Juoksukoulu

Ikuinen laihduttaja-minäni on taas keksiny uuden harrastuksen. 11 viikon juoksukoulu. Ensimmäinen viikko juoksukoulua takana ja tämän viikon tuplaan ekaa viikkoa, kun on niin huono kunto ettei sitä kahta minuuttia kykene kerralla juoksemaan. Mutta tuloksia on jo nyt näkyvissä! viikossa hävikki takapuolesta -1cm, vyötäröstä -2cm, vatsasta -4cm ja vaakalla -1kg! Meinasin jo tänään et käynkin vasta illalla lenkillä, mut mittausten jälkeen motivaatio tuli takas ja vedin lenkkivaatteet päälle ja kävin samointein tän päivän lenkin juoksemassa. :) Toivotaan vaan et lähtis tuo kuntokin nousemaan, niin vois motivaatioo olla vielä enemmän kun oikeesti jaksais juostakkin tuolla. :)

3.12.2012
Santtuvaan
Santtuvaan
17-month-old baby

ilkeetä tommonen kun ei terveyden puolesta pysty harrastamaan mitä haluaa. :/

jee! mie voin nyt hehkuttaa että oon jo kolme viikkoa jaksanu lenkkeillä. :D tänään oli tän viikon viimenen urheilupäivä, enkä usko että missaan huomista lepopäivää ;D

15.12.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

joo kyllä mulla on välillä meinannu motivaatio hiipua, niinkun maanantaina kun huomasin et olin edellisviikolla vaan lihonut. :D mut kyllä sitä saapi olla aina ylpeä itsestään kun on kuitenkin käyny lenkillä vaikkei millään olis jaksanu. :) tipihii kannattaa kokeilla tota juoksukoulua. googletat vaan "pori juoksukoulu" niin löytyy 11 viikon ohjelma. :)

13.12.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

puhelin sekoo. ^

joo miehän siis tuplasin ekan viikon, joten nyt on tavallaan on vasta toka viikko menossa. äsken tulin just lenkiltä (onnistuin vielä lähtemään pahimman lumisateen aikaan) ja ohjelmassa oli tälle päivälle 3min kävelyä, 4min juoksua, pieni tauko, 4min juoksua ja 3min kävelyä. ja *rummutusta* jaksoin juosta koko 8min!! joku varmaan nyt nauraa siellä, mutta mulle tää on ihan huikea saavutus jo! noiden neljäminuuttisten välissä pidin n. minuutin tauon. :) enkä ollu ees yhtä kuollu kun sillon eka viikolla vajaan kahden minuutin juoksun jälkeen. :)

13.12.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

eipä ohjeet mitään haittaa. :) ainut vaan et taitaa olla nuo ohjeet vähän parempi kuntosille. :D oon mie iltasin tota keskivartaloa ja takapuolta treenannu, mut urheiluun tottumattomalle ei kovin paljoa kerrallaan tarttee, pikkuhiljaa oman kunnon mukaan lisätä treenejä. :)

3.12.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

Kannattaa myös muistaa hyvin venytellä lenkin jälkeen ja tehdä kuntopiiriä.eli vatsat,selät,reidet,pakarat ja vaikka vähän käsilihaksia myös, jos haluaa nostella vaikka vähän painoja :) (näin entisenä yleisurheilijana sanoisin). Sellaisia 5-6km lenkkejä näin aluksi,ettei kovin nopeaa ala kilometrejä nostamaan heti yhden viikon jälkeen,kun siitä ei hirveästi ole hyötyä ja motivaatio alkaa aika nopeaa laskemaan.

Myös se olisi hyvä, kun käyt lenkillä,että juokset vaikka 2-3 paalua ja sitten kävelet samat 2-3 paalua ja taas uusiksi, niin vaikka se 5-6km lenkkiin :) Mieluiten myös juoksisit tien reunassa. Kerran tai kaksi kertaa viikossa vähän pitempi lenkki, vaikka tuo 8km tai 10km oman kunnon mukaan ja 2 lepoa kerran viikkoon..anteeksi jos aloin tässä vähän antamaan juoksuneuvoja,mutta ajattelin antaa pieniä neuvoja.

3.12.2012
Lora91
Lora91
17-month-old baby

hei huippuu täällä on joku muukii hurahtanu :) mie tosin vaan kävelen mutta ai jumankauta että kilometrejä tulee tossuun useempi kymmenen viikossa :) nyt oon puolitoista kk tehny ja voi että olo on ihan ko eri ihmisellä konsanaan! tsemppiä ja koita jaksaa siitä se iloksi muuttuu!!!!!!!!!!!

3.12.2012
imppuliina
imppuliina

kiitos. :) minuu pelotti aluks miten miun polvet kestää, kun ne ei mistään vahvimmasta päästä oo, mut onhan nuo ainakin vielä toiminu. parin ekan päivän jälkeen oli selkä ihan jumissa, jalat ei. :D toivotaan siis et nää jenkkikset sais vihdoin viimein kyytiä. :)

3.12.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

kiitos tsempistä. Jotenkin tympii kun ei vaan jaksa. :D Mut ehkä se tosiaan siitä. Mie aattelin et en anna ilmojen pilata tätäkin juttua, nyt ei voi sataa vettä, joten lenkille pääsee.. Tänäänkin oli -16 pakkasta kun kävin juoksemassa ja hyvin meni. Sit voi jäädä sisään kun rupee pakkanen käymään henkeen liikaa.. :)

3.12.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

..

3.12.2012
Santtuvaan
Santtuvaan
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...