raahaa mukanaa aina. töihinkii hää on ruvennu lähtee jo paria tuntia aikaseemin mitä vuoro ees alkaa, rupattelemaan sinne kavereitten kanssa. se on sille niin helppoa et jos vähän joku rasittaa ni aina voi mennä. mulle se ei ookkaa nii helppoa. anteeksi avautuminen!!

4.12.2012
majezki
majezki
2 years, 3-month-old toddler

no siis olin mie pari tuntia... mä en siis juo ollenkaan ni hoidin vauvan myös sit yöllä

16.12.2012
majezki
majezki
2 years, 3-month-old toddler

Juujuu, kirjotat kirjalliset ohjeet vauvan hoitoon. Eipähän pääse valittamaan ettei hän YHTÄÄN tiedä miten pitää olla.

Vaikka eihän noi miehet tunnetusti "käyttöohjeita" lue ku pakon edessä. Mut sithän se on pakko ku lapsi huutaa :D

Hyvä sinä! Ja pidä hauskaa.

5.12.2012
misukka
misukka

tänää mie otan ja lähen ku ukko tulee töistä, vanha kaveri tullee käymää täällä, (asuu pitkän matkan päässä ja nähdään kerta vuoteen) ja meinattiin oikeen viihteellä kävästä. mainittin jo asiasta ni tuli möksähtäny-siinähän meet kommentti. mitenhää tuo pärjää, ei sillä oo täällä kertaa ku vauva hoidettavana ku isommat menee mummolaan mutta tällä herrallapa ei oo mitään käsitystä mitä sille pittää tehä ku yöllä huutamaan pärähtää :D pitäisköhän mun kirjotella ohjevihkonen....

5.12.2012
majezki
majezki
2 years, 3-month-old toddler

Mä en lukenut muitten tekstejä ollenkaan, mut voi ie. 

Meillä on ihan sama juttu mut toki vaan yks lapsi, kissa ja koira. Oon viikot yksin kotona ja on kovin ihanaa kun ukko tulee to illalla kotiin. Mut sit jossain kohtaa vloppua mulla palaa käpy kun ei toi helvetti osaa edes tiskikonetta täyttää (huijaan, on tämän asian tiimoilta kunnostautunut viime aikoina), vaipan vaihto on jotain ihan kamalaa ja mä käytän myös sen ison koiran pihalla. Sit juurikin niin että kun sanon asioista niin möksähtää. Mut nyt mä päätin että vittu möksähtäköön, mä möksähdän kohta lopullisesti. Mä en ole töissä täälä (huijaan taas, mitäs muuta kotiäiti on kuin kotonaan töissä?). Mut haloo, en oo yksin vanhempi, niinkun et sinäkään!

4.12.2012
RJ89
RJ89

Anteeksi jos kuulostaa tylyltä,mutta itse en sietäis tollaista käytöstä päivääkään.Mun miehelle on alusta asti ollu selvää että minä ja nuo lapset oltiin paketti..ja touhuaa noitten ei virallisten lasten kanssa yhtä lailla kun virallisesti omienkin,mulla oli siis 2 lasta valmiina ja 2 yhteistä lisäksi.Voin huoleti jättää kaikki 4 miehelle ja omaa aikaa on tasapuolisesti molemmilla.Kuulostais kauheelta jos lapulle ruvettas laskemaan joka minuutti mitä kukakin milloin tehnyt=(

Joku muutos tilanteeseen on kuitenkin saatava..

4.12.2012
huiskutin
huiskutin

mä oon toisaalta miettiny, et ennen ku tää vauva synty, ni periaatteessa eihän tuolla isännällä ees ollut mitää velvoitetta vahtia nuita isompia ku ei hän niien isä ole. mut nyt ku sitten tää vauva synty, ni tais hällä olla nii ruusunpunaset kuvitelmat vauva-arjesta, ja meitä siunattiin sit vauvalla joka huus ekat 3kk mahaansa ja nyt huutaa muuten vaan koko ajan. sil on koko ajan nii hermo kireellä ku kotona on ku isommat uhmaa ja vauva huutaa. mä toisaalta ymmärrän et on menossa koko ajan, mut miekii tahtosin välillä...

4.12.2012
majezki
majezki
2 years, 3-month-old toddler

no siis eka mä olin vuoden yh, ja sit löyty tää nykynen mies jonks kans ollaan oltu yksissä pari vuotta, tai siis vuosi asuttu yhdessä vasta. kyllähän sitä vois ottaa ja lähteä vaan kaupoille, mut mä en joteskii jaksa sitä taistelua mikä siitä tulee. josko tänää ottais taas asian puheeks, mököttäkööt sitte illan, kuten aina ku mainitten asiasta

4.12.2012
majezki
majezki
2 years, 3-month-old toddler

no mie aattelin, että jos ihan järkipuheella saisi alkuun vakuutettua. Tuo listaus ny ainakin on semmonen mitä se ei voi alkaa kiistämään. Ei ole mitään mutu-tuntumaa. Jos ei tuolla ala ymmärtää yskää niin sitten hiukka järeämpiä keinoja käyttöön. Kuten, että hoidat itsesi ja lasten tarpeet mut ukko saa hoitaa omansa ku kerta pitää sinuu kotiorjana. Jos se sitten viimeistään tajuais, et paljonko sie hällekin töitä teet. Ja ilman omaa aikaa.

löytyyhän noita keinoja herätykseen :) Keksitääs vähän lisää...

Joskus karusti ilmotat sille, et ku sie oot ny tunnin täs ollu kotona ni miepä lähenki lenkille. Jos alkaa urputtaa ni siinäs urputtaa, vedät monot jalkaan ja menet vaan. Jätät puhelimenki pöydälle ettei saa sinuu kiinni. Sit vedät  puolen tunnin tai tunnin lenkin, et saa keskenään vähän miettiä.

4.12.2012
misukka
misukka

hei tuo listaamisidea oli hyvä!!!

4.12.2012
majezki
majezki
2 years, 3-month-old toddler

No mie toteisin että et muuten mene.

Pitäiskö sun listata vaikka viikolta tai kahdelta kaikki teidän menot, lapsien kanssa ja ilman. sit ku rupee väittään ettei käy missään ni sit on mustaa valkosella et paljonko työ oikeen kuljette. Jos se vähän avaisi silmiä.

Ukko tarttee herätystä mut vain sie itse tiedät kuinka rajua.

Älä alistu tuommoiseen!

4.12.2012
misukka
misukka

eilenkii oltuaan kokonaiset 2 tuntia kotona hää huokas et nyt ku kerrankii on oltu näin pitkää kotona ni hää lähtee nyt kaverisa kanssa kaljalle :/ KIUKKU KIUKKU KIUKKU!!!!!

4.12.2012
majezki
majezki
2 years, 3-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...