omatunto soimaa ja todella pahasti :(

onko kellekkään muulle käynyt niin tyhmästi kuin mulle? elikkäs epäilen olevani raskaana,nyt viikkoja ehkä 4+4...kuukautiseni ovat tulleet miten sattuu...viime viikonloppuna oli parit juhlat,missä tuli nautittua alkoa ihan reippaasti (normaalisti en juo monestikkaan) testasin monta kertaa ennen näitä juhlia,aina tuli nega,tein jopa sen herkän digitaalisen testin,ja vastaus oli ei raskaana,joten aattelin että menkat taas antaa odottaa itseään,ja vetäsin niin sanotut perseet...no menkkoja ei ole vielkään tullut,uusia testejä en ole vielä uskaltanut tehdä. jos nyt odotan,olenkohan vahingoittanut alkiota? :( en ymmärrä miks menin juomaan! nyt pelottaa ja ahdistaa!! onko kukaan muu juonut raskausaikana,kun ei ole vielä tiennyt odottavansa? ja millä viikoilla? syntyikö silti terve vauva? vai oonko ainut näin tyhmä ihminen? :( lapsi ois nyt neljäs,jos satun oottamaan,ja todella onnellinen oisin jos odotan,mutta silti pelottaa ja ahdistaa! kaksi yötä mennyt jo valvoessa ja miettiessä et miks ihmisen pitää olla näin tyhmä! :(

4.12.2012
äitex3
äitex3
3 years, 2-month-old toddler

miulle  joku lääkäri joskus sannoi, että  ne viikot ennen plussaamista, on  aikaa jolloinka sikiö ei vielä hyödynnä juurikaan äidin verenkiertoa, eikä näin ollen ehdi vielä  juomisesta vahingoittua.

en tiedä onko nuin, mutta nuin mulle vastattiin kun itkun kanssa selvitin  ennen plussausta suorittamiani iltatissutteluja aitanrakennushommissa.

4.12.2012
Blanco
Blanco

Juu, ei tartte tosiaankaan kertoa yhestä ryyppyillasta enne plussaa. Kyllä ne kyselyt on tarkotettu enempi niille joilla sitä alkoa kuluu vähän enempi ku vaan satunnaisesti. Ja vieläpä silloin ku jo tietää oottavansa. Mut joku tiukkis voi tosiaan keksiä vaikka mitä kiusaa. Eli älä siellä neukkulassa turhaan moisesta sano.

4.12.2012
misukka
misukka

eihän niien neukkutätien nyt kaikkea tarvii tietää. ja tuo nyt on ihan hyödytön tieto jos sulla ei ole mitään ongelmaa alkoholin kanssa :D

4.12.2012
mustikka88
mustikka88

kiitos kaikille ihanille jotka ovat vastanneet :) itku tuli kun tajusin että en oo ainut,jolle on noin käynyt,silti painaa vielä mieltä,jospa se ajan kans helpottas...

oottako kertoneet neuvolassa ihan rehellisesti kännäilyistänne? mitä neuvolassa on sanottu tähän?

täällä on niin vihanen neuvolatäti,et jos kuulee et oon juonu raskausaikana tietämättä raskaudesta,ja viel kolmen pienen lapsen äitinä,laittaa mut varmasti jonnekkin päihdeklinikalle.... :(

4.12.2012
äitex3
äitex3

Voi sinnuu. Mä oon ottanut ainakin kerran, ehkä jopa kaks kertaa ennen kun oon plussannut ja voin kertoa että kun otan, otan kunnolla, muidenkin puolesta. Ihan on terve apina tuola tuhisemassa. Ja voin kerto että viimeisimmän kerran jälkeinen krapula oli ihan hirvee (sillon on ollut viikkoja jo 4+jotain) ja sillon jo tiesin että nyt on hommat ihan mukkelis makkelis, en nimittäin pode krapulaa koskaan. Ja se känni oli ihan järkky kiukkukänni, sellaisiakaan en harrasta.

Kaikki joiden kanssa oon aiheesta puhunut on sanonut ihan samaa, että itse känni ja krapula oli jotain ihan muuta kuin koskaan ennen.

Mutta siis thö pointti, ei ole vaaraa alkiolle etkä ole huono äiti jos nyt oletkin raskaana. :) Juuri katoin ohjelmaa Liviltä nimeltä Rappiolla ja raskaana, se pisti miettimään.

4.12.2012
RJ89
RJ89

mä oon juonu noin rv8 kun ei ollu hajuakaan et olin raskaana. esikoista siis odotin

4.12.2012
odevenks
odevenks
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...